Какво ще купя отново - 11

• 71 297
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз минах на Семана и вкъщи са много доволни. От всички омекотители тези са най-добри и като изпереш с тях ти мирише на чисто и свежо.

# 136
  • някъде другаде
От години ползвам Семана. Сега дъщерята купила от Лидъл Коколино на промоция и той ми хареса.

# 137

Дълго време отказвах да консумирам орехи, но благодарение на тези ги заобичах отново.

Въобще не са добри тези орехи

# 138

Този омекотител ми е фаворит .

# 139
  • София
Аз обожавам този:

Другите на тази марка също са хубави, както и праховете и душ геловете.

# 140
само Пирин и пиринско пиво Wink

# 141
Харесвам "пиринско" наливно, особено когато пристигнем в Сандански на 38 градуса жега, в ресторантче до хотела ни, докато чакаме времето за настаняване. Simple Smile

# 142
Ама е царевичак...

# 143
  • Телиш/Плевен
Страхотни находки от Лидл: Heart Eyes

# 144
Уаууу , тортата Шварцвалд от Лидел  я Обожавам. Мога да изям огромно количество. Stuck Out Tongue

# 145
Риба гаврос от Lidl
Филе от атлантическа треска от Lidl

# 146
Въобще не ми хареса тортата Шварцвалд на Лидъл, като се имам за специалист по тази торта конкретно. Още от преди има няма 30 години, когато я сервираха в по-готините сладкарници, та досега понеже я правя вкъщи.

# 147
Е, тя тая торта е минала покрай Шварцвалд, но нищо не е закачила. Joy
Шварцвалд тортата е изкуство и тия готови миксове са само име, ако бяха просто торта и никой не търсеше "съвпадък" сигурно като сладкиш биха били одобрени. Проблема е в  "помпозното" име, което не отговаря на сладкиша с това название, инак като обикновен сладкиш най вероятно е приличен, само дето не е наименования сладкиш. Много мразя да наричат нещо с известно име, а то да е толкова далече от него, че дори да не наподобява, а като нормално нещо, но не с това име, да си е доста прилично и вкусно. Но когато го свързвам с определен сладкиш, а то не прилича на него, бих го заклеймила с лека ръка. Sunglasses

# 148
Не съм опитвала досега такава торта ,не знам истинският оригинал какъв е и не мога да сравнявам. Тази от Лидъл ми допадна точно по мой вкус. Дори в момента ми се прияде. Ако я има още налична през седмицата ще си купя ,щото понякога свършват и няма налични. Често купуваме на промоция.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 18:23 от femmi2

# 149
  • Телиш/Плевен
Уаууу , тортата Шварцвалд от Лидел  я Обожавам. Мога да изям огромно количество. Stuck Out Tongue
Ако се състезаваш по надяждане с мен, ще загубиш. Joy

Нямам представа каква е оригиналната торта Шварцвалд, така че не мога да сравнявам. Харесва ми много тази и затова я похвалих и ще я купувам отново и отново. Yum

Общи условия

Активация на акаунт