Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 550
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз за клюкарник все нямам време, само за вас.Мъжо излиза всяка сутрин в 7ч. и се прибира в 8ч., а през останалото време съм сама и ако не се занимавам с Рая или не хайманосвам по улиците, си върша домакинската работа.Ама и мен ме накълваха един път не помня по къква тема та все се каня да яхна метлата  afwitchи да се завърна да ги размета някой ден ама ще видим кога ще да е..
Хайде на разходка...

# 106
Нека ни обсъждат....какво друго да правят.и аз до клюкарника не стигам.Тук надничам, че ми е приятно.
Аз днес ще лиша бебка от разходка.Сега съм се заинатила да мия прозорците, ако не ме хване и мен мързела.

# 107
  • София
Момичета, много съм зле и съм много притеснена!

Резултатът от микробиологията ми показа заразяване с трихомони (ако не бъркам името, защото бях много притеснена, а и беба тоя път не спа, а рева в кабинета). Това е полово предавано заболяване, което според докторката само по себе си не е страшно, не води до тежки инфекции и/или стерилитет, а и леко се поддава на медикаментозно лечение.

НО!!!!

Непосредствено преди да родя микробиологията ми беше ОК, а след това секс съм правила само с мъжа си и само с презерватив и то при вече ясно изразени симптоми на заразяването (всъщност неприятно течение с неприятен мирис, други симптоми нямах). Което ме навежда на мисълта, че дори мъжът ми да е кръшкал без презерватив (а смея да твърдя, че дори да е сгазил лука, не вярвам да го сгази без предпазни средства), та както и да е - заразоносителят съм аз. И просто няма къде и как да съм се заразила, освен в болницата при раждането!

#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Има ли и други каръци като мен - тежко раждане, голяма кръвозагуба, пих лекарства, заради които ми спря кърмата, два месеца не можех да си седна на задника, влагалището ми е реконструирано наново заради разкъсванията и за капак - зараза с полово предавана болест!

Сега тия 200 лв еднократна помощ вместо да ги вложа в памперси и/или дрехи, ще ги дам за лекарства и лечение. Момичета, до сега се държах, ама днес наистина рухнах. Не мога да спра да рева, беба явно усеща, защото и тя реве непрекъснато и е адски кисела, а за капак днес е панахидата за 6-те месеца на сестрата на мъжа ми и на него хич не му е до моите сълзи и нерви.

Не е истина просто!

# 108
Ним, стегни се.Всичко ще бъде наред.Като се ядосваш много и плачеш нищо няма да се оправи.С теб сме.

# 109
  • Willebroek, Belgium
mimi_81 браво за килограм4ето Peaceпродължавай в същия дух Hug
аз имам още 6 да сваля докато стигна килограмите преди забременяването ама аз искам да са 8 4е да се 4увствам добре.

А ти ,всъщност,колко кила си била преди забременяването,ако не е тайна? Rolling Eyes newsm53

ами 70 кг. бях и бях слаба  Embarassed,но аз съм висока 178.сега искам да стана поне 68 ама да видим newsm78

# 110
Ним трихомоните съвсем не са нелечима болест и неповлияваща се от лекарства. Преди да забременея ми бяха открили подобно нещо и се лекувахме заедно с мъжа ми. Не сме търсили заразоносителя Simple Smile На следващия цикъл микробиологията ми беше чиста. Така че спокойно лекува се и то не трудно........да не е искала да те уплаши лекарката ти само. Мога да ти напиша ако искаш с какво сме се лекували..........май ще открия рецептата

# 111
  • София; Дружбето
Ним спокойно бе жена, всичко се лекува. И аз имах гъби, които съм хванала някъде по болницата, е на , за 2 седмици ги утрепах. Не се коркай, пий си хаповете и нещата ще се наредят лека по лека. Верно, че ти се е събрало в повече, ама недей си пълни главата с глупости Naughty Аз пъ имам острови за които ще ходя другата седмица да ми ги гледат пак, днес не успях да се вредя и само се разкарваах Crossing Arms

# 112
Всички имаме гъби, носим си ги без да ни пречат и в един миг - хоп - размножили се. При мен се пръкнаха от безкрайното носене на дамски превръзки.

И от антибиотиците също се появяват.

Цвета, какви острови имаш?

# 113
Ним, ужасно съжалявам за случилото се. Не знам какво да ти кажа за успокоение, освен, че съм с тебл. Ще мине и това. Може да са сгрешили в диагнозата и да се окаже друго. Но ако са те заразили в болницата, просто нямам думи.  #Cussing out
Гушни си малката, сладка Симонка и като видиш хубавото й личице, ще ти стане малко по-добре.  Hug

# 114
Ним не се стресирай. Трихомонозата се лекува лесно и освен това може да се заразиш навсякъде, дори ако си се бърсала с една и съща кърпа със носителя ( поне така ми беше обяснил преди време докито, когато бяр решила, че само от приятеля ми - мъж ми сега - може да съм я прихванала). От всичко четено досега във форума бях останала с впечатление, че си много позитивен и смел човек, така че една бактерия небива да те кара да рухваш психически.
Всичко ще се оправи  Peace Peace Peace

# 115
Така е, трихомоните са навсякъде.
Само да вметна, че гъбките не се лекуват, временно изчезват и пак рецидивират. Ако пиеш антибиотик 5 дни и вече си имаш гъбки. Ако са останали по бельо, хавлия и др. неща пак се връщат. Няма стерилна среда, те са навсякъде. Ако се срине имунитета те атакуват, ако си добре - си кротуват.

# 116
  • София; Дружбето
Като са ми шили влагалището и са се получили защипвания на кожа между конците, та това било остров. Ако е външно знам, че е много неприятно, но  вътрешните не ги усещам. Но ако са големи трябвало да се тушират. Та другия път ще решаваме дали ми преча и какво ще предприемаме. Аз предпочитам да забравя за тях, но все пак лекарят решава.
А оказа се че съм развила лека анемия, че всяка вечер мие лошо и ми причернява, а вчера щях да се гътна. Та пуснахме кръв и урина и един ден трябва да се завлека да ми предпишат нещо и за това, ама ще е другата седмица.Ндаааа Crazy

# 117
Ним, време е да почнеш да теглиш майни. Лошото е, че ти се струпаха много злини наведнъж...Има такива периоди. Добрата новина е че утре ще ти повдигнем настроението Hug
Аз и днес не се лиших от разходка и даже се виждах с една приателка на по биричка...за кърма Joy Joy Joy
Ние утре ще се виждаме ли???

# 118
  • Willebroek, Belgium
Ним аз какво да кажа като съм с кондиломи Cryтова е по гадно и затова и бях секцио Embarassedза щастие не са се появявали от 2 години и половина ама все пак съм си носител.горяли са ме многократно и ве4е ми беше писнало,но ве4е не обръщам внимание.свикнах с мисълта 4е винаги ще си ги имам Cry
не се притеснявай за твоя проблем Hugвсе пак е ле4имо и скоро ще мине Peaceгоре главата и не се от4айвай мила  bouquet

# 119
Ним скоро всичко ще е наред  Hug Не си мисли лоши работи и не се задълбавай в предположения, които само ще те стресират допълнително. Всичко ще мине и ще бъде забравено. И бременността не беше лека, и раждането не беше най-невероятното изживяване, но всичко е минало и сега си на нов етап и си имаш една малка, сладка, прекрасна Симона. Така ще е и сега - след 1 седмица ще си ОК и ще имаш други тревоги, така е устроен нашият жески свят Hug

След бурята винаги изгрява слънце  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт