VIP Brother 2 - 1

• 40 231
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 885
оооооооооо пропуснала съм май доста. Благодаря ви момичета за информацията.
Нещо много глезени ще дойдат тоя път -значи изолацията няма да е съвсем пълна ааааааааааа
Биги нещо сменя правилата, иначе има да чака випове да му се навиват за участие.

# 886
На Тишо май никога не му е липсвало самочувствие, че да се сдобива с него. newsm78
и аз така мисля.

# 887
Пуснаха им обещаната музика...

# 888
  • До хладилника, който обичам
Пуснаха им обещаната музика...
Чалга?

# 889
  • София
Пуснаха им италианска музика Simple Smile
В момента слушат Тото Котуньо, ако не се лъжа...

# 890

Жива и здрава да си и ти Мис Бу, щото аз тоз въпрос го задавах няколко пъти, но ..... без отговор. Сега разбрах накъде е  духал вятърът в Къщата днес. Тенкю!

Мама Цоцоланка, 80% от отговора ми, го копнах от отговор към теб няколко страници назад Peace Wink

# 891
Росито е много мълчалива.Азю яде мнооого ShockedЩе излезе от къщата два размера повече  Mr. Green

# 892
Десито е страхотна,а как пее само....направо ми взе ума

# 893
Азю яде мнооого ShockedЩе излезе от къщата два размера повече

Тц, нали си сложи халка  Whistling...

# 894

Жива и здрава да си и ти Мис Бу, щото аз тоз въпрос го задавах няколко пъти, но ..... без отговор. Сега разбрах накъде е  духал вятърът в Къщата днес. Тенкю!

Мама Цоцоланка, 80% от отговора ми, го копнах от отговор към теб няколко страници назад Peace Wink

ВИНОВАТ АЗ  bowuu!!!!!! Ама тогава правех спагетите... чаках, чаках и избрах да се оттдам на спагетите..... А после минали няколко страници и така....

Та с  Embarassed KissTheRain   bouquet Друг път ще чета по-внимателно! Жива и здрава да си......и все така да помагаш на другарче в нужда.....   newsm51

# 895
  • софия
Я пишете как да го гледам през нета без да се плаща

# 896
Тази странна птица Росица ми прилича на Сашка Васева,като излъчване..............

# 897
  • София
и аз тъй искам  Wink

# 898
и аз тъй искам  Wink

Ако сте на БТК АДСЛ - нямате проблем... Влизате в сайта на ВБ, регистрирате се и ... приятно гледане. Така съм аз... За друг начин на без пари ако има - нека другите да кажат!

# 899
                Маги Желязкова и в априлския  Плейбой
                Абе нали обикновено се снимат след като излязат  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт