Ясновидци - тема 48

• 41 411
  • 588
  •   2
Отговори
# 45
Здравейте, някой ходил ли е скоро при Пепа от София? Също знаете ли дали наистина Ангел от Надежда е починал?

# 46
Здравейте, някой ходил ли е скоро при Пепа от София? Също знаете ли дали наистина Ангел от Надежда е починал?
Не знам дали е жив, но като ходих, ми каза абсолютно обратно неща. Даже не гони да ми върне парите.

# 47
Не знам дали е жив, но като ходих, ми каза абсолютно обратно неща. Даже не гони да ми върне парите.
А вие кога последно ходихте при него?

# 48
Здравейте, и аз искам да споделя положителни отзиви за tarot.lovecompass@gmail.com. Отдели ми повече от 2 часа и абсолютно точно описа всичко, за бъдеще ми прогнозира само за следващия 1 месец, но мен по скоро ме интересуваше моментната ситуация. Също така се консултирах и със Стелина. И от нея съм много доволна, но евентуално за бъдеще тарото може да прогнозира най-много месец напред.
Някой мнение за Moon Forest Path?

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 17:23 от lovebirds

# 49
. Също така се консултирах и със Стелина. И от нея съм много доволна, но евентуално за бъдеще тарото може да прогнозира най-много месец напред.
Тарото дава линия на вероятностите най-добре до 6 месеца, най-много година. Зависи от това доколко грамотно е зададен въпросът, кой чете картите, доколко е запознат с предисторията. Тарото казва какво може да стане, но при условие, че човек продължава да действа по начина, по който по принцип го прави. Иначе ситуацията се развива в друга посока.

# 50
  • Sofia
Зависи от ситуацията, но наистина до 2-3 месеца е най-реалистично. В моя случай, жената от tarot.lovecompass@gmail.com ми каза развоя на ситуацията до 3 месеца напред и точно така стана, при все че нищо не предвещаваше това.

# 51
Здравейте, и аз искам да споделя положителни отзиви за tarot.lovecompass@gmail.com. Отдели ми повече от 2 часа и абсолютно точно описа всичко, за бъдеще ми прогнозира само за следващия 1 месец, но мен по скоро ме интересуваше моментната ситуация. Също така се консултирах и със Стелина. И от нея съм много доволна, но евентуално за бъдеще тарото може да прогнозира най-много месец напред.

Moon Forest Path - ако имате пари за сладки приказки, пишете и. При мен при четенето имаше някакви сходства, прогнозите не се сбъднаха. Пробвах втори път - съвсем нямаше връзка с действителността. Позната също не е доволна - при нея от първият път - нищо общо с истината.

# 52
  • Sofia
Напълно съм съгласна с това. Моля да ме извините Simple Smile
Много съжалявам, че така сте приели коментара ми - опитах да обясня, че съм разбрала грешно и се изниних.
Не поддържам контакт с тази жена, за да й казвам каквото и да било и се надявам да не ми се налага да търся такъв вид консултация за в бъдеще.
Явно вие сте тази, която се засегна. Още веднъж се извинявам.

Засегнах се от това, че нямате право да коментирате и удостоявате моите чатове/съобщения пред всички - без мое съгласие! Аз съм възпитана и зряла и не обяснявам насам-натам кой какво ми писал/споменал на лично, защото уважвам мението и желанието на другите. И пак от възпитание помолих за информация на лично за да не стават грозни коментари, понеже темата е специфична.

Но ви благодаря, че все пак поднасяте извинение!

ПС: Извинете ме, но не мога да се сдръжа и да не вмъкна, не за да ви поправя, а с надеждата, че друг ще го прочете и ще вземе урок -  така поднесената форма на самоизвинение не е много коректна Simple Smile

"Извинявам се!" Тази сакрална фраза е завладяла обществото ни. Наместо „Извинете ме!”, „Прощавайте!” или „Моля, да ме извините!”, "Моля за извинение!" у нас се научихме да се самоизвиняваме!

# 53
Кремена Билял
Има страница във фейсбук
Някой допитвал ли се е до нея

# 54
Кремена Билял
Има страница във фейсбук
Някой допитвал ли се е до нея

Пари на вятъра! Получва "сигнали отгоре с картини", но познаваемост - 50/50. Трудно дава пргнози, поне при мен нищо не прогнозира и говори общи приказки. От познати (които също се излъгаха) знам, че при тях прогнозите не се сбъднаха и се чудим как има такива, на които уж 1:1 им е познала всичко, а на нас 3 човека - нищо... Следи форумите и сега ще попита: кой остави този коментар Grinning  Малко злобничка ми идва! Има в групата едни много заблудени, ама как ги е "омаяла" и замотала не знам... Восъколеенето и не струва!

# 55
Вие доста интересно реагирате под постовете за тази загадъчна дама? Самата вие гледате на таро аз съм ви чела стари коментари с месеци назад…. И съм писала с вас на лично. Наистина ни взехте за страшни будали тука
Извинявайте, но кога си направихте четене при нея, при положение, че на 9ти юни ми писахте лично съобщение, че таксата й ви се струва висока и няма да се консултирате с нея?

# 56
Здравейте, наскоро попаднах във Фейсбук на един лечител Димитър Стойков от село Склаве до Сандански. Има много клипчета във профила му че помага и лекува, интересувам се някой посещавал ли го е и дали е доволен защото ми е много далеч и се чудя дали да ходя чак до там.

# 57
  • там, където ми харесва
А какво лекува и как? С билки ли или друго?

# 58
Здравейте, може ли за актуално мнение за Хайрие от Боян Ботево? Познава ли миналото и дали би могла да види дали е имало влияние върху даден човек и затова да се е разболял?

# 59
Здравейте,във фейсбук има един профил Магия Аз вещицата.Прочетох тук е тема,че жената е шарлатанка и лъже.Може ли информация,дали е така.Аз и платих 390 лв.Не ми отговаря вече втора седмица нито във Вайбър,нито във фейсбук.
https://www.facebook.com/magiqta.eu

Общи условия

Активация на акаунт