MR. CA$H - онлайн риалити (Тема 1)

• 35 727
  • 443
  •   2
Отговори
# 420
Излишно е да се правят анкети.
На Младен много му разпространяваха снимките от абитуриентския бал с един златен корсет.
Милена участваше в Игри на волята 3.

# 421
Да, вече се сетиx. Дано да я изберат.
Ама някои xора са си купили лайкове.

# 422
Този Младен е много следван в ТикТок, според мен него ще изберат. На мен нон-стоп ми излиза във фийда, не знам какъв е този алгоритъм, но за мое съжаление аз го знам. 🤣

# 423
  • София
Милена няма никакви шансове, почти няма гласове, но и визитката ѝ е скучна. Може би трябваше да сподели нещо за ИВ или поне да загатне, хората да си я припомнят. Тя беше добре физически, но социално все се чудеше какво да прави и слушаше какво ѝ казват.

Между Младен и Виктор ще е битката, струва ми се много възможно да вкарат и двамата, Виктор да го заплашва през цялото време и да има конфликт...

Тази снимка с корсета беше навсякъде из медиите и на миймове. Реални са им гласовете, не мисля, че са купували. Винаги така става като има по-разпознаваеми и други, които никой не ги знае. Аз не гледам тик ток, но явно си имат някакви последователи.

# 424
И на мен Виктор ми излезе първи, по незнайни алгоритмови пътища - нито го знам, нито следвам Mr. Cash. Миналата година изгледах първите няколко епизода, видях, че е много зле и се отказах. Тази година също ще пропусна.

# 425
Този изключително неприятен пищялник Младен е получил 20к гласа и влиза в къщата на Мистър Кеш 

https://www.instagram.com/p/DaIxBwyg_o5/?hl=bg

# 426
Още една причина да не гледам сезона.

# 427
Йоан-Петър сега по стъпките на първите Биг Брадъри... по линията гей/xомофоб... И сигурно в каста ще  има такъв, който да се заяжда с въпросния Младен, да има "дискриминация" и така.
Дано пак не са завряни само в къщата, а да има и двор. Че в първия сезон гледахме охранителни камери от една стая.

# 428
Някакви вести има ли за втория сезон? Снима ли се вече? Кога евентуално ще се излъчи?

Междувременно ето подкаст с тази, дето им профука парите в първия сезон:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 01:11 от diziler

# 429
И аз да се включа с последния подкаст на бившия вече  на Венета Костова:

# 430
Слушам го в момента. Направо се чудя на акъла на този човек, да се хване с тази алкоxоличка, чупила чаши в главата му докато спи, иска му пари всеки ден, не желае да работи, накрая го пратила на данъчните да го проверяват, злобна и отмъстителна. Отървал се е.

# 431
Майкоуу...

# 432
Венетка се заливаше с вино и в 2-те риалитита и едва говореше на синхрони,но сега пред Тянко "аз пия по 2 чашки....",миличката тя ....Sweat Smile
Вярвам й за повечето подробности с Юджел, но и той си каза истини.
1:1 са Satisfied

# 433
Аз на Юджел вярвам повече.  Венета живее в някакъв измислен свят и смята, че по дефолт всеки й е длъжен.

# 434
Mr.Cash започва на 23.09
Йоан-Петър е включил в новия си видеоклип кадри от новия сезон, на които участници направо си се бият помежду си. Размазано е, но ясно различавам участника Главния Илиев. Не съм сигурна, че ще го гледам, не одобрявам подигравките с очевидно ментално болни хора.

Общи условия

Активация на акаунт