КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 51 723
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
За моженето - можеш. Те какво решение ще вземат, няма как да знаем.

# 586
Някои скоро имал ли е РД, какъв купон дават  Кауфланд? Последно беше споделено,че са спрели 60% на техните и са пуснати -30% Линдор.

# 587
  • София
Сина имаше рожден ден септември
пратиха купон  60 % на техните К-класик и Фаворит
имаше само 5 вида
Аз началото на октомври имах рожден ден
получих купон за Линд 30%, който не използвах

Но някои се похвалиха, че и двата купона са им изпратили едновременно.
На Лидл от 1 ст. е за предпочитане купона за РД

# 588
В брошурата и в приложението Simple Smile

То си беше подозрително де Grinning Някой да се не засили.

# 589
Застраховани са.
Пише, че не отговарят за печатни грешки и разлики в цената.

# 590
Дали някой е купувал прахосмукачка робот от евтините (до 200лв) от Кауфланд и може да сподели мнение? Търся нещо бюджетно, но дали тези вършат работа? Тази седмица има дори още по-евтин вариант за под 100 лв, та се чудя...

# 591
  • софия
Някой може ли да ме насочи къде да търся нещата на KitchenAid?

В Халите не ги открих.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 14:12 от zvаnchе

# 592
Дали някой е купувал прахосмукачка робот от евтините (до 200лв) от Кауфланд и може да сподели мнение? Търся нещо бюджетно, но дали тези вършат работа? Тази седмица има дори още по-евтин вариант за под 100 лв, та се чудя...

И аз се интересувам за нещо бюджетно - доколко върши работа и колко е издръжливо.

# 593
  • Карлово
Да, на дъщеря ми съм купувала такава. Има и моп. Доволна е.
За под 100, не знам какви са. Приятелка си беше взела, нещо евтино от Алиекспрес и никак не беше доволна.
Не знам колко е издръжлива. Живее сама.

# 594
  • София
2020 г. купих сравнително евтин робот от Лидл. Все още работи без проблеми. От време на време поръчвам филтри от русенски адрес.
2022 г. купих евтин от Кауфланд с моп за дъщеря ми. Работи, доволна е, но не ползва мопа по нейни си причини.
И двете не знам колко са издържливи - работят около 90 мин. и отиват на зарядното.
Звънче, на Халите не зареждат всички пром. стоки. Това ми обясниха на информация - филиала бил малък, тесен и не всичко  поръчвали. А от поръчаното - бройките били минимални. То като си вземат служителите и за клиентите не стигат явно
Търси в друг филиал, все ще има.
В Ст. град се търкаляха всички уреди от снимката.

# 595
Някой взе ли си от тенджерите на Berlinger, дали и те стават за съдомиялна,  както грил тигана от същата марка? Него вече го купихме, може да се мие в машина, но не се сетих да погледна и другата посуда Blush

# 596
  • Mostly in my mind
Някой взе ли си от тенджерите на Berlinger, дали и те стават за съдомиялна,  както грил тигана от същата марка? Него вече го купихме, може да се мие в машина, но не се сетих да погледна и другата посуда Blush

Аз взех тенджера от по-голямата и касерола. Пише ,че могат в съдомиялня, да.

# 597
separate, доволна ли си от грил тигана?

# 598
И аз исках да питам за отзиви за тигана. Трябва да сменяме нашия и му се чудя на този. И още - къде стоят тези съдове? Търсих ги на щанда, на който по принцип си стоят разни тенджери и тигани, но не открих Berlinger там, само Brio, Soul and Spice и Tefal.

# 599
На отделен щанд са. При нас близо до нещата на Парксайд по пътеката към касите.

Общи условия

Активация на акаунт