Български брандове и бутици -Тема 4

• 84 542
  • 705
  •   3
Отговори
# 690
И аз се интересувам. Имат много агресивен маркетинг. Отскоро нося боси обувки и моделите са им интересни, но някак им нямам доверие точно заради рекламата, не знам  дали са качествени и въобще дали са боси или само изглеждат така.

# 691
  • В полите на Пирин планина
И аз ги гледам още от пролетта - бях си харесала едни кецове в бордо, но така и не поръчах. Изглеждат красиви, но дали са удобни - нямам идея. Simple Smile И на мен ми излизат постоянно в Инстаграм.

# 692
Отзиви за rudi.bg ?

# 693
  • София
В barefoot групата има вече няколко отзива за Tuasolea. Аз съм скептична за гъвкавостта им, но ми изглеждат приемливи за хора, които тепърва се интересуват от боси обувки.

# 694
  • гр.Добрич
Здравейте! Някой може ли да сподели отзиви за обувките на Tuasolea? Постоянно ми излиза рекламата им.
Турски са или полски обувките. Купих ето тези https://tuasolea.bg/damski/damski-keczove-i-maratonki/olekoteni- … testvena-kozha-2/. Уж пише анатомични, но след 3 часа носене адски ме заболява дясното стъпало. Може и аз да съм дефектна, но ги обувам за малко.

# 695
  • София
Здравейте! Някой може ли да сподели отзиви за обувките на Tuasolea?
Аз имам 2 чифта от периода, когато бяха Армада - летни чехли и домашно сабо. Много доволна съм и от двата варианта.

# 696
  • тук-там
Някой мнение за Rada Dinef?

# 697
Здравейте! Какво ви е мнението за la vela beachwear. Харесала съм си бански, но тъй като не са евтини се чудя дали да поръчвам. Четох поддръжката и ми се вижда безумна. Та търся си отзиви.

# 698
  • Sofia
Поддръжката е нормална, ако искате да си запазите хубавия бански дълго време, а не да го изхвърлите в края на сезона. Най-общо - хубаво изплакване след всяка употреба. Пране на ръка с мек препарат.
Добре изглеждат банските, но не мога да преценя материята.

# 699
  • Бургас/Пз
Имам техен бански от миналата година.Единствената ми забележка е, че материята е една идея малко по-плътна, да не кажа дебела и малко по-трудно съхнат, иначе са много красиви и стоят страхотно на тялото . Поддръжката е като на всеки бански - не пера в пералня и не суша в сушилня и това е

# 700
Благодаря, момичета. Аз останалите си бански предимно на Виктория сикрет ги пера в пералня и сушилня, но в торбичка за сутиени. Ся се чудя дали да си вЗема с висока или ниска талия. Имам коремче и съм чела, че не са подходящи в моя случай. С дънки с висока талия съм ок инъче.

Последна редакция: пт, 19 юни 2026, 10:11 от Parusheva

# 701
  • Пловдив
Аз съм супер доволна от банските на MamaMate Kids. Страхотна материя, съхне бързо , много удобни. С дъщеря ми си взехме и с еднакъв десен. Ако не сте попадали на тях, заслужават хвърляне на едно око.

# 702
  • Бургас
Благодаря, момичета. Аз останалите си бански предимно на Виктория сикрет ги пера в пералня и сушилня, но в торбичка за сутиени. Ся се чудя дали да си вЗема с висока или ниска талия. Имам коремче и съм чела, че не са подходящи в моя случай. С дънки с висока талия съм ок инъче.

Моето /долно/ коремче го възприемам по-добре във висока талия.

# 703
Здравейте! Какво ви е мнението за la vela beachwear. Харесала съм си бански, но тъй като не са евтини се чудя дали да поръчвам. Четох поддръжката и ми се вижда безумна. Та търся си отзиви.

Имам два. Единият го носих само 2 пъти, чудя се дали да не го пусна за продажба. Много ми харесва, но ми е голям. Другият е нов, по-малък размер и пак съм доволна. Интересни и красиви са.

# 704
Изненадващо за мен си купих леопардова рокля от Луксима.
Приятелка им е голяма почитателка, аз ги намирам за леко ретро, но на леопарда не устоях Animal Leopard

Разгледах la vela beachwear, не ми допадат нещо....
Може да погледнете моделите на  Marc&Andre, Vacanze Iatliani, Триумф, Парамидона и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт