Като пролетни слънца игриви са НОЕМВРИйчетата ни щастливи!

• 9 850
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от мен!
Честито на наградените от анкетките, аз не съм гласувала, но тъй като не ви познавам лично, ми е малко трудничко  newsm78 затова ще наблюдавам негласно  Peace

Ние вчера и днес се поразходихме добре с Алекс. Много хубаво беше времето, а и днес този час повече светлина, направо блаженство  Mr. Green

Трябваше днес да ни сложат най-после първия Пентаксим, но уви ... таткото ни беше настинал в началото на седмицата, сега е добре, но педиатърката реши да изчакаме. Направо вече си мисля, че няма да има слагане тая ваксина  ooooh! И в този ред на мисли да ви питам - някоя мама съхранява ли Пентаксим-а в своя хладилник? Че ние сме я взели преди повече от месец от аптеката тогава уж щяхме да я слагаме и се притеснявам да би да не съхраняваме както трябва  Sick Все гледам градусите дали са точно колкото трябва, маниачка съм станала вече  #Crazy

Горис, стискаме палци за изпита! Ще ги разбиеш  Peace

Е хайде, пожелавам лека и спокойна нощ!  Hug

# 226
  • на странно място ......
Преди малко се посмях сериознооооооооо Joy
споделям го с вас мили дами hahaha
банкова инструкция

1."Използването на дебитната карта като стъргалка за лед, подложка за горещи напитки, линийка за чертане, ножче за рязане или като средство за очертаване на бели кокаинови черти е неуместно и може да доведе до повреда на физическия носител"
2. "Моля, не се опитвайте да триете тъмната лента на гърба на дебитната крата - това е магнитна линия, а не ваучер за презареждане на Прима"
3. "Моля не пъхайте в отвора на банкомата нищо друго, освен дебитни или кредитни карти. Пъхането на лични карти, шофьорски книжки, касови бележки или войнишки медальони няма да ви осигури желаната сума.
4. "Банкоматите не осребряват лотарийни билети или тото-фишове. Безмислено е да пробвате и със Смарт карти на Шел или Била"
5. "Банката не е дружество за топлинно счетоводство и не може да ви обясни защо сметката за парното този месец е толкова голяма. Не мислим, че и самото дружество за топлинно счетоводство може"
6. "Не замерваме водомери, не сменяме бушони, не извършваме авто-монтьорски услуги, не знаем защо GSM-а ви не работи (а как тогава ни звъните от него?), нямаме специалисти по къртене, чистене, саниране, извозване на битови отпадъци, нито пък си имаме идея защо вестникът ви не е пристигнал"
7. "Ние сме банка, по дяволите, телефонът на телефонни услуги е 144"
8. "B-connect е услуга на мобилен оператор, а не телефон за свързване с нашата банка. Въпреки това ви поздравяваме за отличните познания по английски език"
9. "ПИН кодът ви е четирицифрено число, което само вие знаете. Номерът на картата не е ПИН код. ПИН кодът ви също не е номер на картата"
10. "При желание да теглите суми от вашата сметка на гише, моля носете със себе си документ за самоличност. Показанията на жена ви не са достатъчни, за да сме сигурни, че това сте вие. Нито пък снимка на маса с шефа на клона"
11. "Моля не разпитвайте охраната на входа или санитарните служители за салдото по текущата ви сметка - има други служители в сградата, които могат да са ви много по-полезни"
12. "Голямото електронно табло в кредитния салон показва информация за предлаганите от банката котировки. Не можем да пуснем любимия ви сериал на него. Охраната и служителите не знаят дали Мелинда се е целувала с Диего"
13. "Ако искате нашите служители да ви познават по име и поздравяват всекидневно по телефона, просто пропуснете да платите месечната си вноска по кредита"
14. "Погасяванията на лихви и главница се извършват единствено в брой или чрез превод чрез легитимни платежни средства. Селскостопанска продукция, домашна ракия, плетени вълнени чорапи или автограф на Дейвид Бекъм не се признават за валидно платежно средство. Въпреки това, благодарим за червеното вино"

# 227
Ох, айде да се разпиша и аз вече, че само ви чета.

Анкетата е много готина, много ми харесва, аз гласувах/само първата пропуснах/ макар че лично не ви познавам ама то нали това е идеята да се забавляваме тук.
Последните дни бяха страхотни и като гледам май всички са били някъде навън.Ние бяхме предимно в двора или пред къщата че нашия тати ремонтираше една кола и ние покрай него се въртяхме.
Напоследък Мария е станала един мрънкалник...направо не знам какво му става на това дете.Първо си мислех че е така когато не ме вижда, но после започна да нервничи и в мен, затова реших че вече съм и омръзнала малко, но е така  и когато е в баща си ..та не знам.Усещам че нещо не му е съвсем наред на детенцето, надявам се да разбера какво е.

Карил, аз ти засякох темата в клюкарника току що пусната , и дори мислех да пиша - аз ти вярвам напълно защото съм имала подобно изживяване ама айде може да го напиша но в онази тема. И честито за наградата!

Ние тази вечер ходихме на театър с татито - в Казанлък има Чудомирови празници и по този повод се провежда  комедиен театрален фестивал. Много ми се иска да отида на всички представления но  е много студено в залата и ме е страх да не се разболея, но ще видим...

Отивам да спя че стана доста късно /аз много рядко стоя до това време/
Лека нощ!

# 228
Добра вечер!   bouquet

Ние днес цял ден с детенце удома си стоим и като се върна тати, отидохме до Пикадили да напазаруваме, че ни писна все затворени.
Благодаря на Гадамер за това, че сподели тук за боите за яйца, накупих си сумати разновидности, тази година за първи път толкова ще се постарая.  Peace Мила, завиждам ти благородно за предстоящото пътуване!  Embarassed Толкова да ми писна в тоя град вече, имам крещяща нужда от смяна на обстановката!  Tired
Имам предложение за конкурсчето. Нека номинираните да бъдат изписвани с потребителските им имена, защото 5 часа се чудих как се казва Лайтблу, защото исках да гласувам за нея. Не ви познавам лично, но вече повече от година си пишем в този форум и съм си изградила някакви представи. Simple Smile Само да вметна, че според мен и Клюки има заслужено място сред номинираните! Peace
Горис, стискам палци и аз тогава ще бъда на изпит!  Praynig

Спокойна нощ! Heart Eyes

# 229
Лека нощ и Добрутро!!!
Моят мъж ни разходи до Габровския балкан за уикенда... Ей, голям кеф Simple Smile
Разгледахме Габрово, Боженци и Трявна, Килифаревски и Плаковски манастири...
Най-честата гледка там бяха ето тези http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2495329
 и ето тезиhttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2495330
и дори тези http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2495332

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 01:36 от Вени наДарИн

# 230
Мами, нямам време за четене, ние сме добре, в Бургас сме... дано скоро се докопам до Интернет да ви изчета...

Бургаски мами, ако ви се излиза в Морската през хубавото време насреща съм...

тел. 0888445245...

тук сме с Йоанка до Великден!

Целувки на всички, липсвате ми...

Опа.. забравих.. Името ми е Меги Simple Smile

Естествено, ще направим среща. От кога се каним. Вече два пъти завалява като съм на вън и не смея да предложа ден, но ако искате, да заплюем един ден и ако не вали, да се срещнем.

Добре, че се върнах да чета темата, че с нашето ходене на планина изостанах  с четенето /много пишете/.

За конкурса  - не ви познавам, но на снимките доста от вас са секси. Клюки имаше много секси снимки, но не видях да е номинирана.

Още не съм захранила, кърмата ми понамаля, та съм в чуденка.

Лека нощ или добро утро!

# 231
Добро утро поспаланки
време е за ставане, чакам ви за кафе Simple Smile

# 232
 Добро утро и от нас!
 Ние в събота направихме първата разходка под дъжда  Simple Smile. Рали беше много спокойна, а на мен ми се оправи  настроението. Grinning
 Вчера се срещнах със любими мои хора. Изобщо имахме прекрасен уикенд!
 Дано предстоящата седмица да е толкова заредена с положителни емоции!
 Идеята за анкетата ми хареса. Гласувах, въпреки, че не ви познавам лично. Всички сте толкова готини!
 Е, успешна седмица, момичета! Нека да е изпълнена с усмивки!  Hug

# 233
  Поспаланки ли?!?Ами аз ви чета от 06.30 ooooh! WinkPebble,ще се присъединя към теб с,вече,второто си кафе  food010
  Добро утро,мили мами Kissing HeartЛипсвахте ми тези дни.... CryНо цялата събота бяхме навън 1stroller,а вчера- newsm28 1ironing hang
  Видях,че не само съм била номинирана ,но даже съм и подгласничка на спечелилите приза за "НАЙ-НЕЖНА МАМА" GrinningБлагодаря за което bowuuНаградата ми е страшна Whistling LaughingДени,,мила,много ме развесели lovekissВече гласувах за следващата номинация,късмет на участничките Peace Mr. Green
   Днес дъщеря ми-София,навърши 4 месеца/точно преди 5 мин. Wink/,за което искам да ви почерпя/а кога ли ще стане и "на живо" ThinkingcookМного ви обичам и ви прегръщам всички до една Heart Eyes Hug Hug Hug
   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116670&photo=14
   Честита месечника и на момъка Борис  bouquet
  Salvi,извинявай,че толкова късно ти отговарям на въпроса за картофките Embarassed-всъщност,приготовлението им не е нищо особено-задушават се в краве масло,сол и малко червен пипер,с 2-3 лъж.вода-тайната на вкуса е в кравето масло WinkА котлетите приготвям по стандартния начин-начуквам ги,посолявам ги,наръсвам с черен пипер,сипвам малко винце и ги пека Wink
   Още нещо щях да казвам.... newsm78-но днес пак ще се включа-да докладвам след консултацията и последния прием на Инфанрикс-а Peace

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 10:05 от Sophi

# 234
Добро утро на мамите, бебчовците и бебките! Simple Smile
Ние сме на крак от 7.00, но досега newsm79 newsm28, подмамена кот кафенцето на Пебъл, отивам да си направя фрапенце (въпреки току-що погълнатите портокали  Mr. Green)
Дани спинка Peace Мислех днес да отидем за отложената ваксина, ама тва време.. newsm78 Ще видим Simple Smile
Много готини номинации Peace, ще гласувам Laughing

# 235
Добро утро мили мами!!
Тук в нашта маХла се очертава облачен ден! НОооооо в душите да е слънчево...Като гледам някои цуци, че чистят направо им завиждам на силата и нервите, и желанието...да го правят, мен ме мързи Embarassed
И аз журкам нес кафе, ама Дано е буден и ми приглася от стола за кола...Имам идея, може да ви се види преувеличено, но той иска да седи...И ще вадя от кашона стола за хранене...Ако има позиции на гръбчето, ще го ползвам Shocked
КАК МОЖЕ ДА СМЕ ТОЛКОВА изветрели...вярно, че не сме включили КЛЮКИ в секси мамите ooooh!ЩЕ Я номинираме задължително в най-цицореста мама, да речем...В мис "Кърмаческа фланелка"!!!! ЗА там е и Бинайтед!!! Joy

# 236
Добро утро и от мен!   food010

Днес мнооого ми се спи  Tired Теа заспа преди половин час и сега и аз се поизлегнах с лаптопа до мен  Turn-l
Имам малко домакинска работа, но ще я свърша по-късно.И без това май днес ще пазим апартамента, че навън е много ветровито и студено.

ЕйнджълАйс, благодаря ти, че си искала да гласуваш за мен .Аз съм Радина   friendship

Коя е днешната номинация  newsm78 Искам да давам предложения  Mr. Green

Честита месечинка на принцеса София и на юнака Борис!Да са много здрави и щастливи!

Няма да ви казвам чао, защото оставам с вас  Wink

Охххх...Теа се събуди  Rolling Eyes Явно това ми беше почивката  Tired

# 237
НОМИНАЦИИ ЗА НАЙ-ЦИЦОРЕСТА, мис "КЪРМАЧЕСКА ФЛАНЕЛКА":
БИНАЙТЕД
КЛЮКИ
ВЕЛИНОВА\тя е с гръдна 120 Shocked
...дайте други предложения... Joy

според мен, не е толкова важно, да се познаваме лично, за да гласуваме...важно е да си поиграем, да се забавляваме, да ни почне деня с нещо забавно... Mr. Green

# 238
Добро утро и от мен! Hug
клюки, поднасям извиненията си, че не си включена в номинациите за най-секси мама (леле както си припомня онези снимки), ама с тези разходки всички сме много разсеяни! Embarassed
Удължавам времето за гласуване до утре, а утре ще гласуваме за най - раннобудна мама...Така че очаквам да номинирате Peace
Аз сега отивам на доктор, че много здраво бухам...Стискайте палци да не съм направила някой бронхит или пневмония! Praynig

Честито на празнуващите месечинка! Tada

# 239
 Mr. Green и мен кафето на Пебъл ме предизвика да си направя второ ...
Много благодарско за номинацията  Hug
С това гласуване стана много интересно ...
Вики от извесно време спи много неспокойно  newsm78 само мърмори, приплаква на сън... възможно лие ОЩЕ да са колики???????????  Shocked
С това ново-старо време се помешах ...
Ще отида днес да си запиша час за фризура и аз! Нещо се чувствам смотана, ненужна, дебела ...
Ох, остават ми 2 кг до килцата преди да забременея  newsm44
... ден шести без сладко  #Puppy dog
Много, много ми се ходи някъде! Писнаха ми гадните Софийски улици!
Карил, аз слагам Вики в столчето за хранене. Има доста полегнала позиция и на него определено му е кеф. Вече само там папа пюренце или каша. Но най-кеф му е на бънджито  Mr. Green скачааа... скачааа
Честито на малките месечковци  Heart Eyes
Цвети, може ли да на първа страничка да пишем и коя мама е най от спечелилите ... За да се сещаме и след време?
По-късно пак ще се отчета!
Охоооо, за най ранобудна мама - номинирам КАРИЛ и ... МЕН си, а след малко ще се сетя за още Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт