Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 81

• 24 754
  • 735
  •   2
Отговори
# 675
Аз само като видя такива крещящи сайтове с граматически грешки и "велики" оферти, губя доверие към марката. Но това е защото съм дълбоко подозрителна и много се дразня на некоректен маркетинг, не коментирам конкретния продукт.

Иначе съм пила Intestinal Mucosa Complete и бях доволна, от пробиотиците на Нарине също имам добри впечатления.

# 676
Ох, чудя се. Иначе много ги рекламират и даже известни личности, ама много.
И тук във форума.

Благодаря ти за това. Може би него, запазвам го, ще обмислям.
Колко време го пи това? Една опаковка за колко време стига.

# 677
Аз ползвам Гастробаланс и Колон (за дебелото черво), вече 2-3 месеца, доволна съм. Намаля ми подуването, газовете и започнах да ходя редовно до тоалетна. И аз имах едно на ум заради агресивната реклама, но реших да опитам.

Днес бях на някакви профилактични изследвания от ЛЛ и пуснах инсулин и кортизол...отчаях се. Инсулин съм имала най-много 7.8, сега е 11.5 трябва яко да оправям храненето. Отделно кортизола - сутрешния не е оптимален, но следобедния си излезе направо наднормен. Сутринта стоях повече време седнала, че имаше хора, сега следобед ми казаха само 15мин, не знам достатъчно ли е било, но едва ли е само от това...явно ми е объркан кортизоловия ритъм

# 678
Благодаря mibobo.
Ей това ми трябваше, отзив.
Може и да опитам, хич не са евтини, но поне за месец малко да стабилизирам, но и другото колон го видях и му се чудя. Но накуп всичко не мисля.
Но и това на  La Chimere го запазих и нещо ще опитам сигурно.
Колко капсули пиеш? По една ли?

# 679
Повечето време по 2, обикновено едната Гастро, другата Колон. Но последно време все по-често май само по 1 вземам.
Като поръчаш ще ти пратят по-късно писмо да напишеш отзив и ти дават 10% мисля беше за следващата поръчка.

# 680
Ахаа, това е хубаво.
Ами засега обмислям, ама сигурно ще взема.
Те и тези за отслабването пакета е хубав също. Да ми раздвижи малко метаболизма.
После мисля колон за поне 2-3 месеца.
Не са евтини, но пък съм спестила от цигари вече, защо не Grinning
За пакета го дават по 1 от всяка, а на обед гранулките.
Гранулките ме грабнаха, шоко маниак съм.
А как ги съхраняваш? В хладилник ли?
Как ги доставят? Спиди, Еконт? Не би ли трябвало на студено да бъдат непрекъснато.

# 681
На стайна температура ги държа, така пишеше до 25 градуса. По Спиди мисля, че идваха.

# 682
Успях да запазя час при проф.Здравко Каменов утре. Не знам ходили ли сте при него, надявам се да има полза..

Имам добри отзиви а него от позната в София. Успех и дано свърши работа!

Здравейте отново, не останах с особено добри впечатления и тук, претупа ме и не даде шанс особено да си кажа какви са ми проблемите, но поне ми изписа еутирокс като всяка седмица да показвам дозата.
Понеже вече нямам никакво ама абсолютно никакво доверие на никой от тези лекари, нали няма как еутирокса да ми навреди като Тирозола или да има някакви странични ефекти и да стане по-зле отколкото съм сега( макар, че не знам колко по-зле може да е).
Много ме е страх вече..

# 683
Няма да ти навреди, тялото ти има нужда от хормон в момента, а твоята жлеза не може да произвежда. Единствено гледай да започнеш с най-ниската доза и да вдигаш плавно за да ти свикне организма.

# 684
Скрит текст:
Ахаа, това е хубаво.
Ами засега обмислям, ама сигурно ще взема.
Те и тези за отслабването пакета е хубав също. Да ми раздвижи малко метаболизма.
После мисля колон за поне 2-3 месеца.
Не са евтини, но пък съм спестила от цигари вече, защо не Grinning
За пакета го дават по 1 от всяка, а на обед гранулките.
Гранулките ме грабнаха, шоко маниак съм.
А как ги съхраняваш? В хладилник ли?
Как ги доставят? Спиди, Еконт? Не би ли трябвало на студено да бъдат непрекъснато.

Елора, на мен тези пробиотици ми подобриха метаболизма и подуването, но не съм отслабнала. Поръчвам вече трети път, доставят със Спиди много бързо. Дано ти помогнат.

# 685
Ако помогнат за другите неща дето имам, няма да се оплаквам.
В рекламата едва ли не пишат, че 2 см от талията се смъквало за две седмици.
Ще опитам все пак, не ги взимам само за метаболизма.
Каквото сабя покаже, после минавам на другото и после на третото Grinning

# 686
Изпращам анкета, свързана с Хашимото, анонимна е, имейл адресите не се събират, въпросите са общо 4. Идеята е да намерим корелация, която би ни насочила как да си помогнем. Въпросите са за възраст, съпътстващи симптоми/заболявания и има ли нещо, което ви е помогнало досега. Ще се радвам, ако отделите време да отговорите: https://forms.gle/6ddGWTQepmJ2xneS8
Отговорите ще бъдат споделени. Моля, не попълвайте повече от веднъж. [EDIT: Multiple choice е оправен]

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 22:43 от Merityy

# 687
На съпътстващите състояние може да се отбележи само едно.
Иначе сте писали да се отбележи всичко.

# 688
Некоректна е анкетата, в частта "избройте" не е възможен избор на повече от едно (радиобутони, нов избор изключва предходния).
Моля, проверявайте формите преди публично пускане! Губите потенциално коректно отговарящи Ви, както и събирате непълна информация, от която изводите ще са некоректни.

# 689
  • Пловдив
Аз не видях да има СПКЯ.

Общи условия

Активация на акаунт