Хамас нападна Израел - 2

• 19 541
  • 645
  •   3
Отговори
# 630
Ами като им позволяват ще блокират.Някакъв ад е в цяла Европа.Честно казано не ми се излиза вече извън България ...с изключение  на нашите тука Сърбия ,Гърция ...миналата година в Рим беше някакъв ад ...леля ми живее в Белгия от 30 години ,казва ,че навсякъде е като бежански лагер ,всеки ден убийства ,изнасилвания ...

# 631
  • Glasgow
Убийства и изнасилвания не, но с тези протести последните две години, всяка събота задължително и други понякога като този през седмицата блокират града. Блокират бизнеси. И лошото е че заради това партия като Reform, което е нещо като Възраждане, анти имиграция,  набра сили и проценти.

# 632
  • Под сянката на разлистените кактуси
Какво му е лошото анти-имиграционната партия да набира гласове? И без това скоро ще сте малцинство и съвсем  демократично ще ви въведат шериата. Според проучванията 75% от мюсюлманите във Великобритания са "за"

# 633
  • Glasgow
Ами туната, ние какви сме, нали и ние сме в кюпа.

# 634
  • Под сянката на разлистените кактуси
Е не сте ли легални вече? Знам Фараж какво каза, но не мисля, че ще се стигне дотам. Сестра ми също е в ОК, но честно казано повече се притеснявам племенницата ми да не стане жертва на някой grooming gang

# 635
  • Glasgow
То рядко има нелегални от ЕС, нашите документи бяха лесни за оформяне. Но те сега таргетират всички емигранти, не нелегалните само

Тръмп е дал срок на Хамас до неделя 18ч да приемат сделката иначе целият ад ще се изсипе, каквото и да значи това.

# 636
Както са на гарата ..

# 637
Пресвета  мъченица Грета първа е подписала документите за екстрадация и първа литнала към вкъщи.Израелците показаха клипове от лодките.Кочина!Също както слагах тук клипове от окупацията на сгради и уни в Амстердам мин. год.Разхвърляна храна навсякъде от прогресивните еко, хуманитарни активисти.Колкото протестират в ЕС в тяхна подкрепа, още повече хора им се подиграват.Казват, че един ден плаване на всяка НЕ екологична яхта, струва 6000 евро.

# 638
Грета с какво се прибира?
Самолет с въглеродни емисии? Или с кану?

# 639
Със самолет.Казват, че и лодките са с дизелови двигатели.Има Снимки и видеа от престоя на Балеарските острови, партита, веселба.

# 640
  • Glasgow
То да има парти, но май никаква хуманитарна помощ не е имало.

# 641
Колко много хора пълни с пари и свободно време.

# 642
Някой питаше защо не се завлекат да занесат помощ на Украйна, защото.знаят, че руснаците стрелят на месо, а не раздават сандвичи.
Грета опорочи каузи, на които по принцип симпатизирам.

# 643
  • Glasgow
Хамас са дали отговор, че са готови да направят обмяната на затворници (те така наричат заложниците), а за другите точки ще мислят още.

# 644
Имаме ДА и от двете страни .
Тръмп призовал Израел да спре с офанзивата и те май спират и се готвят за първи етап от плана .
Всичко ,което иска Хамас  е напълно резонно , обаче под приключване на окупацията само Газа ли имат предвид или и западния бряг
,ми е чудно ?
Цитат на: Spensa
link=topic=1800178.msg50286888#msg50286888 date=1759522634
Някой питаше защо не се завлекат да занесат помощ на Украйна, защото.знаят, че руснаците стрелят на месо, а не раздават сандвичи.
Грета опорочи каузи, на които по принцип симпатизирам.
Кажи на тези някой , че е неадекватно да сравняват войната в Украйна и окупирана Газа .
Украинците получават помощи и никой не пречи на това , но ти това го знаеш .

Общи условия

Активация на акаунт