VIP Brother 2 - 1

• 40 264
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 810
Според мен Новева играе роля, не е добра актриса.

# 811
  • Димитровград
Чакаме Кламерче или Монда да кажат какво е станало днес.

# 812
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Тя е ужасяваща,потресаваща...и доста грозничка  Crazy/ ама като се замисля,си е цяло геройство да живееш с 97 годишен,когато си на 27... Shocked/

# 813
Тази е луда за мен Whistling

# 814

Според мен пък поведението и е неадекватно, да не казвам, че не е с всичкия си.

# 815
Защо си говори сама тази жена?

# 816
  • Варна
Абе мисля си, ако Азис и Китаеца показваха повече близост, щяхме да ги обсъждаме, че много се лигавят, че позират....Що решихте, че като не си общуват много много и ще се разделят, на всички ви ли мъжете са любвеобилни и ви натискат в присъствието на още 10 човека newsm78.

# 817
Мами, най-отговорно заявявам,че ще ви се разсърдя... За трети път моля някой да ми синтезира какво стана днес в Къщата...

Нищо не съм гледала,а от четенето тук - всичко ми е объркано.

Кой ще ми систематизира деня до тук, моля????

От това, което аз днес гледах:
Венета ще води "Горещо" от Къщата.Утре ще го записва в Изповедалнята, но се чудеше кой да е първият й гост. Беше се сдухала, защото не знаеше как да си направи предаването и дали да покани Росица за гост. Също така другите като че ли леко я бяха изолирали. По-специално Десислава, Петя, Азис си сформираха една групичка, покрай тях се завъртат Маги и Катето.
Азис не обръща никакво внимание на Китаеца, хич не си говорят, нито докосват. Все едно не се познават.
Разрази се един лек спор м/у Данов и Маги Желязкова за Вип-овете. Накрая Данов заяви, че никой в Къщата не е Вип, и че Евгени Минчев е достоен да му лъска обувките.
Петя каза на Десислава, че може да измисли нещо и да я свърже с една жена, която пишела песни на най-големите звезди на световната музикална сцена. Та умуваха каква песен Десислава да подготви, за да успее да се представи в добра светлина. Говореха си за музикалния бизнес.
После пяха и свириха.
И май това беше в общи линии Wink

# 818
Ама тая Росица не си е нормална, дано да я изгонят скоро newsm11.
Най-много ме радва Азисчо , голямо сладурче е.
Не предполагах ,че тази Деси толкова добре пее, евала на момичето smile3501

# 819
Здравейте, момичета...
Чакаме Кламерче или Монда да кажат какво е станало днес.
Ама вие нали не си мислите,че аз съм по цял ден в къщи пред компа,гледайки ВИП-а?  Laughing
Сега сядам и се надявам вечерта да мога да  ви информирам. преди час чух импровизациите на Десикрава-наистина ме впечатли с гласа си. защо пее само чалга това момиче- не знам..Всъщност-знам ,де..
Тя и английски не знае, но си измисля и наглася някакви думи  и се получава.

Цитат
Разрази се един лек спор м/у Данов и Маги Желязкова за Вип-овете. Накрая Данов заяви, че никой в Къщата не е Вип, и че Евгени Минчев е достоен да му лъска обувките.
веско им вика: Разликата между нас и ВИП-овете,  е ,че по летищата ние си плащаме да минем оттам, а ВИП-пвете минават безплатно! "
Което си е живата истина:-)

# 820
Rosi Noveva  е пълно куку.
Ако забелязахте какво каза Е. Минчев на откриването " Организаторите ще си имат проблеми с нея".
Момичето е шивачка , решила е, че е дизайнер, оня старчок кой знае какво я кара да прави, за да й разреши да мисли, че е шефка на нещо.
А тя е просто комплексирана, не знае на кой свят е. Това което каза " не, че аз не съм невероятна личност, а тук са такива невероятни личности".
Ег... си личностите, напред с човека с анцунга Данов, егати излагацията за баща му.
Да си облечеш анцунга в първите 4 мин, все едно си на почивна станция. Милинер.  Sick

# 821
А Азис е просто  #Silly, нямам думи  Mr. Green
Ама ме кефи

# 822
  • София
много ме дразнят,не са кой знае какви познати а само се целуват.Ужас

# 823
Да ви кажа и аз една клюка  Mr. Green Росето хич не играе, а си е такава. Мой познат, работи в Кемпински на Златни пясъци и разправя, че няколко пъти е била там. Дядо Зографски й плащал сметките и заминавал, а тя по цели нощи пиела, като прасе. Като се напиела, се събличала и ходела из хотела гола. Охраната я покривали със саката си. А на няколко пъти се сваляла с възрастни гости на хотела. Едвам я узъптявали.

# 824
Да ви кажа и аз една клюка  Mr. Green Росето хич не играе, а си е такава. Мой познат, работи в Кемпински на Златни пясъци и разправя, че няколко пъти е била там. Дядо Зографски й плащал сметките и заминавал, а тя по цели нощи пиела, като прасе. Като се напиела, се събличала и ходела из хотела гола. Охраната я покривали със саката си. А на няколко пъти се сваляла с възрастни гости на хотела. Едвам я узъптявали.
Sick
 Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Ужасна е ,май не и се е отразил добре живота на нея Sick
Азис е като сладурче ,направо глези  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт