Лидл 190 тема, АПРИЛ

• 70 382
  • 953
  •   1
Отговори
# 630
Аз сега пак минах, че забравих олио.
На самообслужване работят касите обаче като натиснеш плащане започва да пищи касата и трябва да дойде служител ръчно да пусне плащането.
Не съм снимала съобщението на екрана, но пише “Грешка при удостоверяване на Лидл +. Моля изчакайте служител”. Нещо такова..
След това изкача ново съобщение “Моля въведете телефонен номер”.
 Утре ако оправят проблема ще пробвам тази опция за въвеждане на тел.
Досега само на нормална каса съм чувала клиент да диктува телефон и служител да го въвежда. На самообслужване не съм виждала такава опция.

# 631
Много често въвеждам телефонен номер вместо да сканирам на касата за самообслужване. По - лесно ми е от това да се ровя по джобове и да отварям и сканирам от телефона.

# 632

Ако не е късно,може ли за мен кашкавала?

# 633
Пращам веднага

Ако не е късно,може ли за мен кашкавала?

# 634
Във Франция съм и реших да сравня някои цени.

# 635
И във Франция не са узрели още ягодите Wink
Макар, че тези, които купих днес имат лееек вкус на ягода,нищо че хрупат като ябълка Wink

# 636
И моите купони обичайно са малко на брой и много смотани. Не разбраха, че искам за кафе и вино, не за бебешки неща и храсторези Stuck Out Tongue Winking Eye

Във Фантастико имаше козунаци.

# 637
Не мога да разбера тези сравнения. Всички пътуваме, наясно сме с цените.

# 638
  • Буркина Фасо
и лидл+ работеше, и скреча ми дойде веднага, но нямаше хора в магазина. не е мойто, аз обичам да се бутам Smiley

# 639
Земелче за 1 ст.
Ако някой ще си пазарува и го иска, свободен ми е купонът, със сигурност утре до Лидл няма да ходя.
Скрит текст:

# 640
  • Пловдив
Онлайн брошурата се различава от хартиената .За Пловдив става въпрос.Коя от двете е реална, за да знам във вторник като отида сутринта какво да очаквам

# 641
И двете брошури са с еднакви активни промоции за всички свои магазини. Просто хартиената е с по-малко страници, докато онлайн брошурата е с повече и съответно повече предложения. Разлика може да има в Лидл + за конкретния магазин, който сте въвели като любим, което може да добави още допълнителни оферти/купони в приложението ви, важащи само за този избран магазин.
Пазарувайте спокойно. ✌🏻
Онлайн брошурата се различава от хартиената .За Пловдив става въпрос.Коя от двете е реална, за да знам във вторник като отида сутринта какво да очаквам

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 00:59 от gulubcheto_

# 642
  • Варна
Купихме си тази сутрин. Както винаги имаше 3 кашончета и не се знае дали ще има повече до края на седмицата.
Предния път не успяхме да си вземем в понеделник след обяд, свършило беше и не изкараха повече през седмицата.
 /quote]

много е дразнещо нещо търсено на промоция да е в такива символични количества

# 643
И аз имам купон за пелени. Малката вече мина тези размери. Някоий, ако могат да му влязат в употреба да пише.

# 644
Дали са оправили Лидл+ днес?

Общи условия

Активация на акаунт