Случи ми се нещо странно..

• 257 346
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 750
Aquariel, направо "слушам и невярвавам на очите си" Laughing Сигурна ли си, че не си видяла някакво животно например. Съгласи се, че историята ти е като от някой филм и е трудно да се възприеме от хората на 100%.

# 751
Това не е извънземно. Има най-различни видове същества, които реално съществуват и са възпяти във фолклора на почти всички народи.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B … D0%B6%D1%83%D0%BB

Няма несъществуващи неща от митове и легенди, няма фантастически филми, които не са покрити с реалност. Нищо на този свят не е измислено от нечий болен мозък, всичко съществува съвсем реално.

Aquariel, ти си щастлив човек...Избран. Не всеки е виждал на живо НЛО и същества от паралелни пространства.

# 752
# 753

Не е задължително да е точно това същество. Има множество най-различни- от доста зловещи, до съвсем безобидни. Различните същества обитават различни места. Едни по гори, други по чукари, трети по къщи (руснаците ги наричат "домовой", но нещо за български аналог не се сещам newsm78). Мисля, че има географски ареали където се срещат дадени същества. Те са от паралелни пространства и могат да се появяват и изчезват когато пожелаят. Не се показват на всеки.

# 754
  • The new Earth
Не съм казала че ми се е явило по-скоро беше там като минавах и го видях случайно първо че нещо мърда с периферията си, другите от класа ми бяха по-далеч зад мен, и после ми разказваха че както съм вървяла изведнъж съм се втрещенила на едно място без да мръдна, аз им разказах всичко.И не на псоледно място не си измислям, просто не съм такъв човек!!!  Naughty

Aquariel, може да пишеш и в този форум.
Там има разкази на много хора, преживели подобни срещи.

http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php#2

Това, че нещо ни звучи нереално и като сюжет от фантастичен филм, не значи че не е истина!

# 755
Ето ви истории за такива същества:

http://www.tnt-tv.ru/programs/NNF/video/115/

# 756
Хм, сънувам, че си плюя всички зъби  в двете шепи. Беше ужасен кошмар. По принцип не вярвам на сънищата.
Една следмица след това се случи нещо много лошо у нас! След още една седмица сънувам, че ми пада един зъб.
Пак беше пророчески!

В рамките на 4-5 месеца сънувам 3 пъти нещо подобно. Последният път беше миналата нощ, когато наистина изплюх 5-6 зъба Cry Казаха ми, че това никак не е на хубаво, но честно казано не се е случвало нищо до сега! Просто сънят е много запомнящ се според мен и няма как да не ти направи впечатление...ох...сега още повече се изплаших Sick

# 757
Сънищата не може да се интерпретират по един и същ начин за всеки.И теси "съновници" са пълна измишльотина,която има за цел повече да психясва отколкото нещо друго.Преди време и аз често се допитвах до тях,но си навлякох само негативи,защото се оказа,че всичко,което сънувам предвещава само лоши неща.Това според съновници.А реалната причина за тези сънища идва от душевното неразположение и нерви,подсъзнателни и съзнателни страхове.Прочетете книгата на Пиер Дако за тълкуване на сънищата и ще разберете.Стига с тези съновници!

# 758
  • Кьолн
Нека и аз ви разкажа какво ми се случи когато бях около 18 годишна. Може вече да съм я разказвала но беше толкова страшно че не го забравям. С брат ми спяхме в една стая на ъглови канапета. Една вечер решихме да си сменим леглата. Аз спя много дълбоко. И се събуждам от шум на падащи топченца до леглото на брат ми , но не осъзнавам ,че е полунощ и няма как някой да е влязъл в къщи. Та като се събуждам от този шум питам брат ми кой го цели с топчета а той ядосан ми се кара да не го целя в гърба. Помислил е че си играя с него. На сутринта като му припомних за ноща той ми каза, че видял някаква фигура която ту клякала зад масата ту ставала и се смеела истерично. Ох тръпки ме побиват като се сетя. От тогава ме беше много страх да спя сама в нея стая.

# 759
  • Варна
Аз за съжаление нямам такива случки, а много бих искала  Crazy Може и да се поуплаша, но и ще ми е интересно  Peace
С интерес чета разказите ви  Simple Smile
Единствения ми успех засега е едно кратко, но контролирано ОИТ  Rolling Eyes

Скоро гледах по ТВ някакво документално филмче за странна местност в щата Орегон. Наричаха го "Орегонското завихряне"  Rolling Eyes  Понеже не го хванах отначало, искам да ви попитам дали сте го гледали и къде мога да намеря нещо по въпроса ? Много беше интересно  Peace

# 760

Скоро гледах по ТВ някакво документално филмче за странна местност в щата Орегон. Наричаха го "Орегонското завихряне"  Rolling Eyes  Понеже не го хванах отначало, искам да ви попитам дали сте го гледали и къде мога да намеря нещо по въпроса ? Много беше интересно  Peace

Това е едно място къде гравитацията недейства нормално нали? И аз гледах части от едно предаване веднъж и показваха как една метла стои изправена без да пада. Ти за същото място ли говориш?

# 761
  • София

Това е едно място къде гравитацията недейства нормално нали? И аз гледах части от едно предаване веднъж и показваха как една метла стои изправена без да пада. Ти за същото място ли говориш?

Гледала съм го това, имаше и още странни неща, казваше се нещо от сорта на 10те най-необясними ... нещо си, включваше за щата Орегон, за кристалните черепи, за острови построени от хората преди векове, и още интересни неща, но съм забравила. Иначе можеш да поразтърсиш в http://www.kolibka.com/2.html, може и да го има, но не помня как се казваше.

# 762
Здрасти на всички.
Прочетох малка част предвид 30 и страниците,но искам да ви кажа,че направо съм потресена от случки.
Аз,за моето щастие,тъй като съм голяма пъзла,нищо не ми се е случвало и искренно се надявам нищо да не стане,но направо потръпвам на някои от историите.
Без да искам да обидя никой също искам да вметна и че някои са адски забавни. Joy
Все пак чета ви с удоволствие   bouquet

# 763
  • Варна

Да, за това място става въпрос  Peace  обаче никъде не открих нищо написано  newsm78
А как въобще се превежда - "завихряне" ?

malka maimunka, благодаря   bouquet ще потърся в сайта, макар, че незнам името  Rolling Eyes

# 764

Да, за това място става въпрос  Peace  обаче никъде не открих нищо написано  newsm78
А как въобще се превежда - "завихряне" ?

malka maimunka, благодаря   bouquet ще потърся в сайта, макар, че незнам името  Rolling Eyes

Мисля, че този феномен се казваше The Oregon Vortex.

Общи условия

Активация на акаунт