Отговори
# 450
Здравейте, момичета
Пожелавам лежерна неделя

# 451
Здравейте, момичета!😊

За 2 дни 2 милиона гледания.😎

# 452
Здравейте, момичета! 🫶

# 453
Време е за малко фен арт

# 454
Здравейте дами!
И все пак наистина Улаш заедно с Денис Байсал ще снима за ОГМ в Трабзон
 Подписали са.  И формация от вещицата https://x.com/birsenaltuntas1/status/1954600156143505557

# 455
  • Яко в Матрицата...
Какво ли ще снима Мердо? И дали ще е за ОГМ…

# 456
Ето откъде е началото на менкането на очила за Афрам Simple Smile The beginning

# 457
Почивният ден на Пера днес ли беше или в понеделник?

# 458
  • София
В понеделник трябва да почива Афра. Фотографът качи вчерашната снимка и в Х, надявам се, че това значи, че всички са ок след земетресението там

Те големи панаири правили в Х заради очилата.

Вчера нещо се бях разровила и за онази гръцка гривна. Аз си спомням, че като Мерт се появи с нея я бях намерила в семеен магазин в Йорк, което е доста далеч от Лондон, а и там си стои изчерпана. Та снощи ми излезе, че същата гривна се предлага и в Гърция, във верига семейни магазини.
Пиша го за инфо само. Според мен тази гривна е правена по поръчка, вероятно си е избрал модела. Прави ми впечатление, че той харесва неща със сантиментална стойност.

# 459
Надявам се наистина всичко да е наред в Акчай… Не е точно в епицентъра, но е доста близо.🧿🫶
За Мерт предполагам, че ще продължи с ОГМ и след BBSO, но какво ще снима и дали ще е за телевизия или дигитален предполагам, че ще разберем на по-късен етап.
А дали морето беше предназначено за него и нещо се случи, можем само да гадаем…🤨🧐

# 460
  • Яко в Матрицата...
Бруха, може и да е било партенка, за да опипат почвата от ОГМ.

# 461
# 462
Бруха, може и да е било партенка, за да опипат почвата от ОГМ.

Може, може, колко му е… Те така си ни мЕткат по джанките…

# 463
В понеделник трябва да почива Афра. Фотографът качи вчерашната снимка и в Х, надявам се, че това значи, че всички са ок след земетресението там

Те големи панаири правили в Х заради очилата.

Вчера нещо се бях разровила и за онази гръцка гривна. Аз си спомням, че като Мерт се появи с нея я бях намерила в семеен магазин в Йорк, което е доста далеч от Лондон, а и там си стои изчерпана. Та снощи ми излезе, че същата гривна се предлага и в Гърция, във верига семейни магазини.
Пиша го за инфо само. Според мен тази гривна е правена по поръчка, вероятно си е избрал модела. Прави ми впечатление, че той харесва неща със сантиментална стойност.

В Х трудно ги преглъщат тези очила. 😁 Онзи ден обвиниха Мерт, че използва Афрамски аксесоари, за да привлича внимание и да се говорело за него, а само няколко дни по-късно и Афра се появява с Афрамски аксесоар. 🤣

# 464
Добър вечер,момичета ! Heart
Много обичам когато еднорога заподскача в нашата тема Simple Smile Kissing Heart
На Афра много  и отива този кафяв цвят на косата и очилата също мноооого и отиват.  Simple Smile
Трейлъра на МА страшно много ми хареса Heart Ада и Мерт ще ни разплачат ,но много силно се надявам ,че финала и за двамата главни герои ще бъде много щастлив. Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover

https://x.com/Firdawssosso/status/1954105375692644631

Общи условия

Активация на акаунт