Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ЮЛИ 2025 (Тема 7)

• 52 229
  • 872
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Още като се появи в приложението на бокса пратката им пиша имейл да я пренасочат към автомат,  който ми е удобен.  Въпреки,  че съм написала кода на квартала винаги го праща първоначално в друг.

# 676
  • Пловдив
Днес получих това ангелче много ефектно е.
Аз съм останала с убежденията, че е порцелан ,а то е плексиглас. Стои все едно в ръцете си държи светлина, а де факто това е илюзия.
Ето го и него:

Другите неща няма да ги коментирам, защото за пореден път поръчам кутии и са сплескани. Омръзна ми да ги връщам. 😔
 https://share.temu.com/7GJ5qEGD2yA

# 677
Здравейте! Поръчах си  сандали, но после ги видях при друг продавач на по- ниска цена, а и ми дадоха и карта намаление и пак ги поръчах с идеята да върна по- скъпите. Но днес получавам обединени пратките и двата чифта са в един пакет. Как да разбера кои са по- скъпите, имат различни бар кодове. Ако не мога да разбера, дали ще е проблем ако върна които и да е и да не оцеля правилните?

# 678
Получих този комплект моп с кофа - надмина очакванията ми, компактен и удобен е, изглежда здрав и с много добро качество. Заема малко място. И най-важното - не си цапаш ръцете. Беше намален на 35лв.
https://share.temu.com/l6IhjtRKp9A

2. Соларна фея за балкона - купувам я за втори път, хубава е.
 https://share.temu.com/7GEJL5fuCqA

3. Перфоратор - с дневната карта излезе 6лв, повече от доволна съм
 https://share.temu.com/jtvAPmg16nA

Аз все пак пуснах поръчка с новите условия на връщане на кредит - сметнах и горе-долу поносимо се получи да ползвам част от салдото + доплащане.
Пробвах от друго устройство по съвет от темата, но въобще не ми дава офертата. На моя телефон излиза като банерче само, докато разглеждам, ако я извикам, дава че е изтекла.
Иначе да, приложението беше обновено...

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 09:00 от LadyV85

# 679
  • софия
При мен няма промяна в условията. Днес пак пуснах поръчка 50/85 с плащане с кредит и малко доплащане.

Благодаря за кофата. Предстои ни организиране на ново място и не ми беше хрумвало, че има подобна. Намерих на по-ниска цена и ще поръчам като събера кредита.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 09:37 от zvаnchе

# 680
  • пустинята Гоби
Събрах корекция на цена от всичките си поръчки.

При мен има промяна на условията при ползване на връщане на кредит, ще пусна поръчка като натрупам повечеко пари в портфейла чак и после ще почивам.

# 681
Аз се оплаквам. Събрах си кредита и си чакам поръчката, но още от сега знам, че ще трябва да върна част от нея, защото се чудих как да допълня сумата до 85-90лв. и поръчах без да разгледам добре отзивите. Изглежда ще дойде нещо съвсем паянтово и грозно. А не беше за мен. Ето това е:
 https://share.temu.com/sUmXTtjEZlA

Кофата с моп и аз я сложих в кошницата. Питането ми е, сменят ли се подложките и много ли са тънки? Предполагам не е като моп с гъба.

# 682
zvanche, искрено ти завиждам. 😊 Дано да е все така!

FreakOnALeash, сякаш са 2 различни продукта, сравнявайки снимките. Ако се оплачеш, че са те подлъгали и че получаваш коренно различен продукт, не мисля че ще те накажат. Връщала съм по този начин.  

Подложките са с дебелина около 1см. Сменят се, да, има 2 броя в моето кашонче. Мисля, че имаше опция и с 4бр, но и цената е друга.
До допълня, че пристигна с box now в кашонче - нямаше проблем, влиза в кутиите им. Бяха разделили поръчката - мопът пътува сам, а другите дребосъци отделно. Позабави се, 1 ден преди изтичането на срока за доставка.
Качвам снимки.

# 683
  • на морето
LadyB85 къде ти излиза като банер връщането на кредит? В приложението ли или някъде другаде? Аз вече трети месец нямам офертата и на двата профила, все ми я дава изтекла.

# 684
  • София
При мен излиза за секунди в горната част на екрана докато съм отворила апликацията на телефона.

# 685
dodi, в приложението, влизам и докато разглеждам, изведнъж се появява на екрана по средата. Ако не щракна веднага, го губя и чакам следващия ден.
Би трябвало утре или в понеделник да се появи нов кредит и ще направя скрийншот.

# 686
  • софия
ЛейдиВ, гледах, че има 2 размера: по-малък с 2 подложки и по-голям с 4. Добавих по-големия, но след твоите снимки ще сменя. Изглежда си съвсем подходящ за ежедневна поддръжка.

# 687
zvanche, искрено ти завиждам. 😊 Дано да е все така!

FreakOnALeash, сякаш са 2 различни продукта, сравнявайки снимките. Ако се оплачеш, че са те подлъгали и че получаваш коренно различен продукт, не мисля че ще те накажат. Връщала съм по този начин.  

Подложките са с дебелина около 1см. Сменят се, да, има 2 броя в моето кашонче. Мисля, че имаше опция и с 4бр, но и цената е друга.
До допълня, че пристигна с box now в кашонче - нямаше проблем, влиза в кутиите им. Бяха разделили поръчката - мопът пътува сам, а другите дребосъци отделно. Позабави се, 1 ден преди изтичането на срока за доставка.
Качвам снимки.

Благодаря! Супер изглежда. Ще поръчам и аз, поне е препоръчано и видяно.
Поставката за чинии ще я върна, не се притеснявам, че ще ме накажат, но ми стана тъпо, защото грешката си беше моя, че не проучих добре.

# 688
zvanche, вярно че така беше. Да, единият е по-голям, мен цената ме спря тогава, беше доста по-скъп, разликата беше 20-30лв.
И аз мисля, че е идеален за ежедневно ползване, а и е до свикване.

FreakOnALeash, всички имаме такива случаи. Важното е, че можеш да върнеш. И все пак е тъпо, да ни заблуждават с такива снимки.

Да похваля и това за цветя от желязо - много е красиво и стоѝ ефектно, на реалната цена не си заслужава, бях го смъкнала на 30лв с дневната карта. Умирам си за такива неща. Вече трябва да се спра, защото няма място на балкона за други. 😆
https://share.temu.com/N6mDcMzlqoA

# 689
Freakonaleash, защо ще връщаш поставката за чинии, аз я имам и съм доволна. Даже много си ми харесва, въобще не е паянтова, черна не личи да се цапа. Ето снимка

И едно оплакване - и при мен е новия вид кредит, при който възстановяват само върху което плащаш. Мрън.

Общи условия

Активация на акаунт