Сравнително рядко се включвам с коментар в темата, но определено тя е много полезна за мен при моите предимно служебни пътувания до съседна Турция! Благодаря на всички вас, които споделяте информация, мнения и съвети свързани с пътуванията си и пазаруването от там!

Поводът за включването ми тази вечер e многократното споменаване с изключително позитивни мнения на турските парфюми Loris. Предизвиквайки любопитството ми с вашите коментари, потърсих информация за въпросната фирма и научих следното (споделям за тези, които проявяват интерес: https://lorisparfum.com/):
"Loris Perfume е глобална марка парфюми, основана в Турция през 2006 г., която предлага широка гама от парфюми, продукти за лична хигиена и аромати за дома. Компанията има силно международно присъствие със стотици магазини по целия свят, а продуктите ѝ са известни с високото си качество и достъпност за ежедневно носене. Loris предлага и продукти за дома и личната хигиена, като дифузери и продукти за тяло, и разполага с колекция от номерирани, висококачествени аромати."
Имат доста магазини в европейската част на Турция (изключвам мегаполиса Истанбул). За да намерите точното място, където се продават продуктите на Loris е напълно достатъчно да напишете в google.maps - Loris Perfume Turkey и ще имате цялата нужна информация. Имат магазини в следните по-големи градове в тракийска Турция: Одрин, Лозенград, Люлебургас, Родосто, Чорлу и Капаклъ. Прилагам скрийншот за по-лесно ориентиране:

Надявам се да съм била поне малко полезна на някои от вас!
Пожелавам ви лек и безавариен път и приятно пазаруване в Турция, страна невероятно богата на цветове, вкусове, аромати и онзи специфичен дух, които всички те заедно или по отделно носят със себе си!

P.S. Информация специално за kristinia - в гр. Лозенград магазинът на фирма Loris е на този адрес (от скрийншота и в момента имат 50% намаление!):