Великден наближава, а ЮЛЧЕто все по-палаво става!

• 9 541
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
И аз мисля днес да ги боядисвам,защото с това време най-много на двора да го изкарам,защото ако отида в парка,тртябва да седя като наказана,че пейките сигурно ще са мокри. Sad
Жоржи,кофти тръпка с тия яйца,а и как са им надули цените сега за Великден  #Cussing out.Аз сигурно още по-скъпо ще ги взема,защото ще ходя сега да ги купувам от кварталния магазин,а там цените са .... #Crazy
Мариаели,аз мисля,че това,че трябва да се боядисват рано сутрин яйцата са отживелици.едно време е било така,ама сега кога да намериш време да го боядисаш сутрин  newsm78
mgizdovaедно голямо браво на татито.И аз така понякога не го чувам,та татко му става  Peace

Айде,отивам да  newsm79 1ironing newsm71  food002

# 211
  • През девет земи в десета
И аз май ще боядисвам днес яйцата PeaceНо ги вадя предварително от хладилника да не са ледени,после ги слагам в студена вода с сол и като кипнат,намалявам малко котлона за да не се спукат,обикновено оцеляват всичките! Mr. Green

Ей момичета на морето си е супер Simple Smile

Дидка как сте с Криси?

Нанни,ЧРДна патерица,да си жива и здрава и много щастлива!!!Поздравления за прекрасния съпруг,малко са татковците,които се интересуват от отглеждането на децата си Wink

Диди,само сол слагам Peace

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 13:58 от Pigi

# 212
Пиги,да кажем ,че горе-долу сме добре.Малко е сополив ,но иначе пък обрива му мина.Дали е възможно да е бил от зъбите,защото като му избиха и обрива веднага изчезна newsm78

Я кажете сега -последно да слагам ли сол и оцет във водата или не  newsm78Аз миналата година ги правих така и май почтои нямах спукани.Сега съм решила да си купя винена киселина от аптеката и да ги правя на кристали-да видим какво ще стане.После ще капна и по малко олио в боите ,за да станат шарени.

# 213
 newsm59 sugar lady newsm59
Аз слагам сол във водата, както и една тензухена кърпа на дъното на тенджерата.
Пиги
Цитат
Но ги вадя предварително от хладилника да не са ледени,после ги слагам в студена вода с сол и като кипнат,намалявам малко котлона за да не се спукат,обикновено оцеляват всичките
newsm10
Днес ми се спука само едно/от общо 10/, направих и снимки! Wink
Боядисах  малко, защото бабите ще ни затрупат с яйца. ooooh!
Айде, ние излизаме и да не забравите да натъркате с червено яйчице бузките на бебешорите! easter

# 214
  • Sofia

Two Hearts Честито на днешните месечинки!  Two Hearts

Честит Рожден Ден на Sugar lady!

ura  newsm59   ura
Slyncho Споко и ние почти по толкова наддаваме
Иси много се радвам за вас.Дано това е най-лошото ви преживяване  Praynig  Hug
pepi111 Не ние си бием ръката голямо блъскане е  ooooh! но главата не
Мариаели И аз знам че се боядисват днес или събота но чак пък да е само сутрин айде айде много моля няма нужда когато си имам време тогава  Naughty  Wink
Аз ги боядисах вече от 12 всички оцеляха и с кристали си направих

Да ви се похвалим и ние вече пълзим извън килимчето на което си играем.Но е страшно нещо ходи навсякъде става пред телевизора и го гледа все едно и е за първи път  Shocked сменя си каналите абе чудо голямо шило.И другото е че е като  newsm79 де що има боклуче пропуснато тя не пропуска всичко се изсмуква  Joy

Ще пийна кафенце вече ми е ред

# 215
Диди, и аз съм взела винена киселина за кристали, става супер. Иначе готовите бои са с много малко кристали, почти не се виждат. А за олио не бях чувала, аз ги мажа после с олио за блясък. Отивам да хапна, че не съм яла от вчера и съм освирепяла от глад.

# 216
  • Варна
Отидох аз,купих още яйца.сложих да варя само 8 бр,да станат15 общо
И какво се мислите................7 се спукаха smile3514 smile3514 smile3514
Направо нерви нямам,сложих тензух,бяха стайна температура......сега имам 8бр за боядисваме и Shocked 20 спукани да си ги
хапвам smile3515 smile3515 smile3515
Диди Ф,това с олиото не го знаех ,ще сложа пък да видим #Silly
Като нищо накрая,да ги трясна в земята  без да искам,като Фиона.е тогава незнам Sick

# 217
Жоржи,ама ти сол слагаш ли им?

# 218
Честит Рожден Ден  Sugar lady!Бъди обичана и обичаща!

Топъл месец, изпълнен с много весели пакости за Анна на мама maxin, Мадлена на мама plamebg, Макси на мама stef1245, Александра на мама Veli M, Мартина на мама bebon4e, Даниел на мама dunda !

# 219
Честито на днешните месечинки!

jorjito : spoko Важно е желанието! Миналата година и на мен доста ми се спукаха. newsm78
Явно си зависи и от самите яйца. newsm78
isi kam: Гуш за Валери! Hug
mgizdova : Олио се слага в самите бои, когато вече почти си привършила с боядисването, т.е. останали са ти толкова  яйца, колкото искаш да ти станат на петна. Олиото ги прави такива. Peace Като малка обикалях градинките за здравец и всякакъв род листенца, лепвах ги за яйцето и ги пристягах с чорапогащник и конец. Сега, поради липса на време ги направих всичките червени и им лепнах лепенки.
Мариаели: Според мен идеята е да се боядисват по светло.  Thinking
Ето ги моите яйчица: http://helpman.hit.bg/DSC02556.JPG

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 18:33 от Nanny

# 220
Жоржи пробвай в събота пак, но си вземи една тарелка (кутийка)с пъдпъдъчи към 1 лев са 10 бр и си ги боядисай тях, да не те е яд!Страхотни са, малки, сладки, шаренки и не се чупят!Аз миналата година боядисах освен кокошите и такива и от тогава винаги така ще правя, хем са малки и сладки като бебенца!
Аз в събота ще си ги боядисвам щото не успяхме да купим и днес мъжо продаде и колата, и ще видим как ще ходим да пазарим,исках от метро пък без колааа,пък и свеки днес беше окупирала тя да боядисва и то в банята боядисваше, като нямаме още кухня!Смях голям!

Мариаели и аз го следя един срещу всички и очаквам твоето участие, защо казваш че си се изложила не знам ,нали е важен крайния резултат,а ти каза не малка сума, има някои не взимат нищо,а снощи този Ники ме ядоса че се отказаааа!

Бай за сега да ставам!

# 221
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ние ще боядисваме яйцата в събота.
Ами, на мен ми се струва, че имаме участник, напуснал нашите редици  Cry! Дано греша, но Betta май си е изтрила снимките от албумчетата...
А Didi81 къде зачезна? Някой няма ли информация за нея? Те по едно време нали имаха проблеми с интернета  newsm78.

# 222
Здравейте отново от мен. За чупенето на яйцата си зависи от тях аз забравих че се слага сол и оцет и си ги варих така, само на дъното на тенджерата сложих 1 кърпа. Резултата е от 22 само 5 спукани, само да не взема сега да ги изтърва Joy. За олиото предишни години съм правила много интересни стават първо в синьо и после в червено става лилаво със сини червени и бели точки, но първо си боядисвах яйцата които исках да станат наситени и после правех тези по-шарените.
Не знам какво ви стана пак бе хора защо се карате, аз вярно че не пиша толкова често и повече си ви чета но ми е много неприятно да има такива дрязги не си струва Stop. Всички сме тук за да споделяме впечатления от бебчовците и да си помагаме, недейте така ако някой е решил да си ходи най-добре да размисли в някои случаи форумът е много полезен вече съм се убедила в това, съвсем друго е като можеш да се допиташ.

# 223
Аз сложих 25 яйца и ми се спукаха 8  Sick.Е ,не е чак толкова зле де.Но в аптеката нямаше винена к-на и взех направо кристали,ама сега чакам да изстинат яйцата във водата с кристалите и чак след това ще ги мацам.Да видим какво ще измайсторя  Grinning
Имам желанието да спретна и някой козунак,ама никога не съм месила и ме е страх да не се изложа.Все още не съм се спряла на рецепта,иска ми се някоя по-лесна да е ,че да не стане така,че съм се бъхтила 100 часа,а накрая резултата да е плачевен. Laughing.Така че ,ако някоя от вас има рецепта за козунак,може да ми я сподели  Praynig
Айде,отивам да храня Криси-белята  Peace

# 224
  • Варна
ДидиФ,ако не си правила козунак преди,по-добре се откажи Peace
Много е капризно тестото,да знаеш Peace
А,ако много държиш,в Готварския има много теми.Ето ти една
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174104.0

Много гадно стана с тази разправия,и ако Ветта наистина е напуснала нашите редици,мога само да съжалявам.Както и всички предполагам Sad Sad Cry
Дидка 81,и аз се чудя къде зачезна newsm78.както и мнооооого други мами Confused

Общи условия

Активация на акаунт