Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 91 661
  • 675
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема! Heart
Моята последна придобивка е Gucci Guilty Love Edition https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Love-Edit … -2024-100235.html , който хванах на страхотната цена в Нотино (90 мл. за 120 лв.).
Обмислях и Loewe Solo Ella, споменат по-нагоре, но от Нотино са ми изпразнили кошницата Simple Smile (беше на по-добра цена от настоящата промоционална).

# 31
  • София
Благодаря за новата тема!
Отдавна не бях пазарувала парфюм от бг сайт, но преди по-малко от месец си взех Siwa на Мемо в новата кутия и бутилка. Различава се от първата версия, която някога си бях купила от Кампо Марцио и обожавам през пролетта.
Днес в жегата тествах новия Килиан Sunkissed goddess и ако случайно ми изпадне на прилична цена, защото редовната цена му е неприлична, напомня ми една Бронзовите богини на Ести Л., която имам от години и обожавам, може да го купя.

# 32
  • София
Някой има ли (позитивен или негативен) опит с този сайт: https://parfiums-cosmetics.com/? За пръв път ми попада, а явно са в бранша от много години. Има постове във ФБ страницата им от 2015 г. насам. Доста е зле като интерфейс, има и правописни грешки... но цените не изглеждат съмнителни на първо четене. Всякакви мнения ще са ми полезни. Flowers Tulip

# 33
# 34
Моята последна придобивка е съвсем случайна и неочаквано добро попадение. Издирвах поредната най-най-смокия за колекцията от смокиня до смокиня в парфюмния ми гардероб (от години по това време започвам да ровя за  смокинов аромат, та чак до късна есен) и попаднах на сайта на L'erbolario. От около седмица и те са пуснали такава ароматна линия. Не очаквах (въпреки че имат много добри попадения), но ми "лепна" и отговаря на всичките ми очаквания за такъв аромат. И така. Ако има друг любител на смокини - нека пробва. За мен е супер.

# 35
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Една от последните ми придобивки е Bali Paradise - поредното допълнение към летните лимитки на Escada.

Starcorp june7 - 7% на всичко за поръчки над 70 лв.

# 36
  • София
Има календар с дневни отстъпки в NOTINO.
Днес парфюми Армани с 20%.

# 37
  • София
Някой има ли (позитивен или негативен) опит с този сайт: https://parfiums-cosmetics.com/? За пръв път ми попада, ...
Нямам опит, но го разгледах. Изглежда доста запуснат сайта, но има макар и малко интересни неща. Има физически адрес на магазина, както и телефони, което е добър знак. Трябва да се обръща внимание, че на доста от парфюмите в горната дясна част на страницата пише "няма наличност", макар да са с обявена цена. Не поръчах нищо. Напоследък съм доста пестелива откъм покупки Simple Smile
Последно придобих Филосикос на Диптик за лятото и Барения 15 мл. от Нотино. Simple Smile

# 38
И аз да се включа в новата тема.Последно получих мъжкия вариант на райските градини на Готие от флакони.Поръчах го за мен,но синът ми го приватизира.Все пак си отлях 10 мл.Много хубав кокос,който се усеща и след душ.Определено унисекс.В събота пуснах 24/7 на Дона Карън на сляпо от Мейкъп.Надявам се да се харесаме.Имам доста любимци от марката,но при мен не са особенно трайни.

# 39
  • София
Последната ми покупка беше стотица от .
Прекрасен е! Нося го дни наред, без да ми омръзне.
Наложи се нарочно да го прибирам, за да посегна към нещо друго Smiley

# 40
  • Sofia
Последна пристигна Rue Madam Fleurs de Glace. Лятно и свежо .

# 41
Последно получих мъжкия вариант на райските градини на Готие от флакони.Поръчах го за мен,но синът ми го приватизира.Все пак си отлях 10 мл.Много хубав кокос,който се усеща и след душ.Определено унисекс.

След дълго търсене за проба из родните магазини си поръчах 5мл от Йонели и дойде още на следващия ден с подарък и безплатна доставка до автомат.

Сега са им останали само по 10мл, ако някой иска да пробва - https://ionelli.bg/product/otlivka-jean-paul-gaultier-le-beau-pa … den-edp-5ml-majki

# 42
# 43
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Vesika! 🌹
Моята последна придобивка:
💖

# 44
  • Бургас
BBeLLa, от къде го взе и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт