Априлски бебета 2026 ❤

• 9 716
  • 342
  •   4
Отговори
# 255
  • София
И моя термин е за телец, живот и здраве. Много ми е сложно с името, не знаем пола на бебче все още / ранно е/ ,но за нито за момиче ,нито  за момче нямам харесано име, нищо подходящо не ми изкача в главата и каточели нищо не ми и харесва. Направо не знам как ще изберем.

# 256
Имам любимо женско име, което си харесах още преди няколко години, но за мъжки имена изобщо нямам идеи 😄 Но честно казано, в момента не мисля за това. Сега в главата ми се въртят само прегледи и изследвания, много ми се иска да завърша първия триместър без проблеми и усложнения

# 257
  • Melmak
Аз ще правя пренатален другия петък и ще знаем пола след това. Не, че ще правя пренаталния тест заради пола, но все пак дават опция да се знае.
Мъжът ми сигурно ще иска да го кръстим на свекър ми, който е Николай. За момче е ок, но Никол няма сила, която да ме накара да дам това име. Николинка пък съвсем.
Понеже терминът ми по календар е за 14.04, а лекарката каза, че май няма да го сменя, това е два дена след великден. Разбира се, никога не се знае, но аз съм ок с всичките там светци и празници. Преди това е Цветница и Лазаровден. Аз много искам момиче и ми харесват имена като Лазара и Велина.
Сякаш от сега виждам тези две имена, ако е момче, признавам си, ще се разочаровам. Не заради името, а защото не искам момче.

Иначе ако е момче пак може нещо великденско като Венелин, Велислав, майка ми е цвете и ако се падне на Цветница ще е интересно. Родена съм на голям християнски празник, когато празнува имен ден едната ми баба. Но майка ми ме е кръстила на другата. Ако ми се роди дете около празник, ще уважа светеца. Но аз искам секцио и то не знам.. 2 седмици по-рано ли се дава дата от термина?

Аз още свиквам с мисълта за бебето, не мога много да си го представя.

# 258
Моят термин е за 08.04., та очаквам да е овен (дори и да се роди по-раничко). Синът ми се роди 10дни преди термин. За имена имам някакви набелязани, но има време да обсъждаме с мъжа ми. В събота съм на преглед и вече искам да идва.

# 259
При мен термина е 24.04, нооо ще е секцио, т.е. 10-14дни по-рано ще е.
Вкъщи сме: Дева, Стрелец и Риби. И бъдещ Овен- чудна цветна картинка 😆

# 260
  • Melmak
Бовари, знаеш ли колко дни по-рано от термин записват за секцио? Винаги ли е 10-14?

Пожелавам на всички да устискат до финал без значение коя зодия!

# 261
Мамчета здравейте ,имам едно питане ,вие след преглед имате ли леко розово зацапване ,че аз да ,.Винаги до сега имам след всеки преглед.

# 262
Не знам дали, защото ми е втора бременност, но първият път бях и ентусиазирана и притеснена и само тичах на прегледи, сега съм супер спокойна, не го мисля, даже се е появило някакво нетипично за мен търпение. Чак ми е малко гузно от цялата ситуация, но може и да е, защото реално нямам никакви симптоми, освен че съм една идея по-изморена и ми се доспива по-лесно, а първият път ми беше супер лошо от ден едно. Тези, които чакат второ детенце, по-спокойни ли сте този път?

# 263
Аз пък много исках първото дете да е момче, както и стана. А сега нямам никакви предпочитания и пак да е момче, ще се радвам. Само да е здраво, друго не ме интересува. За имена и на мен ми е сложно. И моят термин е 24.04, на рождения ден на мъжа ми 😃, вече знам какъв ще му е подаръка 🤭 ако не го сменят нещо, де.

Аз ще правя пренатален другия петък и ще знаем пола след това. Не, че ще правя пренаталния тест заради пола, но все пак дават опция да се знае.
Мъжът ми сигурно ще иска да го кръстим на свекър ми, който е Николай. За момче е ок, но Никол няма сила, която да ме накара да дам това име. Николинка пък съвсем.
Понеже терминът ми по календар е за 14.04, а лекарката каза, че май няма да го сменя, това е два дена след великден. Разбира се, никога не се знае, но аз съм ок с всичките там светци и празници. Преди това е Цветница и Лазаровден. Аз много искам момиче и ми харесват имена като Лазара и Велина.
Сякаш от сега виждам тези две имена, ако е момче, признавам си, ще се разочаровам. Не заради името, а защото не искам момче.

Иначе ако е момче пак може нещо великденско като Венелин, Велислав, майка ми е цвете и ако се падне на Цветница ще е интересно. Родена съм на голям християнски празник, когато празнува имен ден едната ми баба. Но майка ми ме е кръстила на другата. Ако ми се роди дете около празник, ще уважа светеца. Но аз искам секцио и то не знам.. 2 седмици по-рано ли се дава дата от термина?

Аз още свиквам с мисълта за бебето, не мога много да си го представя.

# 264
  • Melmak
Мамчета здравейте ,имам едно питане ,вие след преглед имате ли леко розово зацапване ,че аз да ,.Винаги до сега имам след всеки преглед.

Не съм имала такова нещо.
Liquor, не бива да ти е гузно, че не ти е зле!

# 265
Не знам дали, защото ми е втора бременност, но първият път бях и ентусиазирана и притеснена и само тичах на прегледи, сега съм супер спокойна, не го мисля, даже се е появило някакво нетипично за мен търпение. Чак ми е малко гузно от цялата ситуация, но може и да е, защото реално нямам никакви симптоми, освен че съм една идея по-изморена и ми се доспива по-лесно, а първият път ми беше супер лошо от ден едно. Тези, които чакат второ детенце, по-спокойни ли сте този път?

Здравей !
С първата бременност със синът ми :
Гадене , повръщане , системи , кървене , безсъние и т.н до 16 г.с

Сега бременна в 10 г. с :
Ужасно гадене , повръщане и пак системи ….
Чувствам се ужасно и съм благодарна на мъжът ми , че пое изцяло ( буквално ) грижите за детето .
Надявам се до 1-2 седмици нещата да се оправят 🩷

# 266
При мен термина е 24.04, нооо ще е секцио, т.е. 10-14дни по-рано ще е.
Вкъщи сме: Дева, Стрелец и Риби. И бъдещ Овен- чудна цветна картинка 😆

При нас пък аз съм риби, а мъжът ми е дева. За телците знам най-много, че много обичат да си похапват – всъщност като ММ 😁

# 267

Здравей !
С първата бременност със синът ми :
Гадене , повръщане , системи , кървене , безсъние и т.н до 16 г.с

Сега бременна в 10 г. с :
Ужасно гадене , повръщане и пак системи ….
Чувствам се ужасно и съм благодарна на мъжът ми , че пое изцяло ( буквално ) грижите за детето .
Надявам се до 1-2 седмици нещата да се оправят 🩷

Ох, стискам ти палци всичко да мине скоро. Аз бях така с първата бременност до самото раждане, дори в родилна зала повръщах, сигурно затова и не усетих никакви болки. Но сега ми е гузно по-скоро, че няма притеснение, очакване, вълнение, по-скоро ми е спокойно и чакам да минава времето. Сякаш не смея много да се зарадвам.

# 268
Hechicera, ако е планирано секцио, доколкото знам това е варианта, защото колкото по-близо е до термин е по-голям шанса да се започна нормално раждане.

# 269
  • София
Аз не искам овен, първото беше с термин 01.04 казах не, така се случи че беше секцио и се роди рибка. Сега уж термина ми е з края на април, аз съм телец и ще се радвам на едно женско теле. Мечта ми е да имам момиче, но в крайна сметка каквото такова.
Днес бях на нещо като преглед, не във Щерев, просто за мое спокойствие. Видяхме пулс, но не ми го пусна, CRL-а отговаря на 7+3, по МЦ е 7+6. Но като цяло не ми вдъхна доверие тази докторка, ще видим другата седмица в Щерев.

Общи условия

Активация на акаунт