Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 28 221
  • 558
  •   6
Отговори
# 225
Някой ако иска да се раздели с Барения на The Moon, моля да ми пише 😁

# 226
Божееее,влюбих се в рефанския Дивайн на Готие🥰🥰🥰🥰. Ходих да пълня Арабиан тонка,че ме запалихте и взех и Готие. Пуснали са някакви капсуловани ,Еликсир серия по 22 лв, доста интересни заглавия имаше....
И защо ми триете мнението по рано, което написах?🤔 Че търся Барения на The Moon....Сакън да не би някой да отговори... Какво нередно има в това да попиташ в групата дали някой не желае да го махне? Ама предложението за отливки на други няма проблем,така ли?

# 227
The demon никой не го е трил, аз го виждам, но няма как да помогна.
Аз си поръчах Elixir pour femme Roja Dove от Yusuf Bhai.
И аз трябва да се замъкна до Рефан, но ще е другата седмица. Тъкмо има още какво да тествам 😁.

# 228
Извинявам се тогава🥰🥰🥰, явно моя телефон се е бъгнал. В сайта понеже е изчерпан,уж чакали да получат след 26 август. Дано го изкарат....

# 229
  • Burgas, Bulgaria
И защо ми триете мнението по рано, което написах?🤔 Че търся Барения на The Moon....Сакън да не би някой да отговори... Какво нередно има в това да попиташ в групата дали някой не желае да го махне? Ама предложението за отливки на други няма проблем,така ли?
Не е изтрито и аз го виждам.

# 230
Моля, помогнете ми да открия на кои парфюми съответстват:

Рефан  дамски  060
Рефан  дамски  361

Рефан  мъжки  074

Благодаря!

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 17:48 от bgladybg

# 231
Търся от  DIVAIN ако някой са му излишни
651 Coromandel Chanel
368 Kyoto  Diptyque
162 LPRN Guerlain
702 Kelly Calèche Hermès
245  Gipsy Water

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 16:48 от Chocolat_

# 232
  • Deutschland
Моля, помогнете ми да открия на кои парфюми съответстват:

Рефан  дамски  060
Рефан  дамски  361

Рефан  мъжки  074

Благодаря!

060 - Kirke
361 - Kayali Vanilla 28
074 - Megamare

# 233
Фрау С, много благодаря! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 234
Божееее,влюбих се в рефанския Дивайн на Готие🥰🥰🥰🥰.... Пуснали са някакви капсуловани ,Еликсир серия по 22 лв,
Аз имам капсулования Дивайн на Рефан,не е лош,трайност и шлейф завидни но,е малко далеч от оригинала.Липсва ми развитие,липсват ми и цветята...линеен аромат,доста солен и остър.Много свеж,но ми липсва "свежестта" и леката сладост на оригинала.
Повече ми харесва Le Parfum,но за сега не намирам аналог

# 235
Ами на Рефан е много добър. Изобщо последните парфюми,които пуснаха от Интенз серията(капсуловани) са много добре направени и  трайни и шлейфови. После ги пуснаха и наливни същите. Та Арабия Тонка и Дивайн са от тези

# 236
За любителите на Lost cherry/Tom Ford да кажа, че версията на Зара, Cherry smoothie е трепач:grinning: купих една опаковка пролетта и я оставих настрана да поотлежи, още тогава като го пробвах ми се стори доста траен, силажа е силен и запазва това излъчване поне два три часа. Снощи не издържах и му посегнах:stuck_out_tongue_winking_eye:Joy усещат се горчиви бадеми повече отколкото череши,после карамел и накрая ванилия. Тази сутрин още го усещам на кожата и ми е интересно дали ще издържи до обяд така, в работата ми е такъв задух, че всичко изчезва. Не познавам оригинала и не мога да кажа дали си приличат, но за студените месеци варианта на Зара е супер.

# 237
  • вкъщи
Мацки, има ли добра имитация на Prada paradox?

# 238
  • Сливен
имам на Гиза разредена от мен на спрей,трайност около 4часа при мен,не съм душила оригинала и не знам колко е близко.Харесва ми като аромат.

# 239
Chocolate_ не знам за Divain, но Gypsy Water на Parfen е страхотен.
Само да похваля ionelli bg, да не прозвучи като реклама, че не е. От тях купувам арабелчета отливки и някои оригинали, от както ги има и винаги адски професионално правят нещата. Последно поръчах 4 отливки, които от утре ще тествам и са ми пратили едно мини мини шишенце с пулверизатор, хипер удобно тестерче с Lattafa Pride Kashan, който е страхотен, казват че е дюп на Frapin Isle af Man, даже и бонбон.

Общи условия

Активация на акаунт