На море в Турция - тема 87

• 56 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Благодаря за страхотната информация! Ние живот и здраве заминаваме септември месец за там. Надяваме се, и ние да изкараме страхотно. 🤞 Миналата година бяхме в Нирвана Космополитан и беше уникално!
За 15 години от които посещаваме Турция, този хотел беше за нас най-добър. Него го посетихме два пъти 🙂

# 136
Страхотен отзив, благодаря!
Да питам за по-малки деца, около 3 годишни, имаше ли занимания?

Има детски клуб, където може да се остави детето и какички ги занимават. Но нямаше какичка, която да говори български.
Има подходящ басейн за 3-годишни с октопод, по чиито пипала има пързлки, съвсем ОК за малки деца.
Забравих много важно нещо - има лунапарк с няколко атракции за деца, които работеха всяка вечер - виенско колело, блъскащи се колички, влакче, кула, където децата се движат нагоре-надолу, обикновена въртележка с кончета, каляски и други, кенгуру-въртележка, може и нещо да забравям.
Вечер за децата имаше забавления - понякога дискотека, понякога специално детско шоу.
Имаше захарен памук и пуканки безплатно.

Нямаше никакви комари!

# 137
Здравейте. Имаме запазени 7нощувки в
Select family resort в Сиде.
Някакво мнение имате ли за комплекса?
Нощувките са ни в къщичките. Отделно някакви препоръки за пътя имате ли, понеже ще ходим с кола. Ще направим една нощувка някъде по пътя и така, но някакви основни изисквания какво може и не може в Турция има ли? Ще бъдем с дете на 6г.

# 138
# 139
  • София

Край, спирам да пия, минавам на бира. Който го е страх в гората не ходи с мечки или нещо подобно беше.

# 140
  • В.Търново
Аз мисля, че щяха да сложат забрани за къпане. Мисля, че може да е лоша реклама.

# 141
  • Sofia
Аз мисля, че щяха да сложат забрани за къпане. Мисля, че може да е лоша реклама.
То защото нашето море е много чисто, защо да не оплюем чуждото?! След близо четиригодишна война на хвърлей от нас (то не бяха мини, ракети и дронове), и един цял взривен язовир, за разкош. Та в този ред на мисли, колко да е мръсно Средиземно море!?

# 142
Пътувам баш за Алания след седмица, но по-скоро идвам да изразя възмущение от Емералд Травел.
Днес, 8 дни преди пътуването ни с автобус, акцентирам на "автобус", бях сюрпризирана с имейл, че променят транспорта от автобус на самолет. Без доплащане. Хубаво, но аз не искам самолет, писах в темата скоро какви са ми съображенията за това, че със самолет винаги с чартърите на Емералд Травел сме губили първи и последен ден. Хотелът ни е на 100 км. от летището. Утре ще се разправям. Питането ми е, има ли някой в темата, пътуващ с Емералд за Алания с автобус на 29.08 от София?

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 21:18 от FreakOnALeash

# 143
  • Beyond the Frontiers
Чак възмущение...Просто им пишете, че не искате с автобус. Ще го предложат на други клиенти. Има много хора, за които ще е бонус и радост.

# 144
  • Sofia
Пътувам баш за Алания след седмица, но по-скоро идвам да изразя възмущение от Емералд Травел.
Днес, 8 дни преди пътуването ни с автобус, акцентирам на "автобус", бях сюрпризирана с имейл, че променят транспорта от автобус на самолет. Без доплащане. Хубаво, но аз не искам самолет, писах в темата скоро какви са ми съображенията за това, че със самолет винаги с чартърите на Емералд Травел сме губили първи и втори ден. Хотелът ни е на 100 км. от летището. Утре ще се разправям. Питането ми е, има ли някой в темата, пътуващ с Емералд за Алания с автобус на 29.08 от София?
Специално за дата 29.08 полетът на Емералд е сутрешен, в 6,15 ч. Да, неприятно рано е, но пък имате цял първи ден. С такъв ранен полет, преди 10 ч бяхме в хотела, даже ни настаниха и на закуска ни пратиха. Доколкото видях, на връщане кацате  в 11,05 ч. Поне за мен не е толкова зле, само при мисълта, че ще се лангъркам над 20 ч в пълен автобус, ми става зле. Самото минаване на границата също не се знае колко може да отнеме. Но хората сме различни Simple Smile

# 145
Днес, 8 дни преди пътуването ни с автобус, акцентирам на "автобус", бях сюрпризирана с имейл, че променят транспорта от автобус на самолет. Без доплащане. Хубаво, но аз не искам самолет, писах в темата скоро какви са ми съображенията за това, че със самолет винаги с чартърите на Емералд Травел сме губили първи и втори ден. Хотелът ни е на 100 км. от летището. Утре ще се разправям. Питането ми е, има ли някой в темата, пътуващ с Емералд за Алания с автобус на 29.08 от София?
Специално за дата 29.08 полетът на Емералд е сутрешен, в 6,15 ч. Да, неприятно рано е, но пък имате цял първи ден. С такъв ранен полет, преди 10 ч бяхме в хотела, даже ни настаниха и на закуска ни пратиха. Доколкото видях, на връщане кацате  в 11,05 ч. Поне за мен не е толкова зле, само при мисълта, че ще се лангъркам над 20 ч в пълен автобус, ми става зле. Самото минаване на границата също не се знае колко може да отнеме. Но хората сме различни Simple Smile
От къде е тази информация, аз нямам пратени данни за полета.

# 146
  • Sofia
Официално обявено на сайта на летището. Пиша от телефон и ми е трудно да копирам линка.

# 147
Официално обявено на сайта на летището. Пиша от телефон и ми е трудно да копирам линка.
Благодаря!
Чак възмущение...Просто им пишете, че не искате с автобус. Ще го предложат на други клиенти. Има много хора, за които ще е бонус и радост.
Ами, възмущавам се, да. За мен, да загубя за пореден път два дни от почивката си не е подарък, за който да пляскам с ръце от възторг. Приемете, че си имам съображения и просто питах дали някой, все пак, ще пътува до Анталия с Емералд от София на 29.08. с автобус.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 21:23 от FreakOnALeash

# 148
  • Пловдив
Какво става тази година???Абакс отменят масово полети.Емералд автобусни програми.Макар ,че точно на тях това им е много слабо място.Дори си мислих ,че вече не предлагат такива програми а само самолетни.За автобусни е всеизвестно ,че са най добри Турс клуб,Ориент99,Версо и Албена Холидей за Турция.

# 149
  • В.Търново

Специално за дата 29.08 полетът на Емералд е сутрешен, в 6,15 ч. Да, неприятно рано е, но пък имате цял първи ден. С такъв ранен полет, преди 10 ч бяхме в хотела, даже ни настаниха и на закуска ни пратиха. Доколкото видях, на връщане кацате  в 11,05 ч. Поне за мен не е толкова зле, само при мисълта, че ще се лангъркам над 20 ч в пълен автобус, ми става зле. Самото минаване на границата също не се знае колко може да отнеме. Но хората сме различни Simple Smile
Винаги ли с Емерал са рано сутрин полетите или всяка година е различно? С Дорис Травел загубихме първи и последен ден.

Общи условия

Активация на акаунт