Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 400
  • 953
  •   1
Отговори
# 495
Този хумус от купоните е хубав

# 496
И аз подарявам купон за сладолед във фуния.

# 497
  • София
    [/list]
      [/list]

Свободни!

# 498
      Подарявам

# 499
      • София
      Има ли доволни от микровълновата на  Силверкрест?

# 500
      Някой с мнение за сух шампоан от следващата брошура?И съответно от кой вид ☺️
      Скрит текст:
      Аз никога не съм използвала такъв шампоан,но на майка ми се налагаше поради ред причини заради които не трябваше да мокри главата и престои в болници.Доволна е от този,но пък е на почти тройна цена.
      Скрит текст:

# 501
      • Варна
      Сухия шампоан черри (третият от снимката) ползвам, ок е.

# 502
      • София
      Аз съм сменила много, този от ДМ е супер като качество и цена.

# 503
      • Варна/Благоевград
      Козунаците от пекарната хубави ли са ? Има ли с шоколад, но не тук там по малко,  а хубаво и повече ? ☺️

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 23:14 от sisonka_

# 504
      • оттам, откъдето започва България
      ♡Queen*of*darkness♡, лидълски не съм пробвала.
      Аз ползвам този и съм доволна:
        https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-suh-shampoan-soft-c … 487996.html 

# 505
      • София
      Кузунаците от пекарната хубави ли са ? Има ли с шоколад, но не тук там по малко,  а хубаво и повече ? ☺️
      За мен са хубави. С шоколад не съм виждал досега - има натюр, със стафиди, с ванилова плънка и с орехова плънка. Количество на плънката, според мен, е напълно достатъчно.

# 506
      Не знам дали на някой му се е случвало, може аз да съм в грешка с интерпретацията на проблема, но преди седмица получих купон за 1 ст. от Лидл - подарък за РД. Бяха 8 продукта - сладки, соленки, сок, 1 бира, 1 малко "Просеко", някакви ядки, играх си половин час да увеличавам изображенията, за да видя точно надписите върху опаковките, днес пак толкова - да ги открия по рафтовете между целия асортимент, а реално не ми трябваха, но реших да ги дам на сина ми, а те да ги правят каквото искат. На касата, след като приключиха сметката видях, че почти всички неща са на нормална цена, а само 2 - с посочената промоция. Питах касиерката - тя ми каза ама да не сте избрали грешни неща, отидете и вижте - какво да видя, купонът вече не беше на телефона ми. Не ми се разправяше, вкъщи се замислих дали не съм пропуснала да видя, че е само за 1 продукт /както другите купони за 1 ст./, но аз имах 2 с отстъпката. В крайна сметка - страхотен подарък, 15 лв. за полу-ненужни неща.

# 507
      Кузунаците от пекарната хубави ли са ? Има ли с шоколад, но не тук там по малко,  а хубаво и повече ? ☺️
      Днес взех от пекарната със стафиди - 3,99 лв. на промоция. Много е хубав, сладък с много стафиди.

# 508
      Купоните за рожден ден за 8 неща наведнъж ли важат? Това ще да е новост... Все съм си мислила че си избираш от тях, а не че всичките биха ти ги дали за по 1 стотинка.

# 509
      Един от всички продукти може да се вземе за 1ст. с купона за рожден ден.

Общи условия

Активация на акаунт