Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 815
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 945
Еййй, колко ме радва Мери! Тя от години посещава Африка и проблемите там изглежда са и присърце. Много се радвам, че и като кралица на Дания не забравя инициативите си.

Малко за предните посещения на Мери в Африка.
Скрит текст:
По време на своите покровителства, кралица Мери (бивша принцеса Мери) от Дания е посещавалаУганда, Етиопия, Буркина Фасо и Мозамбикв Африка. Тя е посетила и Южна Африка, където е участвала в среща в Организацията на обединените нации в Женева, свързана със статута на жените, и е посетила клиника за жертви на сексуално насилие. Посещенията ѝ често са фокусирани върху въпроси, свързани със здравето на жените, репродуктивните права и хуманитарните усилия.
По-конкретно, Мери има:
Посети Уганда : като част от патронажа си на Датския съвет за бежанците.
Посещава Етиопия : многократно, включително посещение, фокусирано върху генитално осакатяване на жени, и друго в бежански лагер в Южен Судан.
Посещение на Буркина Фасо : за повишаване на осведомеността относно правата и здравето на жените, особено в контекста на изменението на климата и разселването.
Посетих Мозамбик .
Посещение на Южна Африка : във връзка с работата ѝ с ООН.

Уганда, 2008 г.

Буркина Фасо, 2016 и 2021 г.

Етиопия, 2015 и 2019 г

Мозамбик, 2012 г

Кения, 2018 г

ЮАР, 2014 г

# 946
Един много красив колаж от разкошните визии на Катрин от Роял Аскот през годините.

И няколко прелестно красиви кока.

# 947
  • Някъде там
Еййй, колко ме радва Мери! Тя от години посещава Африка и проблемите там изглежда са и присърце. Много се радвам, че и като кралица на Дания не забравя инициативите си.

Малко за предните посещения на Мери в Африка.
Скрит текст:
По време на своите покровителства, кралица Мери (бивша принцеса Мери) от Дания е посещавалаУганда, Етиопия, Буркина Фасо и Мозамбикв Африка. Тя е посетила и Южна Африка, където е участвала в среща в Организацията на обединените нации в Женева, свързана със статута на жените, и е посетила клиника за жертви на сексуално насилие. Посещенията ѝ често са фокусирани върху въпроси, свързани със здравето на жените, репродуктивните права и хуманитарните усилия.
По-конкретно, Мери има:
Посети Уганда : като част от патронажа си на Датския съвет за бежанците.
Посещава Етиопия : многократно, включително посещение, фокусирано върху генитално осакатяване на жени, и друго в бежански лагер в Южен Судан.
Посещение на Буркина Фасо : за повишаване на осведомеността относно правата и здравето на жените, особено в контекста на изменението на климата и разселването.
Посетих Мозамбик .
Посещение на Южна Африка : във връзка с работата ѝ с ООН.
Скрит текст:
Уганда, 2008 г.

Буркина Фасо, 2016 и 2021 г.

Етиопия, 2015 и 2019 г

Мозамбик, 2012 г

Кения, 2018 г

ЮАР, 2014 г
Страхотни снимки, Тирамису. Грее Мери сред хората там. Не само в Африка.  В ролята си на патрон тя  работи по програми на UNFPA в 14 страни в Африка, Латинска Америка, арабските държави, Азия и Тихия океан.
Чакам с нетърпение да видя кои ще са следващите държави.

Ох тази бузанка.

Филип и Матилде
посещават обсерваторията Паранал в Чили, където Европейската южна обсерватория (@ESO) работи върху най-големите телескопи в света. Белгия е горда съоснователка на ESO.
Много хубави снимки, обаче още по горещо ми стана като я видях Матилде с тоз "юрган".

# 948
Явно няма намерение да я маха тая брада.

Може би Кейт така го харесва Stuck Out Tongue Winking Eye  Аз свикнах да го гледам с брада, допада ми.

Максима е голям шемет, от вчера гледам клипче как с Вилем посрещат Тръмп и тя имитира начина му на говорене с устните. Абсолютно никакъв лакмус няма, но забавлява всички Joy

https://www.google.com/search?q=queen+maxima+trump&oq=queen+maxi … :1zgWFXuqAps,st:0

Не съм сигурна, че е уместно такова поведение, но пък е освежаващо да видим кралици, които не са глътнали бастуни.

# 949
  • София
Тъкмо влизах да го шерна това!

Максима е пълен шемет, много е луда! Smile Дано Тръмпчо да не го види, че какъвто е злобен, може да има последствия.

# 950
Доста нелогично поведение, при положение, че само той от държавните лидери получи покана да нощува в двореца. Хем така, хем иначе. Ако не го харесват и открито му се подиграват, защо само той получава покана за нощувка? Досега никой американски президент не е нощувал там, Тръмп е първият.
Едно от основните задължения на роялите, е да бъдат дипломатични, дори и да се срещаш с лидер, чиято политика не харесваш или не харесваш него самият, то не трябва да го показваш. Ти го правиш за благото на собствената ти държава, а не за личен кеф.

Ето я и Матилде без якето. Не ми харесва този нов костюм.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:24 от Tinо

# 951
Явно няма намерение да я маха тая брада.

Може би Кейт така го харесва Stuck Out Tongue Winking Eye  Аз свикнах да го гледам с брада, допада ми.

Максима е голям шемет, от вчера гледам клипче как с Вилем посрещат Тръмп и тя имитира начина му на говорене с устните. Абсолютно никакъв лакмус няма, но забавлява всички Joy

https://www.google.com/search?q=queen+maxima+trump&oq=queen+maxi … :1zgWFXuqAps,st:0

Не съм сигурна, че е уместно такова поведение, но пък е освежаващо да видим кралици, които не са глътнали бастуни.
А лакмусът как се озова тук?

# 952
Много хубави снимки от Филип и Матилде, но да.... тези якета не искам и да ги гледам на картинка даже Joy

# 953
  • Някъде там
Жестока снимка

Е в Чили поне е студено, но като ги видя войничетата с тези шапки в топлото време и ме хваща жал.
Всяка година се отбелязва създаването на Кралската гвардия с парад по случай годишнината. Негово Величество Кралят участва днес в парада в казармата на Кралската гвардия в Копенхаген, където Негово Величество връчи „Кралския часовник“ на гвардееца Кристофер Петерсен Волдбьорг от Олборг, който е избран от Валткомпанията за най-добър гвардеец за периода на служба.
Гардерен се назначава от предшествениците и колегите, които при избора му обръщат внимание както на добрата военна служба, така и на проявеното колегиално отношение.
Кралската гвардия е създадена от Фредерик III на 30 юни 1658 г. Традицията да се връчва „Кралският часовник“ е установена през 1970 г. във връзка с 70-годишнината на Фредерик IX.

# 954
Ужасно се излага Максима. В училище, а и не само, на подобни прояви им се казва булинг. Кофти, че се проявява като такава.
Но, щом е тя- може.
Наистина ли мислите, че това ще остане незабелязано/ недокладвано на Тръмп?
Тъжно е, когато жената на европейски монарх и въобще домакини на среща от подобно естество  демонстрират подобно "забавно" поведение.
Инак- скъп гост, добре дошъл в дома им. Лицемерие на квадрат.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:50 от TuЛи

# 955
Ужасно се излага Максима. В училище, а и не само, на подобни прояви им се казва булинг. Кофти, че се проявява като такава.
Но, щом е тя- може.
Наистина ли мислите, че това ще остане незабелязано/ недокладвано на Тръмп?
Тъжно е, когато жените да европейски монарси и въобще домакини на среща от подобно естество  демонстрират подобно "забавно" поведение.
Инак- скъп гост, добре дошъл в дома им. Лицемерие на квадрат.
Времената се менят, сега това е "шармантно", доброто възпитание е "глътване на бастун".

# 956
Кейт на Роял Аскът винаги е прелестна. Образец на елегантност и романтика, онова фино аристократично присъствие.

# 957
Грозна постъпка от страна на Максима, невъзпитано и грубо, никак не приляга на една кралица подобно поведение и прояви. Преди месец се беше държала грубо и с журналисти.

# 958
Не за пръв път показват липса на  класа, възпитание, такт и самооценка. Вчера паднах, като прочетох, че имат някакви плочки със собственото си ДНК по стените на двореца. Колко трябва да си самовлюбен. Ще кажеш, че са най-великите крал и кралица на Нидерландия. Със сигурност има по заслужили предишни крале или кралици за тези плочки, но трябва усет за нещата. Не, че и самата идея говори за добър вкус, но все пак.
Те са Мария-Антоанета на 21 век. "Като няма хляб, яжте пасти".

# 959
Не и се получи това домакинство на Максима- неподходящ тоалет, неподходящо поведение. Обичайният имидж на шармантна  дама не е подходящ на междудържавно ниво,среща на военен съюз във времена на войни и кръвопролития. Язък за опита от международните организации, чиито член е. Олекна здраво!

Общи условия

Активация на акаунт