Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 125
  • 872
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Когато пристигат пратките с Български пощи на адреса ли ги носят или се получават от пощенски офис? И въобще Български пощи обновяват ли информацията за проследяване на пратката, понеже от два дни пише, че "пратката е предадена на куриера", а в сайта на Български пощи при проследяване пише че няма инфо.

Не очаквайте Дайсън, но за вилата си взех Laresar и съм доволна, успявам да изчистя 2 етажа, без проблем.
https://share.temu.com/OLliDElG6KA

# 436
  • Ловеч
И въобще Български пощи обновяват ли информацията за проследяване на пратката, понеже от два дни пише, че "пратката е предадена на куриера", а в сайта на Български пощи при проследяване пише че няма инфо.
Това, което ми е направило впечатление напоследък е, че информацията за проследяване на статус от Български пощи е по-нова в Тему, отколкото в самия сайт. Със забавяне се качва информацията за статуса в самия сайт на пощите.
При claimcredit не ми дава нещата от кошницата, а само нови. Непознати. Кой знае какви. Не мога да ги извикам или добавя.
Тему приложението на телефон генерира голям обем кеширани и потребителски данни - по 400-500МВ и повече, което води в един момент до "ошашкване". Затова е хубаво от време на време да влизате в телефона в Настройки->Приложения->Управление на приложенията->Temu->Памет->Общо->Изчисти данни->Изчисти всички данни. След това си влизате в приложение отново с име и парола и нищо не се губи от Кошница или запаметени линкове.

# 437
  • На изток от Ада
Отново ми даде кредит 80%.за макс 65 лв.
Та поръчах няколко дреболии и една машинка за почистване на зъби и зъбен камък

# 438
Тему приложението на телефон генерира голям обем кеширани и потребителски данни - по 400-500МВ и повече, което води в един момент до "ошашкване". Затова е хубаво от време на време да влизате в телефона в Настройки->Приложения->Управление на приложенията->Temu->Памет->Общо->Изчисти данни->Изчисти всички данни. След това си влизате в приложение отново с име и парола и нищо не се губи от Кошница или запаметени линкове.
Направих го, благодаря!

# 439
  • Пловдив
След спиране на кредита над месец днес ми даде отново 55/95. Нагласих поръчка за 95 лева, но имах останал кредит 11. При плащане ми изписа, че този кредит от 11 лева не може да бъде използван при пресмятането на връщане на новия кредит- т.е ще ми върнат около 48 лева кредит вместо 55.. Та явно това ще е новото.. Поне при мен.

# 440
Направих го и аз, но проблема ми остана

# 441
  • София
Момичета, може ли малко помощ, че от два дни не мога да се ориентирам.
За пръв път имам от някакъв европейски склад поръчка от Тему на безжична прахосмукачка.
Имам съобщение, че е готова да се вземе, курера е DHL, имам някакъв номер за проследяване и бутон да кликна откъде да се вземе, но така и не успявам да се добера до тази информация дори и да натисна линка и да разбера откъда се очаква да я взема. Някакви насоки какво изпускам и как да се добера до мястото за взимане?

# 442
  • На изток от Ада
zornich при мен нямаше това.  Също имах от статрят кредит който приложих

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 14:23 от nasito8988

# 443
Момичета, може ли малко помощ, че от два дни не мога да се ориентирам.
За пръв път имам от някакъв европейски склад поръчка от Тему на безжична прахосмукачка.
Имам съобщение, че е готова да се вземе, курера е DHL, имам някакъв номер за проследяване и бутон да кликна откъде да се вземе, но така и не успявам да се добера до тази информация дори и да натисна линка и да разбера откъда се очаква да я взема. Някакви насоки какво изпускам и как да се добера до мястото за взимане?
Да екранна снимка като заличиш личната информация.

# 444
Направих го и аз, но проблема ми остана
Да, защото кредитът е вече активиран с тези предложения. Аз бих изчакала да изтече срока на офертата за връщане на кредит, бих си нагласила нещата в кошницата съвсем точно и тогава бих поискала с claimcredit нов кредит. Няма гаранция, че ще стане, но така бих постъпила аз. Успех!

# 445
  • Плевен

Не очаквайте Дайсън, но за вилата си взех Laresar и съм доволна, успявам да изчистя 2 етажа, без проблем.
https://share.temu.com/OLliDElG6KA
[/quote]

https://share.temu.com/B3UUdjsQzaA
 такива приставки могат ли да й се сложат?

# 446
В кошницата имам поне 200 продукта, някои седят от миналата година. Знам, че съвсем скоро добавените не се виждат. В случая не се вижда никой. Понеже през 3 дни пускам поръчка с кредит, досега не беше така. Ще видим.

# 447
  • София
Аз съм добавяла продукти чрез item id. Не се получава при всички, но с повечето става.

# 448
  • София
. Някакви насоки какво изпускам и как да се добера до мястото за взимане?
Да екранна снимка като заличиш личната информация.
Ей това ми е уж кода за проследяване - Код за проследяване: CF234923702DE
Не откривам имейл.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 юли 2025, 15:58 от Aila

# 449
  • Димитровград
В Спиди ви е пратката:

Общи условия

Активация на акаунт