VIP Brother 2 - НАЧАЛОТО!

• 35 111
  • 1 078
  •   1
Отговори
# 885
Моля някой да ме светне Praynig
Тази Маги нали не е водещата на Туистър?
Водещата е Нели

# 886
Интересен ще да е този ВИП-брадър .Ще ви чета с интерес ,че няма къде да го гледам . Grinning

# 887
  • София
А дали забелязахте при представянето на Тишо , когато каза , че от две години не пуши, държеше запалена цигара в ръката? newsm78

Да бе  и аз тва гледах,мноооого тъпо,неможа ли поне в този момент да хвърли  цигарата........ #Crazy

# 888
не ме лови сън и ги гледах досега.Росица към 4.00ч се кефеше,че е център на внимание"Много обичам да съм център на внимание и сега ми е така хуууубавоооо!" и това казано с един премрежен поглед и лека усмивчица,и с цигара в ръка.После Здравко се събуди и каза,че първата нощ не може да спи и двамата като откараха една приказка-то не беше Китай,не беше Индия ....,къде ходила,какво и се е случило....Но към 6ч Росица взе ,че разля(май лак беше,нямаше говор предаването) и като се разрева.Идва Здравко и тя му казва,че ще бъде най-бързо изгонената от ВипБрадър,защото разрушила имуществото на къщата...А той се смее,и и казва"Жалко,че не мога да ти покажа,какво значи разрушаване..."

# 889
А сега Випчовци спинкат  Mr. Green

# 890
Айде,сьбудиха ги.

# 891
Има ли си сайт Вип брадър 2?

# 892
# 893
Добре де аз защо от снощи- нищо не мога да гледам.Регистрирах се,на бтк съм пък ми седи само черен прозорец.Баси #Cussing out Close

# 894
  • София
Ах, за Василиса Прекрасна ми кажете.... Пръскка ли женски хормони таз невяста????  Mr. Green

# 895
  • До хладилника, който обичам
Аз пък предпочитам да ми разказвате, много по-интересно е и научавам най-интересното  Grinning синтезирано  Peace

Мога ли да замоля добрите души, гледащи редовно ВБ, в началото и в края на всеки ден в първия пост по темата да добавяте синтезирано инфото от деня? (Мод може да помогне за редакцията на самия пост, ако инфото е написано в 5 реда).

Примерно Ден 0:
Еди-какво-си, еди-какво-си... Тоя и оня направили нам си кво, а трети казал еди що си...

п.с. точно както доброто Кламерче и Монда пишат за несведущите най-важните клюкини  Grinning

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 08:27 от Мис Бу

# 896
И аз съм на БТК и при мен си върви он-лайн предаването.
Вече са станали. Азис е без снощната коса. Къпали са се и се обличат. Всички изглеждат недоспали. А Маги специално без грим, без нищо е страшно постна в лице. Азис се чуди кой е хъркал толкова снощи.

# 897
  • София
Вече са станали. Азис е без снощната коса. Къпали са се и се обличат. Всички изглеждат недоспали. А Маги специално без грим, без нищо е страшно постна в лице. Азис се чуди кой е хъркал толкова снощи.
Явно звездите бече не са това, което бяха....

# 898
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добре де аз защо от снощи- нищо не мога да гледам.Регистрирах се,на бтк съм пък ми седи само черен прозорец.Баси #Cussing out Close

И аз до одеве не можех да го гледам, но сега вече става!!

# 899
Добро утро.
В къщата вече всички са будни и започнаха да влизат под душа.
Азис веднага забеляза скъпото бельо на Венета и започна да се шегува с нея - ауу къде отивали парите на данъкоплатците за гащички Кавали Laughing.
Снощи си спретнаха малък концерт. Пуснаха им 4 песни и започнаха танци и веселба. Най-активна в танца и с микрофона \шише от натурален сок\ беше Десислава. После си разказваха вицове и се хилика за котето на Еврото  Mr. Green Която пък явно хич не харесва Росица и само гледаше да я захапе - да не разказвала повече вицове, да не й ползва запалката, да не пее в никакъв случай.  Wink  
Здравко обясняваше на Венета, че освен нея за кръстник е поканил и Виктор, но той можел и да не дойде, защото брат му щял да си идва от чужбина. Тогава Венета му предложи да покани и Тишо за кръстник и така като семейство щели да им подарят пералня. Здравко веднага започна да се пазари и си поръча - сушилня  Grinning, но каза че първо ще покани Джани, и чак ако и той откаже, ще опре до Тишо  Crazy
Пак снощи Росица докато беше в басейнчето с Калин, реши да се гмурне и гримът й се разтече. Калин я светна, че е цялата размазана и тя пак се гмурна да се измие под водата. Тогава около нея се образува бял облак   Joy

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 08:39 от klamerche

Общи условия

Активация на акаунт