Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 933
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • BG-DE
Ето този списък намерих на Eclat.https://eclatliste.de/
Имам два техни парфюма Делина и Флауърбомб нектар, като втория имам и в оригинал та съм правила и паралелен тест 🙂 Хубави са, трайни са но конкретно Нектара е малко по-тих от оригинала, иначе е много близък почти 1:1.

# 211
Minerva, много благодаря ☺️🌹

# 212
Наскоро попитах една дама с какъв парфюм е,понеже се носеше много приятен , нежен , женствен и цветен аромат от нея и тя каза ,че е Латафа със змията. Намерих Musamam и си поръчах оливка от white версията ( предположих,че е той според пирамидата) но някак си не ми се вижда дори подобен,на това,което усетих. Да не говорим,че след 2 часа дори не се усеща,че съм се парфюмирала.. има ли други парфюми на Латафа със змия ?

# 213
Да бе е имала предвид Венето бианко на Френч Авеню? Той е страхотен и белоцветен. бели цветя със нероли. Ще го взимам и него

# 214
  • BG-DE
Не знам дали е той но Терияк също има змия на шишето https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Teriaq-89850.html

# 215
Аз получих поръчката си от Гиза. Взех Бляк Спайс(Noir Eprices Frederick Male)-много, много мой парфюм. Отдавна му се каня,но този път го взех. Който не харесва парфюми от рода POAL, да не рискува. Тук рози няма,но няма да ви допадне и този. Взех Амор кафе на Мансера, защото ми се носи нещо такова...Angel Share и производните му не ми стоят добре, въобще гурмета не ми стоят,но ще направя опит и с този. Взех 2 Авентуса-за моя и за брат ми-този парфюм ме побърква,страхотен е. Дори арабска версия не съм уцелвала такава. Другият е Опиум в червено, който въобще не е мой и бих разменила за Кралско шапмпанско,ако някой желае😁😁😁😁. Шампанското ми бе пратено като подарък(малко) и съжалих,че не съм го поръчала. Мислех,че цитруса ще преобладава и ще ми напомня почистващ препарат....Но той е много "кожен", много шик аромат....
Точно мислех да пиша за Бляк спайс( Noir eprice F.Male) , на Гиза, отлежал година- две. Изключително траен, излъчването е силно, ароматът е на подправки и накрая има уд. На мен седи малко като старите парфюми, затова сега си правя експерименти и го смесвам с други аромати. Днес го пробвах с Сантал роял на Камея. В пирамидата на Noir eprice има роза, но аз не я усещам.

# 216
Не знам дали е той но Терияк също има змия на шишето https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Teriaq-89850.html
Благодаря, ще пробвам и него. Musamam ми хареса като цяло, не е това,което усетих на жената, но трайността е отчайваща.. ще потърся този,който предположихте

# 217
Musamam white intense е безумно траен и нeжен, запомнящ се, при мен даже не е трябвало да отлежава... Има и черна версия, но не я познавам. Да не би да е тя?

# 218
Не познавам белия, пробвах в един магазин черната змия. Силно ориенталски и тежък. На мен не ми допадна, прекалено арабски ми дойде.

# 219
Момичета, Дивайн доставят ли до Бг? Нищо не разбирам от сайта.

# 220
  • Sofia
Доставят, за около седмица. С interlogistica.

# 221
  • Пловдив
Я кажете мъжки парфюм, от който ви се подкосяват краката, дет се вика. От масовите харесвам Armani Black Code, примерно.

# 222
  • Deutschland
Red Tobacco 😍

# 223
Я кажете мъжки парфюм, от който ви се подкосяват краката, дет се вика. От масовите харесвам Armani Black Code, примерно.
Зависи, на мен адски ми допада Megamare, но адски харесвам и Red Tobaco, Montale Legend night, Montblanc Black Meisterstuck, но последният го има само в оригинал, много е нишов и не мисля, че някой би го копирал

# 224
Здравейте, да ми препоръчате имитация на Мemo Оriental Leather и къде в София мога да тествам и купя, запозната съм с оригинала?

Общи условия

Активация на акаунт