На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 64 629
  • 662
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Много ви благодаря.

# 241
Здравейте!

Включвам се да благодаря за препоръката за хотел Line Suite и заведение Volkan et Mangal! Днес пристигнахме, хотелът има паркинг, стаята е чиста, заредено е с хавлии, душ-гелове и шампоани. Единствения минус е, че няма тераса, но не е драма, поне за нас! Вечеряхме на заведението с двете ни деца -тичаха, играха, забавляваха се, което си е много важно 🤣 Храната беше супер! От кюфтенца, през агнешки котлетчета и десерти! Благодаря ви! Утре на пазар! П.с на границата не сме чакали, минахме веднага - на Малко Търново.

# 242
От моя опит с хотелите - била съм с агенция и без агенция, почти няма хотел с тераса в Турция.
Първият път като бяхме в Кумбургаз, даже се учудих че само гледаш морето и плажа през полуотврящ се прозорец.
Просто ми е странно да си на море и да няма тераса. А хотела беше 5 звезди с басейни, спа, собствен плаж отпред.

# 243
  • Бургас
границата не сме чакали, минахме веднага - на Малко Търново.

В колко часа е това "веднага"?

# 244
Към 18:30 бяхме на границата. Жената от българска страна каза, че преди обяд е имало много автобуси - екскурзии от Слънчев бряг.

# 245
  • Пловдив
Насоки къде може да разгледаме гранитогрес из Одрин?

# 246

Някой знае ли къде в Одрин мога да намеря този препарат?

# 247

Някой знае ли къде в Одрин мога да намеря този препарат?
Търсих къде ли не, но не открих. Може и да не съм търсила, където трябва.

# 248
  • София
Във фейсбук виждам, че го рекламират много.
А изобщо добра ли е тази серия? Питам,че го загледах и му се чудя.

# 249
  • Бургас
Елементарно е да си го направиш и сам, ще ти струва 3 лв. за литър. Кислородна вода, дестилирана вода, етерично масло, оцет или спирт. Конкретно за препарата за почистване говоря.

# 250
Във фейсбук виждам, че го рекламират много.
А изобщо добра ли е тази серия? Питам,че го загледах и му се чудя.
Аз си поръчах серията по препоръка на приятелка. Кърпите за почистване чистят много добре, без да са агресивни към кожата. Препарътът за чинии също е добър. Другият( за почистване) още не съм го ползвала.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 20:56 от Biserka_a

# 251
  • here and now
Може ли някой, който скоро е пътувал през КА да сподели какви са актуалните такси към момента на влизане и излизане от Турция?

# 252
Такси няма от 15.07.25 до 15.09.25, т.е. до днес.
 От утре трябва да започнат да таксуват пак.

Преди 15 юли таксата беше 7 лв на българска граница и 150 лири на турската.
 Лирата е паднала съвсем малко - така че би трябвало да остане същата стойност на таксата.
На 15.07 е била 1 лира - 0.041, сега е 0.040.

Гледам в сайта на митниците, че са увеличени цигарите - 3 кутии за внос в България. Досега бяха 2 кутии. Ако не е грешка, че ми се струва текстовете са превеждани с AI сякаш.

# 253
Привет  Simple Smile
Някой купувал ли е перяща прахосмукачка от Migros?

# 254
В кое заведение в Одрин можем да пушим наргиле?

Общи условия

Активация на акаунт