Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 338
  • 953
  •   1
Отговори
# 450
По кое време на годината пускат резервни глави за ултразвукови четки за зъби?

# 451
Някой иска ли купон за бял земел за 1ст0?

# 452
Моля те, да ми споделиш мнение от коя марка и модел си доволна, засичала съм те и в други теми да коментираш УЗ четки ❤

# 453

Препоръчвам ви да си вземете от главите на марката на дм. Малко по-скъпо на пръв поглед изглеждат, обаче тези на лидл са супер меки, по-бързо се изтъркват и следователно по-често трябва да се сменят. Получава се евтиното излиза скъпо.

# 454
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 22:11 от Viara T

# 455
Може ли за сладоледа и кренвиршите на мен?

# 456
Подарявам.Тортата Гараш излиза на 5.20лв.
Скрит текст:

# 457
# 458
Ползвал ли я е някой? На какво мнение сте?

# 459
Какво му е Великденското на този купон 😂, не могат ли нещо тематично да предложат?

# 460
Много смотан купон днес...

# 461
За ръчната шевна - аз я взех за майка, но нещо не успяхме да се оправим с нея - не успяхме да я стартираме изобщо. Проблема си е при нас по- скоро, та ако някой знае как да я подкараме и сподели, ще е супер 😅

# 462
Търся купони за сладолед във фунийка и свински кренвирши, ако някой има свободни. Благодаря предварително!

# 463
  • Пловдив
Лидл тотално ме загубиха с този купон Simple Smile Огромна червена малинка им връчвам. А тази машинка е пълна пародия, имах подобна, която изхвърлих защото за нищо не става. Бях я купила с идеята за дребни ремонти, но освен че си съсипах 1 блуза с нея в опита ми да я стесня, друго нищо не се получи. То няма и какво да се очаква де, от машина която няма долен конец - груб и грозен шев, ако изобщо успеете да направите шев. Освен за ушиване на чувал от зебло за друго не знам за какво може да се ползва.

# 464
Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт