Домът на мечтите

• 65 428
  • 933
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Отдавна ви чета, но понеже и аз съм от очакващите едно, а получили друго, до този момент не исках да повтарям с мненията ви. Предстои ми обзавеждане на апартамент и мислех, че ще мога да си открадна някоя интериорна идея, но се оказа, че е по-вероятно да си избера между екскурзия в екзотична или не дотам екзотична държава и флирт с камерата и не само. Никога не съм била от феновете на Николета. Навремето повече харесвах Алисия, когато бяха в пика на четириъгълника с Валери и Ники, но е факт, че Николета и в това риалити успява да се продаде много добре. Днешния епизод ми беше пълнеж, всъщност само него изгледах от-до и за това си позволявам да пиша. Попретупаха рождения ден на Ники, обаче за този на Николета имаше достатъчно ефирно време. В повече са личните истории, не знам, ако наистина има следващ сезон, като сме видели вече историята на Гери и Алекс, с какво ще го запълнят? Искат - не искат ще трябва да е с дизайн. 😉

# 661
Някой цъкна ли визуализацията на хола на Николета?
Адски зле е предаването,страшно подценяване на зрителя....

# 662
Не съм вярвала че ще го кажа, но най-приемлив в поведението си ми изглежда Ники Михайлов. Ако не обиждаше така язвително жена си, замаскирайки го като иронична шегичка с широка усмивка, щеше направо да го харесам.
Всички други толкова преиграват, така лигаво и неадекватно се държат, че не мога един епизод да добутам до края.
Кога, казвате, е финалът?☺️

# 663
Утре вечер е финалът...

# 664
E уж 11 епизода… пък в недел, хммм

# 665
На мнение съм, че и има хляб за такъв тип предавания. На мен лично ми допада ,че е смесица от дизайна на къщата и  моменти на живота им.

# 666
Че и гости ще има на финала с подаръци за новодомците. Прилича на откриване на някой магазин в мола. И накрая Николета ръси бисери пред публика. Не,аз нямам думи

# 667
  • Sofia
И всичко на показ…зърна,г@з 🫢🫣😡
Това не е сексапил,а вулгарност и пошлост 🤬

# 668
Родителите я гледат и нейните и на черупката,дъщеря и вече е голяма и разбира мани, мани

# 669
Свърши ли? Че нещо изгубих интерес.

# 670
Днес е финалният цирк.

# 671
Наистина ли някой мисли, че идеята е това предаване да бъде за интериорен дизайн/строеж на жилища? Целта е всичко да прелее в реалити от типа на Корадашиян, на която е wannabe Николета. Незнам дали някой е гледал оригиналът, но според мен в следващ сезон няма да ги има Алекс и Малкоданска, а други ще рекламират бизнесите си, включае Н&Н. Именно така кланът Кардашиян/Дженър изкарва милиарди, като чрез себе си и риалитито рекламират собствените си марки (козметика, дрехи, бельо, текила, безалкохни напитки и тн)

# 672
В заключение - почти нищо от процеса не видяхме.

Предаването беше основно реклама на  balenciaga.

# 673
Освен реклама на това и онова,отново лъсна Николета - и интелектуално и визуално

# 674
В визуално какво и е ? Особено бременна беше много хуабва . Интелектуално не знам съшо какво толкова очаквате .😬

Общи условия

Активация на акаунт