Съфорумки с намален слух -2

• 5 880
  • 183
  •   1
Отговори
# 180
Днес бях на поредната проба в една от фирмите,и меко казано се разочаровам със всеки изминал ден.
Все по скъпи и все по не чуваща излизам🙄😭
Пробвах Nexia 577 но явно не е моето.
Остава още две фирми и се плаша че ще си остана разочарована.
В стар фючър не дават проба,но ще видя Мебос ми каза докторката и в Новамед. Отикон са апаратите в Мебос. Но преди да се хвръля да купувам,ще направя консултация с Лолов или Руев. Simple Smile Права беше съфорумката за пластината(слага се за отосклерозата).Аз чула ,не дочула. Варианта е за ефатахиевата тръба,да правят нещо за нейната проходимост,но пак каза Атанасова,че не е гаранция..  Но все пак,ще се прегледам и при някой от двамата. Влажно ли е времето ,още повече губя картина 🤣.

# 181
Не знам дали съм заблудена, но живея с мисълта, че докторите в ИСУЛ, могат да предложат подходящи апарати според разчитане на аудиграмата. Поне по този начин ми бяха избрани първите апаратчета - от Мебос, на Отикон. Това преди 20+ години. Последното, което си купих онлайн от Германия, беше пак по тяхна препоръка, след като им изпратих аудиграмата си.
Та мисълта ми беше, че не съм обикаляла на проба-грешка, пък и не можех да намирам много време с чести посещения в офисите на фирмите.

# 182
  • Sofia
Когато на мен преди 20г. докторите в ИСУЛ ми дадоха брошура със слухови апарати на една конкретна фирма, като истински Тома Неверни реших, че просто получават комисион от тях Laughing По подобна причина не се връзвам на предложението за ежегоден едноседмичен престой при тях за вливания (източване на ЗК). Може да не съм права Rolling Eyes

Дрешки Книги 621880, за да се прецени дали един апарат е ОК, не може просто да се сложи във фирмата и да се каже "да, чувам", "не, не чувам" - трябва първо да му се направят настройки по твоята слухова загуба, после те да се коригират. За съжаление това е дълъг процес, добрите аудиолози са малко, а фирмите нямат търпение да ти вземат парите Sad Аз лично три месеца пробвах и настройвах, като започнах от най-новия модел на Фонак тогава, след него пробвах друг и накрая се прехвърлих на Signia, с каквито съм от 2017г. Не се отчайвай, зареди се с търпение Heartpulse Още повече, когато човек не е бил с апарати, не знае какво "търси".

Обаче търговците ще ме прощават - при такава скъпа стока и толкова ограничен контингент клиенти, трябва да са по-гъвкави - огормен плюс е да може да се пробва.

# 183
Преди 20-год имаше прекрасна жена д-р Спиридонова. Въпреки, че на пръв поглед изглеждаше, че работи на комисион, /Мебос имат/имаха на партера офис /, беше  изключително сърдечна. В офиса на Мебос също жената страшно много ми хареса. Три апаратчета си купих през годините и обслужването беше идеално. Съжалявах, че ги смених само заради локацията им.
Затова съм останала с убеждението, че трябва да се предлага подходящия модел, а не да набива скъпия продукт. Иначе минах по същия описан случай като Anik - първо Фонак, сега с Signia.

Общи условия

Активация на акаунт