Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 439

• 34 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Здравейте посред нощите!
Днес цял ден съм в разход - обиколих Едирнето, уморих се не толкова от ходенето, колкото от задухата.
За сметка на това пък тук - дъжд... Поне да разхлади малко.

Лека и спокойно-прохладна нощ!

# 676
  • Пловдив

Добро утро и честит празник на празнуващите днес.
Както всеки ден сме в очакване на новини за Енгин.

# 677
Добро утро в неделя! Петровден е!
Нека домовете ни са пълни със здраве, любов и благоденствие! 🍀
Честит празник! Да се насладим на кафенцето и поздравим имениците днес с най-сърдечни пожелания.Слънчев и щастлив ден!

# 678
  • Пловдив

Обеден поздрав.

https://x.com/EAintlEvents/status/1939206478948376799

Миналата седмица отпразнувахме "Истанбул, моя любов" с Енгин Акюрек в #GoTükiye, минисериал, който беше посрещнат с огромно вълнение. Енгин беше популярен в Турция и поне 76 държави се присъединиха в подкрепа на етикетите на проекта, докато гледаха и се наслаждаваха на всеки епизод. Толкова се гордеем!👏

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 12:51 от mariana51

# 679

Прохлада, съчетана с нещо любимо...

# 680
  • Пловдив

Мустафа Булут. Осман Булут нещо го забравиха Netflix.

Нова снимка - Енгин днес е бил на сватба на приятел.
Сватбената церемония на Тевфик и Алейна.
Това е архитектът, с който Енгин се ангажира за новия си дом.

Днес много приятни изненади - имаме и нова снимка от Енгин в сторито му.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 22:48 от mariana51

# 681

Добро утро момичета Two Hearts
Последен ден от юни! Кога измина половината година?
Времето бърза ли бърза...
Остават само спомените.

Да се насладим на свежия юнски ден!

Нали съм Марта подробната - не мога да оставя нещата недоразбрани.
Значи нашият човек е с еднакъв тоалет на двете снимки, ама на едната е до Босфора и разрових малко.
Сватбеното тържество е на корабче/яхта - на вода са.
А нашият човек отново е във вихъра на купона. Помните ли как се беше подредил на сватбата на Ахмет Т.Т. - да хваща булчинския букет? Тогава не можа да го хване, защото един друг се появи и му го отмъкна, обаче сега стърчи с поне три глави над всички - ха, дано! Време ни е да бъдем и ние сватбарки!

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 08:12 от Марта_49

# 682
  • Пловдив

Здравейте в понеделник - успешен, късметлийски и прохладен да е.
Това с букетите по сватбите на които присъства Енгин, приемам ги като закачка към присъстващите и към феновете. Е, не разбрахме кой хвана букета...

# 683

Хади бакалъм - нека е у най-високия претендент.

Сега, след като излязоха някои по-лични снимки и видеа от сватбеното тържество, си давам отново сметка, колко е важно да се пази личното пространство и как трябва прецизирано да се пуска в нета информация - къде си, с кого си, пък защо и какво точно правиш.

Енгин е железен относно показността и ако някой друг не пусне снимка или не напише нещо - така и няма да знаем нищо.

Лошо е когато хората /тук визирам феновете на всички и всичко/ които правят генерални умозаключения от "последвал-отследвал" , "поздравил-не поздравил", "лайкнал-не лайкнал".
Ами трябва на всички да е пределно ясно, че ако не искаш милиони да знаят и най-личните ти неща - просто не ги пускаш. Затова има телефони - обади се лично на когото трябва и го поздрави. Затова феновете дебнат /особено по някой повод/ кой, кога и как е пуснал поздрав.
И олеле-мале, той/тя не са се  индикирали с някой лайк.

Лично аз съм против пускането на снимки - лични в нетното пространство.
За пример бих дала няколко и то известни нам хубавици. Пускаха снимки от летни почивки в компанията на други известни и по-непознати за нас компаньони. И после като се разделиха с тях, остава някак една горчивина от излишното "вижте ме къде и с кого съм/бях" -  и да идва следващият от "опашката". На мъжете все им е тая, ама една жена трябва да мисли и малко за репутацията си. Въпреки, че времената се промениха, но не всички красавици стават в живота  от раз "Хубава жена", пък не всички мъже са като героят на Р. Гиър /нищо, че са все богати/.

Много се отплеснах май в писане, но накрая да завърша - радвам се, че Енгин пази ревностно личния си живот и този на семейството си.

Сега покрай сватбата излезе и един много оригинален поздрав към Енгин за РД му ден от Тевфик.
12.10.2023 год.

# 684
  • Пловдив

Ей, веднага прихвана, че го снимат - вчера на сватбата.

# 685

Хади бакалъм - нека е у най-високия претендент.

Сега, след като излязоха някои по-лични снимки и видеа от сватбеното тържество, си давам отново сметка, колко е важно да се пази личното пространство и как трябва прецизирано да се пуска в нета информация - къде си, с кого си, пък защо и какво точно правиш.

Енгин е железен относно показността и ако някой друг не пусне снимка или не напише нещо - така и няма да знаем нищо.

И аз одобрявам факта, че Енгин пази личния си живот и пространство. Не ми харесва как в днешно време  хората си правят ежеминутно показни селфита навсякъде, където са. Тук имам предвид не само известните личности, но и най-обикновените. Вчера например бях на така наречената 'имерсивна изложба' на Ван Гог и Клод Моне. Ако случайно не знаете, immersive exhibition е ново, модерно, технологически много напредничаво и впечатляващо шоу,  което има за цел не просто да покаже творбите на даден художник, но по-скоро да потопи зрителя изцяло в това преживяване, като ангажира всичките му сетива. Вместо просто да наблюдава изкуството от разстояние, посетителят става част от него.  (това последното го преписах от ChatGPT LaughingLaughingLaughing). Заставаш в центъра на голямо хале и в центъра на картините, които се прожектират по стените, съпроводени от музика, цитати, светлини, много впечатляваща анимация. За втори път гледам такова нещо. Първият път беше преди три години, когато останах поразена. Сега - далеч по-малко. Една от причините: - имаше поне двадесетина човека, които вместо "да се потапят" във вечното изкуство на тези гениални творци, предпочитаха да си правят селфита пред картините.... Повечето от останалите стискаха телефоните високо нагоре и правеха видеа, сигурно за да ги постват после  на Фейса или Инстаграма.... Целият замисъл на събитието отива по дяволите по този начин....
Всеки път в такива моменти се сещам за Тек, който учеше Ейлюл да не снима залеза с фотоапарат, а да запечатва момента в душата си....
Иначе ако се върнем на сватбата - дано Енгин (без да "се е излагал" публично предварително) скоро ни зарадва с важни и хубави събития в личния си живот! От цялото си сърце му го желая!

# 686
  • Варна
Привет !

Подкрепата от фенове е винаги на ниво Two Hearts

да се надяваме да го видим  в ролята на младоженец, но вече наяве Blush

# 687
  • Пловдив

Спомен с младоженците от РД на Енгин - 12.10.2024 г.

# 688

Ето, как се навързват нещата. Разбираме случайно за приятелства от години...
А проектите на Тевфик са доста впечатляващи. Ако му се разходите в Инстаграма - има няколко вили в Рива - първо простор чисто като квадратура, после бая-бая лукс.

https://www.instagram.com/p/DCmfq5TMaEk/

# 689
  • Пловдив

От арабите: https://x.com/1llXllll/status/1939723867389309039

Постигнато е споразумение с Дениз Байсал за участие в сериала „Плодородни земи“. Остават само малки детайли, които трябва да бъдат уточнени...

Общи условия

Активация на акаунт