VIP Brother 2 - 2

• 47 058
  • 1 299
  •   1
Отговори
# 495
  • Tам през Атлантическия океан
момичето еГати Джакпота е уцелила  Tired  покрай Зографски .....

# 496
момичето еГати Джакпота е уцелила  Tired  покрай Зографски .....

Ааа, мерси от такъв джакпот. Още няма 30 и вече е с шизофренично поведение.

# 497

newsm10 smile3501 На същото мнение съм...

Само да питам... В градината, когато са - все са по къс ръкав, вечер в басейна - пак на открито - не е ли студено... Е вчера Деси цял следобед бе навън да спи... А май Къщата се намира и близо до Витоша.... Гледам ги как ходят леко облечени в градината и се чудя къде е толкова топло... А и после в басейна..... newsm78 newsm78
[/quote]

В началото показаха и отоплителни тела в двора - от онези прилични на фенери печки.

# 498
.....  Зографски бил голямата й любов....

Голяма е, да. Почти 100-годишна.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 499
  • Tам през Атлантическия океан
.....  Зографски бил голямата й любов....

Голяма е, да. Почти 100-годишна.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
хихииик

# 500
еха колко сте изписали бе хора.....то вярно че нямат край чудесиите в тази къща вярно че този сезон ана випа е по-интересен и без да си кривя душата прочината си е АЗИСЧО Crazy,тоз човек обира точките
Коментирахте ли ПРИЗНАНИЯТА НА китаеца??????ами то можеш ли да го разбереш какво харесва????как да правим секс ТОЙ Е МЪЖ........малко с наивитет отговаря личи му че е малък още newsm78

# 501
  • София
Хе-хе в студиото на Нова роднини защитават Росито-босито  ooooh!
Значи бащата и сестрата на РоситУ са били в сутрешния блок на Нова така ли  newsm78
И какво са казали  Thinking

Добре че сте вие момичета да ме усведомявате, нямам време да гледам вечер. Винаги между 8-9 часа вечерта си имам някаква работа - то готвене, то деца, то простиране абе ясно ви е. Няма да е лошо да има късна версия.
Благодаря предварително на всички за новините  smile3501

# 502
Азис и Китаеца...Май скоро ще падне параванът... Laughing

# 503
  • София
Азис и Китаеца...Май скоро ще падне параванът... Laughing
Да бе, във визитката си Китаеца каза, че Азис е най-добрата съпруга - готви по4 пъти в седмицата, чисти по 2 пъти и правят секс по 3 пъти на ден  Joy
А сега - какво излиза  newsm78

# 504
Азис пее.
Китаецът: Заради теб ще намразя музиката!
Азис: Аз пък заради теб ще намразя спорта!
Китаецът: Ти заради мен и секса ще намразиш!

Joy Joy

# 505
Защо ми се струва, че сценария са го писали в този форум. Laughing
Някъде в началото още в първата тема някой беше вече казал, че Азис и Китаеца влизат за да се разделят публично и да стане по-ефектно и пак да са в устата на хората.
не цитирам, само преразказвам, ако ми се рови после може да намеря и къде точно съм го чела.......

# 506
  • Ямбол
Защо ми се струва, че сценария са го писали в този форум. Laughing
Някъде в началото още в първата тема някой беше вече казал, че Азис и Китаеца влизат за да се разделят публично и да стане по-ефектно и пак да са в устата на хората.
не цитирам, само преразказвам, ако ми се рови после може да намеря и къде точно съм го чела.......
Ми то е логично.
Както и ми се струва, че Здравко и Христина не са разделени, а пак номер да стане по-интересно. Просто е търсел начин да изпъкне на фона на другите знаменитости, които са много преди него. Това със сватбата се надява да му помогне в битката.

# 507
Лили , имам чувството, че ми дишаш във връта.Ти не трябва ли по тъова време да си на работа, къде са ти учениците или си в компютърната зала на училището...........  bouquet

# 508
  • Ямбол
haley, втора смяна съм, но и от кабинета влизам понякога, ако0 ми е скучно и имам "прозорец"(нямам час).

Не е умишлено, не те следя!

# 509
Росито като е трезвена е друг човек, ега ти лошото пиянство, това момиче.
Сега се опитва да им помага в домакинската работа, изглежда съвсем нормална и не страни от тях
Петя и Деси се гримират, гледайте за марките Laughing
Азю се гримира легнал Laughing, уф ooooh! не се гримира, скубе си веждите легнал

добре де поправих

Общи условия

Активация на акаунт