Български брандове и бутици -Тема 4

• 93 641
  • 785
  •   1
Отговори
# 780
Да споделя за връщането към магазин "Карпов". Първоначално комуникацията с тях е странна. Бяха минали 5-6 дни след направена поръчка и нямаше ни вест, ни кост от тях и реших да им звънна да проверя какво се случва и дали въобще ще пращат нещо. На другият ден, видиш ли, изпратиха поръчката. Взех дрехите без преглед и тест, че много бързах. В къщи стоката въобще не ми хареса и исках да ги върна. Имах разправии, тъй като ми казаха, че не можело да се връщат нещата, а правили безплатни корекции. Глупости на търкалета. Заинатих се и получих инструкции за връщанено. То се случва с наложен платеж. Имат срок до 14 дни да възстановят парите, а стоката може да седи до 7 дни в офис на куриер. На седмият ден пренасочват пратката към друг офис и там виси още 7 дена. На 14тият ден взимат пратката. Страшни мизерници, такава селания не съм очаквала и виждала от магазин с  претенции за "дизайнерски" дрехи на такива цени. Въобще не си заслужават.

# 781
Аз във вторник ще пусна жалба към КЗП за Семпре, благодаря за съветите. Нито на имейл, нито на телефон ми отговорят, нито на фейсбук Месинджър. Никога не ми се е случвало подобно нещо.

# 782
  • София
Аз във вторник ще пусна жалба към КЗП за Семпре, благодаря за съветите. Нито на имейл, нито на телефон ми отговорят, нито на фейсбук Месинджър. Никога не ми се е случвало подобно нещо.
Тъкмо и аз мисля да пускам!

# 783
Модераторът на темата би трябвало да сложи Семпре в черния списък.
За да не се натресат и други дами.

# 784
Добра идея. Не бях чувала за такъв списък, къде мога да го намеря? Да знам от къде да не поръчвам Simple Smile

# 785
Дамата която списва темата би могла да го включи на първа страница 🙂
Както в темата за изпитаните сайтове за парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт