Евровизия (Тема 31) - Basel 2025

• 6 948
  • 219
  •   1
Отговори
# 135
Франция или Италия предполагам аз. Не мисля, че Австрия и Швейцария биха получили достатъчно точки от публиката. Швеция е доста назад, ще им трябват много точки от телевота, но те могат да ги получат. Ще видим. Все се надявам на изненадващ победител.

П.С. Браво, JJ! Браво, Австрия!

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 02:00 от BronzeIce

# 136
  • България
Голямо щастие за тази незначителна песен. Ще провеждаме Евровизия или във Виена, или някъде другаде. Скучен и незаслужил победител за поредна година. Дали ще е мяу-мяу Дънкън Лорънс, викането на шведката, Немо с джендърството, или виещото момченце - все ужасно разочароващо.

# 137
Знаех си. Нещо ми е дежа вю от миналата година. Песньовката на JJ ми напомня на миналогодишната боза на Немо. Никъв шанс да оставят Израел да спечели. 
А ние, като пратихме Краси Аврамов с опера дори не се класирахме Joy

# 138
  • България
Защо Швейцария имаше 0 точки от телевота? Безумно и крайно нереалистично е. Нещо не е наред.

# 139
Haters gonna hate, hate, hate. I'm just gonna shake, shake, shake. Joy

Казах ли ви, че това е единственият възможен победител. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Няма място за сравнение между JJ и Красимир Аврамов. Австриеца ме дразни и песента не е нищо особено, но определено може да пее и има глас. Красимир Аврамов беше тотална излагация. Все едно да сравняваш Адел с Кати.

# 141
  • София
След Кончита, този филипино-австриец пеещ на фалцет, ще отнесе наградата във Виена..
Защо Швейцария имаше 0 точки от телевота? Безумно и крайно нереалистично е. Нещо не е наред.
И UK имаха 0т.

# 142
Айде пожелавам си догодина пак да участваме.

# 143
Дано да участваме, но докато Кошлуков е на власт няма да стане. Той е изключително против конкурса.Втория незаконен мандат му свършва догодина и ако дойде някой по позитивно настроен към конкурса евентуално 2027 може да се завърнем. Тази Евровизия беше доста слаба, имахме шанс.

# 144
Тази година нарочно не следих като пускаха песните, запознах се с тях на полуфиналите. Много съм учудена от песента победител, в моята лична класация със сигурност не беше в топ 10. Но пък ще си слушам лятото песничките, които харесах и така до догодина🙃

# 145
Тази Евровизия беше доста слаба, имахме шанс.
За това най-много ме е яд, честно казано. Заради предразсъдъците на един-единствен човек загубихме няколко години, развалиха един добре сработен и можещ екип, който имаше визия, идеи и възможности да постигне много в този конкурс.

# 146
  • България
От песните тази година ще слушам точно 0..

Единствената ми утеха е, че ще чуем догодина mashup-a на Кончита и Филипинеца.

# 147
  • София
Моят фаворит спечели, браво JJ!
Не мисля, че изобщо имаше конкуренция.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 10:45 от Иля

# 148
Потресен съм от Топ 3. Истинските песни останаха доста надолу. И най-отгоре се класира фрийкшоуто.
Скрит текст:
1. Отвратително пищене на фалцет от свръх нежен индивид
2. Нелоша песен, представляваща обаче страна-агресор, която всеки Божи ден избива съвсем съзнателно и целенасочено жени и деца в Палестина. Певицата не е виновна за това, че участва, разбира се. Проблем е, че Израел не е банната от ЕBU, както Русия и Беларус например.
3. Пълен фрийк, грозноват, МЕГА ФАЛШИВ естонец пее на развален италиански някаква комбинация от думи, която не означава нищо съществено на италиански. Как не изпя един верен тон този човек? Онзи пищящият поне нямаше фалшиви моменти, освен след награждаването му, от вълнение.
П.С. Браво, JJ! Браво, Австрия!
Предполагам, че се шегуваш.
А ние, като пратихме Краси Аврамов с опера дори не се класирахме Joy
Е, той първо беше мега фалшив. Второ песента беше глупава... и трето: на сцената излязоха трима: Краси Аврамов, Петя Буюклиева и Албена Вескова, които се надвикваха. Чуваше се основно Петя. Беше отвратително. Класирахме се предпоследни на полуфинала. И напълно заслужено. Мен ме беше СРАМ тогава от България.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 22:46 от diziler

# 149
  • SF
И мене ме беше срам. Не можах да повярвам какво представи страната на мистериозните гласове, глас в Космоса и т.н.
Иначе тя се шегуваше, че не сме се класирали дори за финалите.

Общи условия

Активация на акаунт