КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 58 888
  • 746
  •   2
Отговори
# 615
Май е той. Само,че имаш предвид Игрите

# 616
Да, Крумчо от Игрите и Яни от Фермата.

Вижте физиономията на Никола докато Васил разказва през сълзи историята си.  Мутра какъв поглед вади... Grinning

# 617
  • София
Мен ме трогнаха някои от историите, особено на Васето и Краси. За бабата на Краси знам, той я показваше и във Фермата, а и съм ги засичала, много хубави отношения имаха. На Васето беше силна историята, дано му се получи с музиката, но днес е много трудно.

На Дари не мога да ѝ хвана играта, всичко ми се струва театър. Мислех, че с Грозденка се разбират. Грозденка пък си вкара голям автогол с нейната история, нормални реакции получи и сега все ще я подозират, не съм сигурна и колко иска наистина да се пребори с това.

# 618
И продължава да я нарича "Грозданка" по всички синхрони.
А Грозденка нарича Божидара "Дарина" Grinning

# 619
Щях да питам кой е Никола. 😅 Тази година настава голяма обърквация с имена и прякори.

# 620
Божидара така преиграва, че чак ме напряга. Логорея+свръх емоции... Не мога да си представя да общувам с такъв човек изобщо.

На финалните надписи... Крумчо от Фермата ли виждам?

За Яни и Гуспа+синче е ясно.
Да, бяха качили едно задкулисно видео от първата битка и се виждаха и Яни и Крум.

# 621
  • София
Крум е основният тестващ игрите.

# 622
  • Paris
Божидара си е за психолог определено. От роля в роля, то толкова натоварващо, че нямам търпение да я изритат. Много ми хареса Влади как хубаво и обясни нещата и относно това за личните неща на хората. На същото мнение съм. Жалко само, че играе с Грозденка. Тя според мен е манипулаторка и скандалджийка. Особено след това пък, което си призна за мъжете, значи е напълно целенасочено. Някой може ли да сподели в предишния формат, в който са участвали двамата пак ли са играли заедно или? Дени ме изненада с реакцията си. Едва ли само заради това изказване и реагира така. Доста странно.

# 623
  • София
Не са играли заедно, те не знам дали изобщо са разговаряли. Бяха в различни лагери (да се разбира като племена, не коалиции). Тя Грозденка беше почти незабележима в Островът. С нищо няма да се запомни. Докато Влади беше главен герой и лидер, но напусна заради червен вятър или нещо подобно. Инфекция на крака.

# 624
Аз съм я запомнил със скандалите, чалга песните и с това, че крадеше от храната на някои (барчета разни).. за което тя си имаше "логично" (според нея) обяснение.

Сладурите те Grinning

# 625
  • София
Да, нарочиха я за крадла, ама тя удари по темата с дискриминацията. Нарочили я заради етноса и. Всъщност така и не стана ясно кой е крадецът. Официално не се знае. Така и не се разбра. И не става въпрос за барчетата. Разбра се, че едно барче в тайно изядено от Лора. Но в лагер Глория някой скришом ядеше от общите запаси и там беше голямата драма, но така и не се разбра кой е. Може да е всякой. Основните заподозрени са Грозденка, Лора и Кирил.

# 626
Моля Павел Колев и Ицака да престанат да вкарват психично нестабилни хора в предаванията си. Божидара да посети психиатър, признава сама, че има раздвоение на личността, което е доста опасно и за мен нейното отива и към шизофрения. Не са наред нещата. Това момиче се грижи и възпитава дете..
Епизода като цяло е много скучен.

# 627
Може да е остатъчен ефект от черната магия.

# 628
Алпер е пуснал подкаст с Краси
Скрит текст:

И пак... "най-добрият актьор, израстнал съм с неговите филми, мъжкар... "(юмрукът нагоре) ... шега, майтап, ама сто пъти го чухме това Grinning
Каза, че ще почне поредица от интервюта с  участниците от Къщата. Е защо ги пуска, преди зрителите да са видели тяхното излизане от формата?
Краси каза, че възстановявал килограми, защото много е отслабнал в къщата (явно е стоял дълго, хахаха)

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 00:51 от diziler

# 629
  • София
Не знам как така им позволяват подобни своеволия. Това е абсурдно.
100% някой ще се изпусне с нещо. Ето сега това с Краси си е половин жокер.
Моля ако някой разбере нещо от тези подкасти в спойлерната тема.

Общи условия

Активация на акаунт