Фентъзи и фантастика - 26

• 17 539
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
Да се включа и аз. Ако идеята е да има рев, определено избора е Хоб. На финала ревах и още как. Та даже два пъти

# 271
Прочетох "Деца на времето" на Ейдриън Чайковски. Хареса ми. Най-хубавото беше, че предварително нямах никаква идея каква ще е историята, освен, че е фантастика. Добре се получи. Интересен и логичен свят е сътворил Чайковски. И двете сюжетни линии ми бяха достатъчно интересни. Книгата си е напълно завършена история и поради тази причина изобщо няма да бързам да чета следващите от поредицата.

# 272
Вчера приключих трилогията "Шутът и убиецът" на Хоб, в която отново се разказва за Фиц и Шута. Определено я препоръчвам и даже ме е яд, че не мога лесно да се сдобия с последната книга на нормална цена. Бях взела първата от някаква промоция на Озон преди време. Но пък аз много харесвам как пише Хоб, харесвам Фиц с все всичките му недостатъци и книгите ми влияят доста.

# 273
Аз също много харесвам Хоб и героите и. По принцип не се разбирам с жените авторки на фентъзи, но Хоб е друга бира Simple Smile. Горещо препоръчвам всички книги, включително "Сага за живите кораби". Имам книгите в електронен формат, ако някой има нужда мога да  споделя.

# 274
Буболече, "и двете, дядо попе, и двете".🙂
Слушам и изпълнявам Joy мене повод ми не требе да харчат пари за книги тоя месец имам ем рожден ден, ем имен ден Sunglasses книгите ще валяяяят

# 275
  • Пазарджик/Лондон
И Маас харесвам, и Хоб, че и "Здрач" - на пръсти се броят книгите, които не съм харесала.

# 276
  • България
Прочетох първата половина на Оркономика.
Забавна е, засега много ми допада.
В момента са я пуснали и на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт