VIP Brother 2 - 3

• 45 287
  • 1 407
  •   1
Отговори
# 1 215
Да ви питам и при вас ли е така по "НОВА+"  -  говорят, говорят и звукът изчезва, сякаш някой нарочно го спира?  През повечето време гледам нямо кино. Rolling Eyes
Да така е, ужасно е и много се дразня  Twisted Evil , баш на най- интересния разговор и го спрат

# 1 216
Азо "Не искам да говоря повече за п*тки,ще ме номинират!" Mr. Green
Деси "не говорете пред роси, че тя много се възмущава, пропи се момичето!" Whistling

Говорят си за книгата на Азис, и Петя изявява желание да я прочете. Всички й казват, че книгата не е за нея, защото има много цинизми и ще се възмути. Азис казва, че имало хора, които се възбуждат от написаното и изтърси
"ПЕтя, ако я прочетеш може локва да се получи под тебе!" Joy

Последна редакция: пн, 02 апр 2007, 11:52 от KissTheRain

# 1 217
А прави ли ви впечатление,че Азис нещо е много тъжен и унил? Или така ми се струва? Confused
Мисля, че му е криво, че тяхната групичка малко остана на заден план покрай сватбата. Тия дни напред са Минетка, Здравко и ко.

# 1 218
Мисля, че му е криво, че тяхната групичка малко остана на заден план покрай сватбата. Тия дни напред са Минетка, Здравко и ко.

Честно казано, не мисля че това е причината. Според мен чат-пат се уморява от целия театър, в който сам се е вкарал. Може би му липсва и бременната Галка отвънка. Азис е оставил в мен впечатлението, че е много над нещата. И такива неща като червената рокля на Вената или сватбата на Здравко и Христина, не мисля че могат да му скапят настроението. Мисля, че всички сме наясно, че той, Деси и Катето Евро изнасят това шоу на гърба си. И мисля, че и той го знае.

Азис "Аз като правя свирка, казвам "правя свирка, а не целувам го долу!"

# 1 219

Честно казано, не мисля че това е причината. Според мен чат-пат се уморява от целия театър, в който сам се е вкарал. Може би му липсва и бременната Галка отвънка. Азис е оставил в мен впечатлението, че е много над нещата. И такива неща като червената рокля на Вената или сватбата на Здравко и Христина, не мисля че могат да му скапят настроението. Мисля, че всички сме наясно, че той, Деси и Катето Евро изнасят това шоу на гърба си. И мисля, че и той го знае.

Азис "Аз като правя свирка, казвам "правя свирка, а не целувам го долу!"

Азис така добре играе ролята и на тъжен и унил, че шапка му свалям. Всичко, във всеки един момент е роля.

# 1 220
  • Има много детски смях.
"ПЕтя, ако я прочетеш може локва да се получи под тебе!" Joy

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 1 221

Честно казано, не мисля че това е причината....
Може, може, аз тия дни прохождам в темата `феноменът Василка`  Mr. Green

# 1 222
Азис е оставил в мен впечатлението, че е много над нещата.
Това ме подсети да попитам тези, които са по наясно с АЗИС. Мислите ли, че е над стоте хиляди лева? Мисля, че от всички вътре само на Данов не му дреме за финансовата страна на победата.
Как стоят нещата с АЗИС  Thinking

# 1 223
  • Там където е семейството ми
От два дни ми се прецакаха тонколоните на рс и ,та карам на картинки само да гледам.
Останах с впечатление,че Христина се справя добре.
Била я плашила със Диновци и т.н.
Айде холан ние пък да не сме идеалните майки а?Всеки сам преценя как да се грижи за детето си и кое  е най-правилното.

Азис и Китаеца:Мъжът ми каза,че направо му се отщява храна,като ги види и двамата как се тъпчат,като за световно.
Онзи ден,Китаеца беше набарал едни кроасани и здраво си похапваше от тях със к.мляко.Като преди това ядеше нещо друго.Свърши първата торбичка със кроасаните захвана втора.
Имам чувството,че тези хора,храна не са виждали.
То и аз си хапвам добре,ама такова количество храна,което той и Азис изконсумират,аз не бих могла да погълна. Sick
Всичко при тях,това със женитба и т.н е пълен фарс,всички разбраха това,как няма да е унил Азис.
Росито:Момичето според мен страда от алкохолна зависимост.Онзи дядката,нейният настойник,ако е толкова загрижен за нея,както тя самата казва,да вземе да прати на лечение.
Срамота младо момиче,пие като дърт алкохолик и се излага безпаметно,направо резил.
Венета и Тишо:Толкова нагласено е всичко при тях,чак някак си сухо."Бебе това,бебе онова"Къде се карат като кръвни врагове,къде се прегръщат....Иди че ги разбери.
Катето Евро:Готина,с чувство за хумор,и определено във къщата тя е най,най.......
Деси:Евала за гласа и,отдава и се да пее и наистина има дарба,но със това нейното подмазване покрай Азис ми стана антипатична.За всяко нещо"Васееее,това Васе онова"
Останалите участници:Барабаниста,депутата,онази русата певица,миската ми нещо до сега не са ме грабнали някак си сухи.......
П.П.Опс забравих да изкоментирам Здравко.Може и наистина да е селски тарикат,но със това си тарикатство  опъна наградата първият път.надява се,че и сега след като има сватба и т.н пак да се облажи със 100 000лв.но най вероятно този път ще удари на камък. Mr. Green

# 1 224
В момента си правят плаж в градината пред къщата и Катето Евро обясняваше, че няма да се пече, защото д-р Хитова и казала, че може да хване рак на кожата. После разказа, че като била веднъж на плаж в Сън Сити и паднало горнището на банския щото си свалила презрамките и някакви чужденки и правели странни мимики да си го вдигне... а иначе се печала по цици, ако не знаехте.  Mr. Green

# 1 225
Евала на Роската - пие като смок, а на сутринта нищо й няма. Аз след такова пиене сигурно цяла седмица няма да мога да се вдигна от леглото.

# 1 226
П.П.Опс забравих да изкоментирам Здравко.Може и наистина да е селски тарикат,но със това си тарикатство  опъна наградата първият път.надява се,че и сега след като има сватба и т.н пак да се облажи със 100 000лв.но най вероятно този път ще удари на камък. Mr. Green

Той вече се облажи със сватба...

# 1 227

Имам чувството,че тези хора,храна не са виждали.
То и аз си хапвам добре,ама такова количество храна,което той и Азис изконсумират,аз не бих могла да погълна. Sick
И на мен това ми прави впечатления, и в предните брадъри също....ми те освен да се тъпчат с нещо и да пият друго удоволствие май нямат особено Tired

Евала на Роската - пие като смок, а на сутринта нищо й няма. Аз след такова пиене сигурно цяла седмица няма да мога да се вдигна от леглото.
Да бе... ooooh! къде го събира тоя алкохол Shocked ....става ясно,че е тренирана отдавна според мен

# 1 228
  • Sofia
Чудя се някои как  гледат в нета.
Това обедното "на живо" не го изтърпях, пълна скука.
Друго е да пуснат подбрани моменти вечерта по ТВ.

# 1 229
Аз гледам на телефона, но и там ни режат кабела като решат, че става нещо интересно и гледаме апаратната  Crazy Иначе през другото време ги дават как си говорят и общо взето превключват от камера на камера...

Общи условия

Активация на акаунт