Политиката в България - Епизод седми, част втора

• 595 404
  • 20 664
  •   11
Отговори
# 19 905
Значи много било важно да се гласува, нали?
Гласуваш за ГЕРБ, получаваш диктатура
Гласуваш за ДПСНН, получаваш диктатура.
Гласуваш за копейките, някоя от всичките им партии, получаваш путин
Гласуваш за радев, получаваш путин
Гласуваш за ппдб, получаваш диктатура, путин и тръмп заедно. Щот радев е готин и може да се съглашим, а срещу тръмп да не ритаме. Какво става в България?
За кого по дяволите да гласуваме, за да получим Европа?

# 19 906
  • София
Аз очаквам да има протест в деня на гласуването, както с бюджета.

# 19 907
ББ не го е страх от магнити. Той магнитите за закуска ги яде. Пък е и стар приятел с оранжевия. Simple Smile
Оранжевия не намагнитва по доноси. Той се жестоко се  опари от лъжите на НПО-та на Демократите в САЩ  по времето на Байдън.

# 19 908
  • София
“Всеки Виктор, който се издържа от европейски пари, докато едновременно с това се опитва да предаде европейските интереси, заслужава наказание” – Зеленски днес. Росене, четеш ли?

Росен е бита карта. Използваха го за тоалетна хартия за последно (дано, да е за последно, че не се знае) и ще гледаме баце ви да се обяснява как той не е знаел. Ще си избърше г**а с Росен както го е правил с толкова много хора до сега. Не че защитавам Росен.
Повдига ми се от тия!

# 19 909
Гласуваш за ппдб, получаваш диктатура, путин и тръмп заедно. Щот радев е готин и може да се съглашим, а срещу тръмп да не ритаме. Какво става в България?
И аз съм в същата чуденка.

# 19 910
На страниците на ГЕРБ е страшно под постовете за новината. Тече народна любов в особено големи размери.

# 19 911
  • София
Защо няма организиран протест срещу това безумие? Сигурно е, че ще излязат стотици хиляди. Хората са гневни.

Протести под лозунга
Не на Мира
Намерих един брилянтен коментар във фб:
„Войната е ОК, ако е с ‘правилните’. Мирът е проблем, ако идва от ‘грешните’. Логика без аналог.“

# 19 912
Защо няма организиран протест срещу това безумие? Сигурно е, че ще излязат стотици хиляди. Хората са гневни.

Протести под лозунга
Не на Мира
Мииии, главата на точно тая организация за мир думна Венецуела и дрънка оръжие срещу Гренландия.
Ама те все думват и дрънкат оръжие, защо само при Тръмпчо го забелязвате?! Grinning Ех, ех, няма ли го лицемерието, нещата придобиват друг вид, нали? Аз мразя лицемерието и Тръмп в това отношение ми допада. Във всяко друго е като всички останали американски президенти.

# 19 913
Лозунгът може да е Не на "мира" на  Путин и Тръмп

# 19 914
  • София
ПП-тата са зле, факт. Ей го и Ицо Хазарта се издъни брутално. Допуснаха какви ли не идиоти да влязат в редиците им за лични облаги, но трябва да се покаже, че има електорат, който желае адекватно бъдеще с ЕС, за да се покажат други, по-авторитетни и адекватни политици със западна ориентация. Асен Василев започна да затяга редиците, ама има още работа да рине с лопатата.

Ицо с какво се е издънил, че съм пропуснала? Аз лично него си го харесвам, нищо, че не понасям ПП.

По другата тема - и какво стана сега - уж Радев беше БГ Орбан, а ГЕРБ от страх да не се зароди дружба между него и Тръмп, скочиха и ни включиха в ООН-2. И накрая - само ни е и Унгария сме там. Този Радев, този Радев - с напускането на президенството побърка всички. Аз, като ви казвам, че са в истерия, вие не вярвате. Ей на - от ден 1 започнаха с глупостите.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 20:08 от Lady Cassiopeia Duval

# 19 915
Скрит текст:

Протести под лозунга
Не на Мира
Мииии, главата на точно тая организация за мир думна Венецуела и дрънка оръжие срещу Гренландия.
Ама те все думват и дрънкат оръжие, защо само при Тръмпчо го забелязвате?! Grinning Ех, ех, няма ли го лицемерието, нещата придобиват друг вид, нали? Аз мразя лицемерието и Тръмп в това отношение ми допада. Във всяко друго е като всички останали американски президенти.

Защото другите се ОТБРАНЯВАТ, а тръмпчето НАПАДА.

Ако видя мъж да пребива някоя жена (каквото и да е направила), знаеш ли кога ще му викам "Давай!!! Удряй по-силно!"

Ама някои се кефите да се мачка слабия, все едно сте някакви супермени.

# 19 916
  • София

За номер 37 от бюлетината.

# 19 917
Предстои да се гласува в НС. Ако не бъде ратифициран, къде ще бъдем? Вътре или вън от този голям, красив, нов съвет за мир?
Ако досега желязков имаше някакво лице, вече няма никакво.
Залагам, че няма да мине в НС. Всички трябва да правят сметка за предстоящите избори.
Дано сте права, но кой ще се противопостави?
БСП го удариха на уволнение, те може да ударят едно рамо.
На кого ще го удрят това рамо?

# 19 918
  • София
ПП-тата са зле, факт. Ей го и Ицо Хазарта се издъни брутално. Допуснаха какви ли не идиоти да влязат в редиците им за лични облаги, но трябва да се покаже, че има електорат, който желае адекватно бъдеще с ЕС, за да се покажат други, по-авторитетни и адекватни политици със западна ориентация. Асен Василев започна да затяга редиците, ама има още работа да рине с лопатата.

Ицо с какво се е издънил, че съм пропуснала? Аз лично него си го харесвам, нищо, че не понасям ПП.

По другата тема - и какво стана сега - уж Радев беше БГ Орбан, а ГЕРБ от страх да не се зароди дружба между него и Тръмп, скочиха и ни включиха в ООН-2. И накрая - само ни е и Унгария сме там. Този Радев, този Радев - с напускането на президенството побърка всички. Аз, като ви казвам, че са ви истерия, вие не вярвате. Ей на - от ден 1 започнаха с глупостите.
Имам чувството, че го направиха само, за да натрият носа на Радев: ето, ти не можеш, но ние - да!”
😂🤣😂🤣😂Напълно ошашавени са всички политици вече. 😆

# 19 919

По другата тема - и какво стана сега - уж Радев беше БГ Орбан, а ГЕРБ от страх да не се зароди дружба между него и Тръмп, скочиха и ни включиха в ООН-2. И накрая - само ни е и Унгария сме там. Този Радев, този Радев - с напускането на президенството побърка всички. Аз, като ви казвам, че са ви истерия, вие не вярвате. Ей на - от ден 1 започнаха с глупостите.
Имам чувството, че го направиха само, за да натрият носа на Радев: ето, ти не можеш, но ние - да!”
😂🤣😂🤣😂Напълно ошашавени са всички политици вече. 😆
Точно това направиха...

Общи условия

Активация на акаунт