Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на потребителите във форума?
Какви са мненията за цените на прегледите при гинеколози?
Какви са впечатленията от прегледите при гинеколози?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на потребителите във форума?
-
Какви са мненията за цените на прегледите при гинеколози?
Мненията за цените на прегледите при гинеколози варират. Някои хора се оплакват от високите разходи, сравнявайки ситуацията си с безплатните прегледи, които получават. Други са готови да платят за спокойствие и качествено обслужване, докато трети изразяват удовлетворение от цената, която плащат за преглед при определени гинеколози.
-
Какви са впечатленията от прегледите при гинеколози?
-
Каква е цената за 4D ехография в Св. Лазар?
-
Какви са впечатленията от ултразвуковите прегледи и какви са цените в различните клиники?
При Димитрова ли ще си? Аз,че няма м търпение нямам и искам колкото се възможно по рано да разбера пола ноо..... все се крие тази малка мишка

Повечето сте били зимни мами. Мисля да използвам някои от дрешките на каката и за малкото, че те са много шарени. Аз не робувам на традицията: момичето да е само в розово, а момчето - само в синьо. По тази причина гардеробът на Теди е пълен с цветовете на дъгата. Е, не всичко ще става за малко, но ще видим - първо да се роди живо и здраво детето. Само ме е яд малко за рокличките, които няма как да ползваме отново. А те са наистина прекрасни, тъй като на всяко пътуване в чужбина тати е носел (а той е музикант и композитор и пътува кажи речи всеки месец). Но нищо - за третото, може то пък да е девойка пак. 

- килца
- стрии -
Рецептите са много - от бабешки, та до специални от масажисти и т.н. Важното е да се знае, че маста сама по себе си е благодатна за кожата. И то в доста по-висока степен от мазилата съдържащи глицерин. Специфичното е просто да се обезмириси тази мас (че намазаното със свинска мас тяло е доста непривлекателно спрямо аромата
днес съм много добре... бебенцето си рита и съм спокойна 
Странна работа, не съм се чудила кой е таткото
Вие как сте в тази област?Как се спасявате?
... ама малко ме мързи да пиша
... има време да сме живи и здрави ще го видим малкото мишленце какво е