💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 48/

• 44 911
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Така пише на сторито - Patina Maldives
Керем на Малдивите ли е?
https://x.com/live__for_music/status/1943968610378006595

# 466
Тоест четенето на сценария в понеделник не е много сигурно. Или ще е без Керем 🙄
Интересно Мелиса Сабънджъ дали е с него?

# 467
Явно

Според мен няма как четенето на сценария да е без него. Може би утре ще си пътува, а да е отишъл преди няколко дни.
Керем на Малдивите ли е?

# 468
В четвъртък вечерта Меласа беше пуснала стори от някакво събитие, на което е говорила.
Ако е с него би трябвало поне да останат седмица. За два дни да пътуваш до там, ми се струва пълна загуба на време.
А ако е сам - ... Голяма любов имат... Всеки за себе си, само ще се лайква ме..

# 469
В четвъртък вечерта Меласа беше пуснала стори от някакво събитие, на което е говорила.
Ако е с него би трябвало поне да останат седмица. За два дни да пътуваш до там, ми се струва пълна загуба на време.
А ако е сам - ... Голяма любов имат... Всеки за себе си, само ще се лайква е..
Продължавам да мисля, че няма нищо сериозно между тях. Керем само поддържа интригата с лайкове от време на време. Може и да се виждат от време на време, но за любов едва ли можем да говорим.
Много често напомням старата поговорка, че кашлица и любов не могат да се скрият.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 19:39 от Vi_hi

# 470
ВиХи напълно съм съгласна с теб. 👍

Много са им странни отношенията, ако изобщо имат такива..

# 471
Керем е пътувал за Малдивите на 09.07 ( пусна стори тогава) Wink
"Островен живот за малко"

# 472
Новата му партньорка Лизге има ли си приятел?

# 473
Ново от Бирсен:
Ceren Taşçı стана "Emel" в телевизионния сериал "Çarpıntı"
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ceren-tasci-carpinti-dizisin … emeli-oldu/60605/

Скрит текст:
Снимките започват следващата седмица в звездния телевизионен сериал на OGM Pictures „Çarpıntı. “ Написан от Дениз  Дарги , Джем Гьоргеч и Мевсим Йенис, сериалът добави още един талантлив актьор към силния си актьорски състав, който включва Шериф Сезер, Сибел Ташчиоглу, Дениз Чакър, Керем Бюрсин, Лизге Кьомерт, Окан Кабалар, Pınar Çağlar Gençtürk, Helin Elveren, Mehmet Fatih Obuz и Gürberk Polat.

Тя ще вдъхне живот на ролята на „ЕМЕЛ“
Джерен Ташчи е подписала договор за режисиране на сериала, режисиран от Бурджу Алптекин. Ташчи , която ще играе ролята на „Емел“, ще играе дъщерята на Фиген (Шериф Сезер). Репетициите за четене на пъзели за сериала са насрочени за началото на седмицата.

# 474
Женският състав на сериала става много силен. Дано продукцията има финанси да поддържа проекта.

Керем - тогава и сега

# 475
Керем по покана бил на Малдивите ( продуктово позициониране, затова е тагнал Patina Maldives) и се предполага, че Мелиса е с него Simple Smile

Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 18:05 от mi_si

# 476
# 477
Да, младеж от предишния ѝ сериал (Моите братя и сестри) Simple Smile
Новата му партньорка Лизге има ли си приятел?

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт