Някак две свекърви ми идват в повече.
, ама му помогнах пак да заспинка 

Защото аз лошото не й го желая! 

.Да почерпя:
.
/Давам Нутрилон Омнео-за регулиране на стомахчето, че иначе сме постоянно запечени.
.Не съм го направила ,защото ще разбутам железния му режим на сън/спи 3 пъти през деня-2*2часа и 1*1
. 

мляко да се дава поне по една чаша дневно - 250 мл, което било 50% от дневния прием на мляко и млечни продукти. На мен лично ми се вижда много мляко много нещо 
Аз бих давала АМ + нещо друго за сгъстител(нещо зърнено примерно) - с лъжица. Обаче, и Велинката може да не го хареса - друго си е кърмата! Ама знае ли човек - ей го Юли е приел едно от най-отвратните на вкус АМ - Омнеото(със всичките ми уважения към качеството)!
.

Бях решила да не пия днес, ама нещо почна да ми се вие свят и ще вкарам едно бързо.
И съм една нервна и свадлива, та няма да се мяркам във форума много днес, да не повлека крак с някоя караница. (още повече, че е края на месеца)
един прекрасен месец, пък другите пожелания след това.
. Свеки каза, че може да е от консултацията на която бяхме в четвъртък, ако е минало някое друго дете преди това. Звучи логично.

А аз си задавам въпроса, дали расте защото спи или спи защото расте ?
на някой да му е попадала информация по въпроса?
Да почерпя за рождения ден на маминка, да ми е жива и здрава и все така да ми помага и по-малко да си показва рогата
И събирам група, за да ходим заедно

за магистърската степен 
Препоръчани теми