Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 056
  • 872
  •   1
Отговори
# 495
Не опира само до източване на карти.Имам приятелки,които не могат да се справят с пазаруването в Тему ,защото казват,че им е прекалено сложно и предпочитат някой друг да им поръча това,което са си харесали.
Лъжат.Точно заради картата не искат

# 496
То има виртуални карти и други начини за плащане, ама им става съвсем сложно.

# 497
  • Асеновград
В началото като се появи Алиекспреса, една приятелка ми пускаше поръчките, но един път избирам артикул, пускам и го, тя цената се мени или не се отваря, а може и да свърши докато събере поръчка. Отделно ходя да и нося парите, и после да си взема нещата.............. Та за мен това не беше удобен вариант. И започнах да си пускам сама поръчки. Ако е за един два пъти годишно става, но ако човек си пазарува редовно, не мисля ,че е удобно.
Пускам на приятели но, ако не е редовно. Че иначе почва звънене, до къде е , пък докато гледал и се чудел, то свършил артикула, а при друг търговец цената друга..................

# 498
В началото като се появи Алиекспреса, една приятелка ми пускаше поръчките, но един път избирам артикул, пускам и го, тя цената се мени или не се отваря, а може и да свърши докато събере поръчка. Отделно ходя да и нося парите, и после да си взема нещата.............. Та за мен това не беше удобен вариант. И започнах да си пускам сама поръчки. Ако е за един два пъти годишно става, но ако човек си пазарува редовно, не мисля ,че е удобно.
Пускам на приятели но, ако не е редовно. Че иначе почва звънене, до къде е , пък докато гледал и се чудел, то свършил артикула, а при друг търговец цената друга..................
Да, така е, да не говорим, че нещата от различни търговци не винаги са еднакви. А ако съм поръчала неща за 5 човека с една поръчка, после какво правим ако всеки иска да върне по нещо...Ок, нека всеки си поръчва, както му е удобно и изгодно.

# 499
Абсолютно, после ми мрънкат защо се бави, че не им харесва и такива
Всеки да си гледа и да си поръчва

# 500
  • София
Ако някой го е страх за картата или да си създаде такава на Револют или друга виртуална сметка и просто картата да не се запазва в профила (тъй като има такава опция).

# 501
Абсолютно. Ако е познат - ще мрънка, ако не му хареса и ще пита: ама може ли някак да го върнем? Ако е непознат - може да не си потърси поръчаното. Евентуално трябва с предварително плащане, ама един път да се видим да плати, един път да му дам стоката. Такава врътня е, че ако посредника не взима поне 50% отстъпка на нещото, хич не си заслужава.

# 502
  • пустинята Гоби
Аз поръчвам на приятелка, не мрънка за нищо, даже ѝ пускам връщане на кредит, за да намаже и тя, който си събирам, а тя ми плаща остатъка. Ако нещо не ѝ хареса, няма проблем, ще го върнем. Тя си взема пратката, не ме товари с нищо. Иначе пазарува онлайн, но май не от чужбина, не знам какъв ѝ е проблема, че не пробва сама. В началото и на мен ми беше трудно да се ориентирам в купоните, но почнах да следя темата и всичко се изясни.

# 503
Здравейте
 Изпуснах ви нещо, че бях спряла да поръчвам. Сега получих една пратка, но единия артикул ще го върна, но с бг пощи заради размера. Продуктът е в кашон от продавача. Трябва ли да слагам и друга опаковка (например торбата, в която пристигна)? И този път не видях етикет за разпечатване, само ми изписа номер. На първа страница не намерих отговор на въпросите си, ще се радвам, ако някой скоро е връщал през бг пощи да ме насочи. Благодаря

# 504
  • В Града на липите
Здравейте! Някой поръчвал ли си е подобни маратонки? Изчетох доста положителни отзиви, но се чудя дали подметката няма да е доста твърда и да са неудобни.

https://share.temu.com/yPSRxsYcaGA
https://share.temu.com/LS5o9MTHaGA
https://share.temu.com/FtJdK20s5BA

# 505
Вчера и днес си писах с Бокс нау, дадоха ми номера на забавената пратка - тя още си виси в митницата. Казаха, че не е отказана и уж ще я доставят, ако някога дойде. Дано да е така.

# 506
  • На изток от Ада
В бокс нау приложението няма инфо за пратките .

# 507
Аз си писах на имейл.

# 508
  • На изток от Ада
Да аз само казвам. На имейл са мн отзивчиви.

# 509
Някой да има отзиви за такъв тип слушалки? 

Общи условия

Активация на акаунт