Търся електронна книга - 52

• 94 956
  • 736
  •   2
Отговори
# 615
...Търся "Последната госпожа Периш", автор Лив Константин.
Лив Константин
Здравей,
изтеглих книгата, изпратих си я на Покетбука, но при опит да отворя пише, че е защитена.
Нещо пропускам ли?
Моля, ако друг я е изтеглил да сподели дали се отваря при него.
Благодаря!

# 616
Лив Константин
Здравей,
изтеглих книгата, изпратих си я на Покетбука, но при опит да отворя пише, че е защитена.
Нещо пропускам ли?
Благодаря!

Отваря се при мен.
Опитай така:

https://dox.abv.bg/download?id=1b646e2531

# 617
Здравейте,
Дали някой има за споделяне : “Наръчник за работа с тревожността и фобиите”Автор: Едмънд Борн
Скрит текст:

# 618
Търся “Как да говорим така, че малкото дете да слуша” от Джоана Фабер и Джули Кинг
И “Братя и сестри без вражди” от Адел Фабер.
Малко четива на тема  Деца и възпитание, споделяни по различни поводи ...

Сърдечно благодаря!

# 619
Аз търся Как да говорим така, че малкото дете да слуша Джоана Фабер, Джули Кинг
Simple Smile
snejanks09@gmail.com

# 620
Здравейте,
Търся трилогията “Две корони” от Катерин Дойл и Катрин Уебър - "Две корони", "Прокълнати корони" и "Горящи корони". Или поне последната от тях. Първите две ги намерих в рулит на руски, но третата е само фрагмент. На български не намерих нищо, дори любителски превод.
Благодаря!

# 621
Търся трилогията “Две корони” от Катерин Дойл и Катрин Уебър - "Две корони", "Прокълнати корони" и "Горящи корони". Или поне последната от тях. Първите две ги намерих в рулит на руски, но третата е само фрагмент.
Пылающие короны - Кэтрин Дойл
Надявам се, че е цялата?!

# 622
  • София
Здравейте,
търся "Веднъж в живота" на Т. Л. Суон.

# 623
Златен си, Безделник! Много ти благодаря!

# 624
Здравейте ,
Наскоро имах нужда да се разтоваря с нещо забавно и попаднах на турския сериал "Свободен дух".Изгледах го и много ми хареса. Изненадах се,когато разбрах ,че има книга по него:" Феникс и албатрос" За съжаление,не мога да я открия,за да си я купя.Много моля,ако някой я има,да я сподели   zara.petrova111@gmail.com .

# 625
Първо, сърдечно искам да благодаря на Безделник за безценния му принос към темата. Hug

Скрит текст:
Лив Константин
Здравей,
Нещо пропускам ли?
Благодаря!

Отваря се при мен.
Опитай така:

И при мен не се отварят- и двете, дава, че са защитени. Сваленият от докса вариант също. Confused

# 626
Здравейте,  търся Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота на Дейл Карнеги.

# 627
Скрит текст:
Лив Константин
Здравей,
изтеглих книгата, изпратих си я на Покетбука, но при опит да отворя пише, че е защитена. ...
Отваря се при мен.
Опитай така:
И при мен не се отварят- и двете, дава, че са защитени. Сваленият от докса вариант също. Confused
Моля, тези които имат проблем с файла да се опитат да изтеглят някои от версиите Test1 или Test2 от същия линк и бъдат така любезни да споделят резултата ...
Здравейте,  търся Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота на Дейл Карнеги.
Дейл Карнеги

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 10:13 от БезДелник

# 628
Здравейте,
Търся "От любов към дъщеря ми" на Бети Махмуди и "Най-сетне свободна! : разказът на дъщерята от „Не без дъщеря ми" на Махтоб Махмуди.

Благодаря!

# 629
Търся "От любов към дъщеря ми" на Бети Махмуди и "Най-сетне свободна!
Махмуди Family

Общи условия

Активация на акаунт