Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 416 608
  • 14 542
  •   42
Отговори
# 14 235
Хаха, това е яко.

Samuil Petkanov:

Сега някой да обясни на Gen Z как искаха оставка на Пеевски и Борисов, а накрая някакъв непознат чичо излезе  и каза "ето ви оставка, всичко развалихте".

# 14 236
Unicorn88, aз отворих Waze, целият път Варна - Търново свети в сини човечета

# 14 237
Бойко нещо много запъхтял.
Уан мен шоу.

# 14 238
По БНТ ,обаче тамън се развихри в хвалбите и прекъснаха заради коментаторите в студиото.

# 14 239
  • София
Да не би по бензиностанциите да тарашат Инсата на ДП след вчерашните разкрития за измамите, свързани с нея? Но това означава, че някой удря Шиши.

# 14 240
да са ни честити новите избори. каквото и да стане, няма как ппдб да имат 51 процента да оправляват сами. нито софия, пловдив и варна няма да имат тези гласове. нищо няма да се промени, нито реформи, нито съкращение на държавни служители.

# 14 241
  • Deutschland/HE
Да не би по бензиностанциите да тарашат Инсата на ДП след вчерашните разкрития за измамите, свързани с нея? Но това означава, че някой удря Шиши.

Какви разкрития за Инса ойл?

То от четене на темата, не ми остава да прочета други новини.

Снощният протест е отразен и от Тагесшау, доста коментари има отдолу и част от тях са забавни Simple Smile

# 14 242
A,дано!

# 14 243
Съкращения ще има, защото няма пари за надутите заплати. Те затова и хората излязоха по улиците, защото няма вече пари! Скоростта, с която се краде у нас,  последните години се приближи до светлинна.
 Честит ви трети фалит след 89 г. Предишните не ги броя

# 14 244
Борисов рецитира някакви драсканици на листчета. Жалка картинка.

# 14 245
  • софия
боеко и с това правителство не успя да избута пълен мандат.

# 14 246
Но само това би удовлетворило голяма част от народа. А "старите" политици няма да изчезнат, все ще си ги има, пък дори и да сменят партията. Интересно ще е. Пак на наш гръб, това е ясно.

Удовлетворен народ няма, не може, а и не бива да има. Удовлетворен народ е  "цел" на една друга  политическа система, към която ние, слава богу, вече не принадлежим. Ние искаме буден народ.

Засега  сме общо взето в  в пътя,   има шанс копейките да се ошашкат накъде да хванат  - при радев ли, не ли... Бойко няма да се махне, докато сам не реши, той си има електорат, но виж с Пеевски не се знае какво ще стане.

# 14 247
Съкращения ще има, защото няма пари за надутите заплати. Те затова и хората излязоха по улиците, защото няма вече пари! Скоростта, с която се краде у нас,  последните години се приближи до светлинна.
 Честит ви трети фалит след 89 г. Предишните не ги броя

нали при асенчо щеше да има съкращения в държавната администрация с 20 процента? , но какво стана нищо. и сега няма да стане.

# 14 248
Интересно ми е все пак какво ще стане с ГЕРБ. Очевидно не могат да продължат по същия начин. Аз чакам някакво преформатиране, престрояване, снишаване, може би разцепване, боричкане, люспене, изобщо ще има движение

# 14 249
  • софия
При мен он-лайн по бнт 1 върви Добрина Чешмеджиева, но тук има сказката на лидера от централата на герб. В традиционен формат - зад гърба стоят умните, той отпред с ръце в джобовете обикаля и нарежда.

Общи условия

Активация на акаунт