VIP Brother 2 - 1

• 40 264
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
Да и Манчестър я спрягаха. Поне попитаха и стигнаха до правилната.

# 796
Сега се бъзикат с Мюзик Айдъл, защото Калин попита Десислава: "Абе...ти добре пееш, мислела ли си някога да се занимаваш професионално с музика?" и тя : "Ами...да, ама не мога да се осмеля  нещо" и той "А на Мюзик Айдъл що не се яви? Глория щеше да те хареса" Joy

Азис "Абе, много ги обичам тея жени, ама само ме дразнят..Десислава като извади тая коса и тея цици, еб*л съм ги и вълците и всичко!" Crazy

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 19:05 от KissTheRain

# 797
тя милия е перфектен актриса
и според мен има раздвоение на личноста и затова ту гей ту Васил

Хаха  Joy Абсолютно

# 798
  • В центъра на Вселената...
Сега се включвам, ама много сте писали.С риск да се повторя, ама тези дето не са на БТК, къде гледате" на живо" ? Ще ми кажете ли  Praynig

# 799
Сега се включвам, ама много сте писали.С риск да се повторя, ама тези дето не са на БТК, къде гледате" на живо" ? Ще ми кажете ли  Praynig

Купувам си е-кард, влизам на сайта, въвеждам потребителското име и паролата от е-кард и гледам. Peace

# 800
  • В центъра на Вселената...

Купувам си е-кард, влизам на сайта, въвеждам потребителското име и паролата от е-кард и гледам. Peace

От къде си я купуваш ? Peace

# 801
По РЕП-овете я има. Има от 5,10,15 лв. Абонаментът на сайта варира http://www.bigbrother.bg/live.pcgi ; аз си купих карта за 10 лв, използвах от тях 6 и нещо, за да гледам 24 часа в продължение на 15 дни.

# 802
  • До хладилника, който обичам
Само един човек ли може да гледа с това име и парола?

# 803
Само един човек ли може да гледа с това име и парола?

Не знам, предполагам че да. Е-кард едно време използвах за интернет (д0като бях с модем и БТК); та тогава само аз можех да използвам нет-а с паролата и името от съответната карта. Предполагам, че е на принципа на ваучърите - активираш паролата и кода и после не би трябвало от другаде да могат да се използват.

# 804
  • Русе
Що реват тез всичките?

# 805
Х-ват ми музикалните им импровизации - Калин в момента бие на тамбурата, Десислава и Азис припяват; готино се получава.
Особено когато Калин включи тоя смях Crazy Crazy Crazy

# 806
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Що реват тез всичките?

мда, и аз се зачудих,къв е тоя рев newsm78 newsm78

Я осведомените да кажат,че ми стана интересно Mr. Green

# 807
ама Десислава добре се справя с импровизациите.

# 808
Здраво сега само ги оглежда и преценя и само след няколко дни ще започне да им вика:
-Уж сте големи звезди,вижте се к'ви сте мърлячи,малеее,ако пък някоя от вас ми е в къщата,ще я изгоня на втория ден!
Много ми е смешен.

# 809
Мами, най-отговорно заявявам,че ще ви се разсърдя... За трети път моля някой да ми синтезира какво стана днес в Къщата...

Нищо не съм гледала,а от четенето тук - всичко ми е объркано.

Кой ще ми систематизира деня до тук, моля????

Общи условия

Активация на акаунт