На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 49

• 64 037
  • 658
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Привет, момичета и момчета, пазаруващи в съседна Турция! Flowers Hibiscus

Сравнително рядко се включвам с коментар в темата, но определено тя е много полезна за мен при моите предимно служебни пътувания до съседна Турция! Благодаря на всички вас, които споделяте информация, мнения и съвети свързани с пътуванията си и пазаруването от там! Gift Heart

Поводът за включването ми тази вечер e многократното споменаване с изключително позитивни мнения на турските парфюми Loris. Предизвиквайки любопитството ми с вашите коментари, потърсих информация за въпросната фирма и научих следното (споделям за тези, които проявяват интерес: https://lorisparfum.com/):

"Loris Perfume е глобална марка парфюми, основана в Турция през 2006 г., която предлага широка гама от парфюми, продукти за лична хигиена и аромати за дома. Компанията има силно международно присъствие със стотици магазини по целия свят, а продуктите ѝ са известни с високото си качество и достъпност за ежедневно носене. Loris предлага и продукти за дома и личната хигиена, като дифузери и продукти за тяло, и разполага с колекция от номерирани, висококачествени аромати."

Имат доста магазини в европейската част на Турция (изключвам мегаполиса Истанбул). За да намерите точното място, където се продават продуктите на Loris е напълно достатъчно да напишете в google.maps - Loris Perfume Turkey и ще имате цялата нужна информация. Имат магазини в следните по-големи градове в тракийска Турция: Одрин, Лозенград, Люлебургас, Родосто, Чорлу и Капаклъ. Прилагам скрийншот за по-лесно ориентиране:

Надявам се да съм била поне малко полезна на някои от вас!
Пожелавам ви лек и безавариен път и приятно пазаруване в Турция, страна невероятно богата на цветове, вкусове, аромати и онзи специфичен дух, които всички те заедно или по отделно носят със себе си! Heart

P.S. Информация специално за kristinia - в гр. Лозенград магазинът на фирма Loris е на този адрес (от скрийншота и в момента имат 50% намаление!):

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 22:13 от nrgmama

# 361
Имат магазин Лорис. Мисля, че беше в началото на главната улица, с многото магазини.

# 362
Здравейте!
Как се казва мястото където е борсата, как да го задам на навигацията?
Купували ли сте колаген и от кой? не мен ми казаха, че са болки в колената и раменете трябва да се пие пилешки колаген, но как да обясня в аптеката?
Благодаря!

# 363
  • Бургас
По-добре яжте крила Simple Smile
Скъпи са тези добавки в Турция.
На първа страница пише къде е борсата.

# 364
Здравейте!
Как се казва мястото където е борсата, как да го задам на навигацията?
Купували ли сте колаген и от кой? не мен ми казаха, че са болки в колената и раменете трябва да се пие пилешки колаген, но как да обясня в аптеката?
Благодаря!

Бостан Пазар - No:, Talatpaşa, Mezarlık Sk. No:36, 22100 Edirne Merkez/Edirne, Турция

Някой, който е ходил скоро да потвърди за големия петъчен пазар работи ли със сигурност?

# 365
Хранителните добавки са доста скъпи.
Колагена, който пия струваше 77 лв в аптеката на мол Ераста, а тук в момента е 54.60.
Витамин Д3 от 1000 единици сега в софармаси е 24 лв, в Одринската аптека цената беше същата.

# 366
Може ли някой да сподели място за спане за 5 човека и да е нормални цени ? Благодаря

# 367
Здравейте, разгледах темата назад, но не намерих актуална информация и затова ще попитам.
Препоръчаха ми Дафлон 500 мг. като алтернатива на Детралекс 500 мг, но ми казаха, че вече не било Дафлон, а под друго име. Това вярно ли е и ако да, какво е новото име? Някой знае ли и каква е цената (и аз бих си потърсила, но не знам къде).

Препоръчаха ми и сироп Калпол като заместител на Панадол. Трябва ми за дете на 6-7 години.

Благодаря предварително!

# 368
  • Димитровград
Дафлон:
https://ilacabak.com/daflon-500-mg-60-film-tablet-6314
По-надолу в страницата са заместители със същите съставки.

# 369
  • Варна
Аз си купих това, като аналог. Добре ми действа.

# 370
  • Стара Загора
Здравейте, разгледах темата назад, но не намерих актуална информация и затова ще попитам.
Препоръчаха ми Дафлон 500 мг. като алтернатива на Детралекс 500 мг, но ми казаха, че вече не било Дафлон, а под друго име. Това вярно ли е и ако да, какво е новото име? Някой знае ли и каква е цената (и аз бих си потърсила, но не знам къде).

Препоръчаха ми и сироп Калпол като заместител на Панадол. Трябва ми за дете на 6-7 години.

Благодаря предварително!

Заместители на Дафлон в Турция за Доксиум и Модет. Вършат една и съща работа. Майка ми ги използва.

# 371
  • Димитровград
Детралекса и дафлона са C05CA53 diosmin + hesperidin, докато модета е C05BX01 dobesilat kalsiyum.
Не , че и аз не съм взимал модет  за мой познат когато е нямало дафлон.
По скоро заместители са Varidos и Melimin.
https://ilacabak.com/varidos-450-mg-50-mg-film-kapli-tablet-18966
https://www.ilacabak.com/melimin-450-mg-50-mg-tablet-60-adet-29710

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 14:26 от papaone

# 372
  • София
Някой, който е ходил скоро да потвърди за големия петъчен пазар работи ли със сигурност?

Да, работи.

# 373
Здравейте, обмисляме да направим една разходка до Одрин, но понеже отдавна не сме го правили, искам да попитам дали все още в Миргос на касата предлагат за 1лира(или повече) карта за намаление на магазина, която да ползваш при пазаруването?
И къде мога да намеря Семена от черен кимион, някой има ли представа?

# 374
  • Стара Загора
За карта може на касата.

Общи условия

Активация на акаунт