АПРИЛчета крачета си купуват и отказват вече да мируват !!!

• 7 494
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
Татянка, просто още в самото начало трябваше да започнеш с това, че свекърва ти е детска учителка Mr. Green

И зълви не ми се коментират, май е по-добре бременна зълва, отколкото зълва-стара мома SickНякак две свекърви ми идват в повече.

rody, и аз Пресил го сложих да спи, тъкмо се опънах и той след има няма 30 мин скочи ooooh!, ама му помогнах пак да заспинка Grinning

енви, не мога да ти кажа ти как да процедираш, но мога да споделя, че аз все още сутрин и вечер давам Peace
А и тя като си има стабилни 4 твърди хранения е безсмислено да заменяш твърдо за мляко май Thinking

# 226
За млякото - нали има на Нестле такова, за деца над годинка. Правя му на Тони от месец, мирише на истинско прясно млако, не на АМ. И е такова  едно по-леко като консистенция.

РОЖДЕНИЯ ДЕН мина малко объркано за мен - заведохме гостите на сладкарница, мислех да има торта, която да режем преди това да духаме свещичка, както и да си поръчаме кафета, сокове, коли, бира...
Тортата я поръчах шоколадова+ няколко калинки и зелени листенца, надпис и съвсем да е семпла. Получих торта с картинка на Туийти отгоре, лисички, зайци, рачета, кучета - фигурки разни + представете си "свещичка подарък " Laughing, абе за мен лично кич, ма като я показах вечерта останалата на нашите+снимки - оказа се, че май само на мен не ми е харесала.
Бебоците лазеха по земята, вследствие на което Тони вечерта кихня 2 пъти /аз като някоя параноичка/ и имаше Т 37,2, а тази сутрин кихна пак, но няма Т  Rolling Eyes Некъв собственик на заведението - джентълменски гей, ми направи не знам що реши за 7 гости 11 солени палачинки, които ми останаха повече от половината, но ми излезнаха не знам колко лв, таткото вечерта получи мини криза, защото не бе предполагал, че 8 човека хайде да бяха, могат да изпият по сок-два и да платя 55 лв + тортата 39 + дребни подаръци за гостите = 100+ лв, обаче:
1. Много съм благодарна за хубавата компания
2. Тони видимо се веселеше
3. Бебоците се разбираха добре
4. Тортата беше вкусна
5. Има хубави подаръци , всъщност всичките са много хубави - явно избирани с мерак.
Снимки сега ще кача и ще пусна линк.
А в събота ни чака парти - Рожден ден на Тони - 2 част, с приятелите ни + бабите и дядовците  Mr. Green - този месец е финансов шок, както и да го погледнем, но поводът е без коментар - да сме живи и здрави - пари да намираме само!

Бременната зълва - абе много й стискам палци, дано всичко да е наред, защото в крайна сметка важно е бебето. Аз лично не вярвах, че така мога да отричам всичко друго на света, само Тони да ми е добре, което не е съвсем правилно, но е нормално явление според мен.
Мисля, че всичко това ще отмине, но искрено се ядосвам, когато жени бременеят, а са истински егоистки и мислят само за собственото си благо. Те не обичат това, което носят в себе си истински и само за пред околните се правят на заинтересовани, а в същото време тайно се гледат колко целулит имат и пият кафе, защото им се виело свят иначе, без значение, че повече от едно кафе не е препоръчително. Смятат, че родителите им ще се грижат за тях, само и само да имат внуче, и че правят жертвата на живота си сега - не ходят по чалгаджийници, затова хак да им е на всички - "щом искат бебе - да си го гледат после"  Shocked Аз пък й казах веднъж, че детето е благодат за родителите си, и че майка й и баща й имат 2 деца, тя дали ще има си е лично нейн проблем. И й казах също така, че никой няма да умре от мъка, че тя няма дете - нейно си е семейството, нейн е живота й, да си прави каквото иска. И сега като е бременна трябва да й целуваме краката, че видите ли дебелеела, пък й било все лошо, пък...тя ако знае как боли секциото  Laughing потривам ръце, честно ви казвам, някои хора заслужават да изпитат истинската физическа болка, за да им дойде акъла в главата. Дано всичко само да е наред, за да имаме щастлив край на този период.  Praynig Защото аз лошото не й го желая!

# 227
Момичета, благодаря ви за милите пожелания!   bouquet
Вчера Вяра стана на 1 годинка.
Тази година беше трудна и за двете ни, минахме през много изпитания, но и преживяхме много радостни мигове.
Вчера нямах никакво време, тъй като бях на защита и днес вече съм магистър по МИО  bowuu
Та падна голямо пътуване и бързане.
Снощи празнувахме както си му е реда, а Вяра беше щастлива и доволна.

# 228
САБИНА, браво, честито дипломиране!  bouquet

Пожелявам ви лошото да е зад гърбът ви и от тук нататък да ви очакват само прекрасни мигове заедно! Hug

# 229
Добър ден.

Енви, аз не знам тоцхно как ще заместя кърменето с АМ. Тя не признава шише, а и АМ изобщо не и харесва.

Мрънка, затова после по другитрее теми
Т няма, има пъпки, май е шарка

# 230
Ха честито на Мис Магистър - Саби  Grinning  bouquet

Черепахче дано не е това и най-вече дано лесно мине.

Разбрах какво е Бу най-накрая - ами и ние си поръчахме Бу и даже вече си го получихме и си играем с него преждевременно и с огромен кеф - ето това.

Избрах го точно за да е с широка и удобна облегалка и удобно за бутане. Доволна съм.

# 231
Момичета,благодаря за поздравите за началото на обратното броене Hug.Да почерпя:

Поздрави на сладурката Скарлет-Елизабет  bouquet.
ЯНЧЕ, дано Симонета-бонбонета вече е добре Praynig
Аз не съм споделяла, но да го направя.Започнах постепенно отбиване, т.е. давам да цокне от мен и дохранвам с АМ.Целта ми е до годинката да спра кърменето окончателно и безболезнено за Юли/ако са ми останали зърна дотогава Crazy/Давам Нутрилон Омнео-за регулиране на стомахчето, че иначе сме постоянно запечени.
Все още сме на 5 хранения и се чудя дали вече не е пределно време да минем на 4 newsm78.Не съм го направила ,защото ще разбутам железния му режим на сън/спи 3 пъти през деня-2*2часа и 1*1 Embarassed/.Споделете дали има и други на 5 хранения?!?!
И на мен всички АМ ми миришат отвратително Sick.

# 232
  • София

Честито на обратно броящите до годинката Скарлет-Елизабет и Юли!   bouquet

Честито Саби! Гордееме с теб!    bouquet

МамаМеца, не е ли мн ниска дръжката за бутане от теб?

Енви, с риск да ме обвиниш само в цитати, но в списанието пише  Joy мляко да се дава поне по една чаша дневно - 250 мл, което било 50% от дневния прием на мляко и млечни продукти. На мен лично ми се вижда много мляко много нещо  newsm78
Конкретно на въпроса ти - ще продължа сутрин и вечер да давам АМ, незнам до кога, това не ми е на дневен ред за мислене. Може да е още месец, два, три, може и повече, зависи как ще му понесе новото мляко, дали ще си промени режима на хранене и т.н., дет` се вика по детето ще го познаете!
Сега му давам по около 180-200 мл АМ сутрин и вечер, общо около 10 мерителни лъжички. 3ти ден правя така - 160 мл вода + 4 м. л. АМ и след 2 часа 1 м.л. АМ + 2 бисквити и ов. ядки.

Ванче, и ние сме на 5 хранения, спокойно 1 може да отпадне, но мисля дали е правилно?!

# 233
  • Русе
Енви, права си - не си струва тепърва да даваш шише.  Naughty Аз бих давала АМ + нещо друго за сгъстител(нещо зърнено примерно) - с лъжица. Обаче, и Велинката може да не го хареса - друго си е кърмата! Ама знае ли човек - ей го Юли е приел едно от най-отвратните на вкус АМ - Омнеото(със всичките ми уважения към качеството)!
Аз в последно време минах на едно АМ(сутрин) + 3 твърди хранения (поне едното млечно - каша, млечен крем, или добавям кисело мляко към мусака/пълнени чушки).

Черепахче, дори и да е шарка, все чувам, че бебетата много леко я карат Peace.

Честито бу на Вени!

И честита магистратура на Сабина - блестяща кариера ти желая!  bouquet

# 234
Черепахче, от къде пък таз шарка? Sad

Ако наистина е това дано се размине бързо, безпроблемно и безбелезово Hug

Ванче, браво за железният режим и спането!  Hug  bouquet

Пресил също има Бу от Коледа, в началото не го интересуваше много, но сега се заиграва, тика го, крие под седалката разни неща, после с голяма очуда ги открива и така Grinning

# 235
  • София
Добро утро!
Енви, присъединявам се към кафенцето!  Coffee Бях решила да не пия днес, ама нещо почна да ми се вие свят и ще вкарам едно бързо.

Честито на празнуващите!

Днес не ни е ден - аз съм с М, малкия е с Т, и двамата само мрънкаме... абе кошмар.  Sick  И съм една нервна и свадлива, та няма да се мяркам във форума много днес, да не повлека крак с някоя караница. (още повече, че е края на месеца)  Twisted Evil

# 236
Здравейте!

Мерси за пожеланията, ето я и почерпката :

Честит Рожден Ден на Георги   bouquet

Честит рожден ден на Вяра, Тони и Катето  на патерици!  Gift
Да растат безгрижни и засмени
   party041

Честито на малките християнчета- Маги и Катето!   bouquet

Много  Hug от нас.

# 237
Заспа, сега да се включа:)
Честито на рожденика , а на Юли и Скарлет-Елизабет Heart Eyes един прекрасен месец, пък другите пожелания след това.
Сесил, честита магистратура. С успех да си я ползваш  bouquet

Ами ще видим дали е шарка днес следобед. Нашите баби като чуха, че може да е, го приеха по- спокойно от грипа, абе даже се зарадваха. Така че не се притеснявам. Следобед ще се обадя на доки, тя да каже какво правим от тук насетне. Но ще ни се размине бебешкото парти за РД.
Филче, и аз това се чудя от къде newsm78. Свеки каза, че може да е от консултацията на която бяхме в четвъртък, ако е минало някое друго дете преди това. Звучи логично.
Ау, прочетох Спок, вече не съм толкова спокойна. Така като чета, може да е скарлатина, морбили или рубеола. Май рубеолатеа е най-лека. Доки ще трябва да се произнася Sad

Чаена, ти си открила май формулата ама аз да си кажа - по-толерантно  подхождаш към глезотииките й и това е. Нека сега се глези жената, после цял живот около друг ще се върти вселената й.  Wink

Ренка, да се оправяте Hug

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 12:08 от Черепахова

# 238
  • София
Саби Честито и голямо браво!  smile3529 smile3501

Каквото и да и давам ( без месо ) и слагам 3 мерителни лъжици АМ.
Сутрин в кус-куса, следобед в плодовото и вечер в попарата.
Ползвам нутрилон и даже на мен ми е вкусно, ако Ани не си го дояде  Mr. Green . ПОнякога отказва твърда храна и и го давам със сламка. Шишетата вече ги зазимих.

Аги мерси за съвета. Ще се обърна към форума. Док не ми даде някакво смислено обяснение, но се усмихна и каза, че е хубаво да спи  newsm78 А аз си задавам въпроса, дали расте защото спи или спи защото расте ? newsm78 на някой да му е попадала информация по въпроса?

Да почерпя за рождения ден на маминка, да ми е жива и здрава и все така да ми помага и по-малко да си показва рогата

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 11:54 от х_diabet_mama

# 239
енви, когато Яна се отби започнах с НАН 1, след месец някъде минах на НАН 2. Сега през деня й се събират около 300-400 гр.мляко. Пие го по различно време. Кисело мляко й давам, но тя не го обича много. Рядко хапва повече от 4-5 лъжички.

Искам да ви попитам - има ли желаещи за Джордж Майкъл??? Аз от снощи, когато чух за концерта в София, съм в еуфория. Обожавам го тоя човек Heart Eyes И събирам група, за да ходим заедно  Party Party Party

Не успях да прочета много от написаното. Имам един ужасен закон за превод и го мъча цяла седмица вече.

А на Сабина   bouquet за магистърската степен  bouquet

Ани, честит рожден ден на майчето ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт