Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 22

• 51 079
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
е някой има ли свободен код на Практис който няма да ползва?

# 421
Здравейте, пиша с гореща молба за код за booking, тъй като спешно трябва да сменя резервацията за следващия уикенд в Атина - подлъгах се, че апартаментът е 2-спален воден от описанието, а пък той бил 1-спален, но с две спални:)) Огромно благодаря!

П.С. Сдобих се с код извън форума, оттеглям се от "опашката". Хубав уикенд!

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 11:56 от Svetko_

# 422
Здравейте, ако някой поради една или друга причина няма да използва купона за шоколад LZ от вчера в приложението на Кауфланд, ще се радвам да ми пише 🤗

# 423
Здравейте. Ако някой има излишен код за Booking, моля да ми изпрати на лично съобщение. Благодаря Ви предварително! 😊

# 424
  • София
Sky optic

Скрит текст:

Bactology

Скрит текст:

Cocosolis

Скрит текст:

Vinokral

Скрит текст:

# 425
Ще съм благодарна на код за букниг на лично съобщение

Молбата ми е актуална

# 426
Момичета, някой с код за отстъпка за Раян Еър или България Еър? Моля на лично, че като чета по назад в темата ги продавали.

# 427
  • София
Момичета, някой с код за отстъпка за Раян Еър или България Еър? Моля на лично, че като чета по назад в темата ги продавали.
Ако съществуват такива кодове, би ли споделила откъде са?

# 428
Philips важи до 31.05.2025г

# 429
Код за Zelen.bg - Zelenfan , който дава 15% отстъпка от не намалени.

Код за baby.bg - Iventas10, който дава 10% отстъпка от не намалени. Валиден от 18.05 до 31.12.
Скрит текст:

Някой питаше за Вис Виталис, мисля че даваха 10% с код VISVITALIS само за първа поръчка. През сайта им работеше преди месец и малко.

# 430
Търся код за Best secret

# 431

BG Air пращат код за 10% за рожден ден. Но моят не е скоро и не мога да дам.

# 432
# 433
Здравейте! Някой има ли свободен код за booking.com? Ще бъда благодарна, ако ми го пратите на лично съобщение. Благодаря!

# 434
Здравейте. Търся код за About You.

Общи условия

Активация на акаунт