Отговори
# 600
Значи Рамо снима за епизод 101 2 дни,другите два съвсем малко.Значи няма да  гледаме Ферит  много във финалния епизод,което не е на добре.

# 601
Мисля че финала ще е много емоционален с тези порастнали деца.. 🥹
Ще ги издокарат Сейфер с малко гримче да приличат на поне 35-40г 😁

# 602
# 603
Цитат
В градината днес освен да са били духовете им.
Имайки предвид творческите способности на сценаристите, предпочитам да са духовете им, пред това да са пипали първи сезон. Поне него не искам да ми оскверняват. Отделен е въпросът, че трети сезон уби желанието ми да се връщам към първи.
Моето въображение е прекалено бедно в сравнение с това на Онур и сценаристите, така че въобще не мога да измисля някакъв мой приличен сценарий, включващ скокове и салта във времето и през него. Каквото и да покажат, ще ме изненадат!

# 604
Факт, трети сезон и на мен ми уби желанието за първи. Не че сега не го гледам по тв, ама въобще не е същото.

# 605
Няма ли да пуснат нещо като за сряда? Например втори фраг или някакъв откъс?
Нали уж са ни приготвили много изненади. То петък почти си дойде, утре четвъртък и хайде.
Мисля, че на продукцията им е друга дефиницията за изненада. Не ни съвпадат мненията Simple Smile
Бялата рокля от градината на Сейран малко ми прилича повече на тази от подводните клипчета, които пуснаха за сезон 3. Не ми е баш същата като тази от сезон 1.
Сезон 3,по повод тези разговори, на мен ми уби всичко дадено допреди това. Уби ми магията, която ми донесе този сериал.

# 606

Гюл е писала, че Мерт е държал Афра през кръста и не било сцена от сериала, а зад кадър. 😎

# 607
Малко конспирация... сигурни ли сме, че сериалът приключва? Струва ми се, че се случват странни неща.
  Все още си спомняме как Емре "напусна" сериала, нали?! Имаше си и торта, и обичащи го колеги, казващи му сбогом, и "журналисти", които изписаха доста колонки, за да ни осведомят, че екранният Орхан приключва участието си.
 Не ме напуска усещането, че пак мътят нещо такова, като този път Мерт е в позицията на Емре.

# 608
Fi, недей така, тези нямат капацитет да пишат, няма смисъл да ни мъчат с още от тези безумия. След тая глупост в началото, нито Ферит е нашият Ферит, нито Сейран е нашата Сейран.

# 609
Ееее, Fi, едно е да ти хрумне да възкресиш един герой по някаква причина, друго е всички вкупом. А и след пренасяне 20 години в бъдещето не виждам с какви проблеми ще ни занимават. То от "златното момче" ще стане "златния татко", че и "златния дядо".  Grinning

# 610
Сташе, Кате, ако следвам разума и по пътя на логиката, съгласна съм и с двете ви, но... все още не мога да се отърся от усещането за нещо гнило покрай този финал.
Много обичам играта "Ами ако...". И така... да поиграем. Wink Ами ако няма скок от 20 години, а Ферит и Сейран са се отдали, вместо на ретроспекции (цял сезон играха на този фронт, така че могат да си позволят малко разнообразие), на представи за бъдещето?! Защо да не стоят в беседката, примерно, и да не си представят порасналите си деца?! Използва ли се този похват в турските сериали? Срещали ли сте го?
Още не съм измислила причината това да се случи така, но клоня към - копнеж за розово бъдеще или нещо такова Simple Smile Това обаче е само копнеж (да не се забравя) и проблемите на ежедневието отново ще ги налегнат, и ще ни загатнат, че още нищо не е свършило. Ето ни вратичка, която си оставят за четвърти сезон. Wink

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:29 от Fi79

# 611
В "Истанблуската невеста"  имаше една  сцена  в която дадоха вече порасналата дъщеря на главните герои и после се оказа ,че това е било просто нечий сън .
Във втори сезон нали имаше една сцена в която  Ферит и Сейран се гледаха в огледалото  и той каза нещо от сорта ,че ей така двамата заедно щели да си остареят един до друг та може и сега да има нещо подобно и просто да ни дадат как Ферит и Сейран си представят едно бъдеще с вече порасналите си деца.
Кой знае какво са измислили сценаристите ,но не е задължително да е нещо лошо .Аз въпреки всичко се надавам на щастлив финал.

# 612
# 613
Fi, недей така, тези нямат капацитет да пишат, няма смисъл да ни мъчат с още от тези безумия. След тая глупост в началото, нито Ферит е нашият Ферит, нито Сейран е нашата Сейран.
Наистина нямат капацитет да пишат, ама сезона си го изгледахме, че и още можем. Къде в мир, къде във война - избутахме го. Защо да не избутаме и четвърти сезон? Може пък да сменят сценаристите. Wink Надеждата е най- силното оръжие на човечеството, за да оцелее. Онур го знае и може да го използва. Simple Smile

# 614

Общи условия

Активация на акаунт