Колко много въпроси изведнъж. Аз за Ферит като сцена на ревност ми хареса в сезон 2, когато се развика какво търси Акън в имението и после като разбра, че Кезъм ги е сгодил със Сейран си я нарами на рамо. За мен поне там си имаше ревност. И в заведението преди това, когато Сейран му каза, че уж с Акън излизат заедно. Тогава обаче ми се струваше,а и все още май е така, че Ферит няма право да реагира така след всичко на което подложи Сейран.

На Ферит една от най-любимите ми е когато разбра какъв и е на Сейран,Юсуф.Половин час даваше на заето и повтаряше само бивш ти е значи а ?
А също и във втори сезон когато отиде пред ресторанта където Сейран и Акън закусваха ,тогава ми стана много жал за него като си беше протегнал ръката към Сейран тя да е хване ама тя тръгна с Акън тогава .А също и още една сцена от тези серии ми е любима ,когато Ферит отиде да говори с Кязъм и да го пита защо нищо не прави по въпроса и остава Сейран да се разхожда с Акън.Мнооого хубава сцена,така си викаха тогава Ферит и Кязъм,с цялото си озлобление един към друг ,а Сейран миличката между тях,знаеща много добре каква е истината ,но неможеща за съжаление да каже на Ферит.И тогава на края на тази сцена Ферит каза няма да ти дам развод Сейран Корхан и Кязъм направо подскочи от яд
Страхотна игра от тримата ,страхотнаааа
Ааааа сещам се и за още една сцена от първи сезон и спирам,тя не е точно с ревност ,но след всичкото викане и блъскане от страна на Ферит.Сцената е когато Сейран ,Ферит и Суна заедно отидоха на среща с Ефе и Сейран му каза ,че няма да работи с него.Ееееех Ферит колко беше доволен самоооо ,направо щеше да се стече от стола по пода от кеф.
А милия и добър г-н Ефе тогава си показа съвеееем истинското лице като започна да заплаша семейството на Сейран и даже не се посвени и да се държи грубо и с дългогодишната си приятелка ,за героинята на Мине Т говоря ама и забравих името на героинята и за съжаление.

Препоръчани теми