12 клас - НАБОР 2006 - КСК - Успех!

• 45 567
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Отвъд алеята зад шкафа
И моята 7-класничка изкара резултати, с които може да си избира къде да учи. Голямата е отдавна във ваканция, вече и малката. И аз!

# 586
  • Пловдив
За баткпто, да...нали сме в тая тема Simple Smile
И моя не се е замислил много...аз да.

# 587
Айде и ТУ записахме, и вече съм съвсем спокойна, че съм приключила. Доста го мислихме и умувахме това ТУ. Накрая седна, прегледа описанието на специалността Бизнес управление, помоли ме заедно да разгледаме учебния план, видя какво ще учи и рече "Запиши ме". Мислех да го оставя за утре, обаче сърце не трае Simple Smile Сега чакам само вх. № и да идват класиранията.

# 588
Първо е УАСГ в понеделник.
Отворих профила от скука. Пипат нещо там.
Изглежда различно.

# 589
Какво получихте от СУ в потвърждение на кандидатстването?
Накарах сина ми да погледне, един мейл от КСК само.

# 590

На мейла нищо не получих. Само потвърждение за плащане. Но, като му вляза в профила в СУ ми излиза:
Статус: завършен
Входящ номер: ХХХХ       Печат картон за прием (бутон)
Като натисна бутона ми излиза документ за записване с вх. №, който може да се принтира.

# 591
Не че съм го виждала , ама хлапето каза ,че получил един мейл ,че заявката за регистрация е приета .
И при нас в профила излиза същото. Още не е нанесан балът , но подадохме днес , така-че.....
В полето са отбелязани и местата/бройките за специалностите , но се чудех дали са точни , не са публикувани на сайта на СУ още , нали ? Или са , а аз не ги намирам ?
Между другото , информационният център в СУ работи и утре , ако на някой му се налага да ходи до там .

На мейла нищо не получих. Само потвърждение за плащане. Но, като му вляза в профила в СУ ми излиза:
Статус: завършен
Входящ номер: ХХХХ       Печат картон за прием (бутон)
Като натисна бутона ми излиза документ за записване с вх. №, който може да се принтира.

# 592
Получава се мейл като обработят документите и тогава ще видите балообразуващите оценки. Пред тази, която е профил пише ПП. Балът си остава 0.
Бройките в профила вероятно са миналогодишните.

# 593
  • гр.София
Сякаш са актуални бройките за прием в СУ. За новата специалност Международна търговия и инвестиции е дадена бройка в профила.

# 594
Бях питала преди време, но сега пишат повече хора и може някой да знае. Какви са отзивите за Маркетинг и стратегичско праниране на англ. език в УНСС? Имам кофти опит с ЕГ, където се учат предмети на чужд език, но накрая става ни езика, ни предмета. Там са 25 бройки, в другата специалност Маркетинг са към 90.  Кое бихте избрали?

# 595
Зависи си от детето. За моите преди няколко дни разбрах, че малкият знае как е киста на английски, но не и на български. Брат му също си призна, че доскоро е знаел думата само на английски

Обсъждахме кистата на едно куче.

# 596
Бях питала преди време, но сега пишат повече хора и може някой да знае. Какви са отзивите за Маркетинг и стратегичско праниране на англ. език в УНСС? Имам кофти опит с ЕГ, където се учат предмети на чужд език, но накрая става ни езика, ни предмета. Там са 25 бройки, в другата специалност Маркетинг са към 90.  Кое бихте избрали?

Зависи колко добре се справя с езика. Една майка ми сподели, че всичко се учи изцяло на АЕ, ще трябва да пишат бизнес планове, курсови работи, реферати - предполагам, че и те ще са на АЕ.....

# 597
И аз да се отчета с подадени документи. Сега остава да чакам да обявят датите за записване. Вчера се е снимал, извадихме медицинско от психодиспансера. Остава да видим ще има ли нужда от общежитие, като цяло остават организационни неща.
Но влизам в следващата семейна драма-седмокласната. На база баловете от предишните 2-3 години, нейния ще и стигне за първо желание. Но ако не стигне драмата е как да подредим желанията надолу.
Успех на всички кандидатстуденти  и на другите седмокласници в темата.

# 598
Дами, в УНСС взимат ли оригиналната диплома, когато се записва за второ класиране?

# 599
  • Пловдив
Лейди, а другаде къде записахте и как ще процедирате като почнат да излизат класиранията?

Общи условия

Активация на акаунт