Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за Август 2025 (Тема 8)

• 43 767
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Включвам се отново в темата след известно прекъсване, защото нямах връщане на кредит, а и нищо не ми трябваше
И бам онзи ден 58 връщане при 80+. Тъкмо посъбрах за 3 дни малко и днес 89 връщане при 100+ И като имах и корекции не издържах и си взех и аз робот за стъкла.
Избирах плосък, че имам решетки, но съм объркала и съм взела такъв с 2800Pa, вместо с 5600Pa. Ама сега и да откажа поръчката офертата изтече.
Така че ще си го чакам, ще го тествам активно и ако трябва ще го връщам Frowning1

# 61
Ако го тестваш, т.е. ползваш, няма да ти възстановят пълната сума, ако го върнеш. Имай го предвид.

# 62
  • София
Те шикалкавят с това дали е 2800 или 5 600 паскала. Когато поръчвах, пишеше 5600. Когато го получих се оказа, че е 2800.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 16:11 от alys

# 63
  • София
Ако го тестваш, т.е. ползваш, няма да ти възстановят пълната сума, ако го върнеш. Имай го предвид.
Ами ако докато го получа излезе подобна промоция за по-добър продукт с добри отзиви, може и да не го ползвам. Благодаря за предупреждението, не го знаех това.

# 64
На сестра ми едно момче, което зарежда кутиите в БоксНау, й казало, че върнатите пратки изобщо не пътували за Китай. Оставали си за тях и си взимали, ако нещо им хареса. Казал е, че масово хората връщат кутии от техника, но празни.
Сега ми става по-съвестно да поръчам примерно два размера и да избера единия.
Иначе това инфо е клюкарско малко и не знам дали да вярвам на 100%.

# 65
Казах ви, че на битака е пълно с неща от Тему. То се вижда, освен артикулите, и опаковките, етикетите ...

# 66
Днес получих пратка с еконт, която е от тему, и целият кашон отгоре е разкъсан. Побеснях и им звънях, било анализ на риска. ВИкам им аджеба нямате ли рентгенови скенери като не летищата, имали. А защо не ги използват не ми е ясно. В кашона има леген за котешка тоалетна......... Каквото и да има аз не смятам за правилно да отварят без знанието ми, ако се изгуби съдържанието на пратката кой ще е отговорен? И На всичкото отгоре е предплатено.

Напълно без основание се оплакваш. Закона им дава пълното право да отварят. На летищата също отварят, всичко е на база преценка на око в момента. Ако отделят 5 минути да ти се обадят и да се обясняват с теб какво ще се промени? Ще им кажеш че ако ти отворят пратката ще ги набиеш ли? Ако се изгуби съдържанието на пратката ще се надяваш Тему да благоволят да ти върнат парите, това е. Много рядко се случва да липсва стока.

# 67
И аз повече клоня да вярвам, но не съм на 100% сигурна. Ако някой друг има познат в БоксНау, може да попита. Това обаче предполага повече измами. Съответно, ако връщаш много, по този начин ги набутваш без оглед на това какво връщаш - нещо счупено, нещо изрядно или просто празна кутия от нещо. И май е все тая в какво пликче ще върнеш продукта им 🤣

# 68
Здравейте!
На няколко артикула в количката имам статус
Pre-order: 5-12 business days.
Скрит текст:
Това дали ще забави много цялата доставка? Няма да ме има до средата на месеца и се чудя сега ли да поръчам или като се прибера, защото последните ми поръчки идват доста бързо.

# 69
На мен ми ги бави като са на преордер.

# 70
  • София

Няма такова нещо — връщала съм точно робот за прозорци. Всъщност никога не са ми възстановявали частично сума; дори и без опаковка ми се е случвало да връщам, винаги връщат 100% от стойността.
Празна кутия не съм връщала Mr. Green

# 71
На сестра ми едно момче, което зарежда кутиите в БоксНау, й казало, че върнатите пратки изобщо не пътували за Китай. Оставали си за тях и си взимали, ако нещо им хареса. Казал е, че масово хората връщат кутии от техника, но празни.
Аз съм склонна да го вярвам.

# 72
Не мисля, че е така. Защо иначе ще ми връщат парите, след като и аз чакам, в повечето случаи, пратката да стигне Китай, че и още ден-два отгоре?
Освен това, когато съм купувала нещо дефицитно и е изчерпана след моята покупка, след като го върна, отново се появява 1 бр. в същия размер и цвят у търговеца.

# 73
Е, то ако връщаха сумите веднага като оставим пратката, не е ок. Макар, че има и такива случаи.
Това за бройката по-скоро е съвпадение. Не знам. Може и този слух да не е верен, но съм склонна да вярвам, че е така.

# 74
  • Ст Загора
Може някъде да е така. Както преди в пощите се крадеше ....
Аз имах такава пратка от пощите . С един артикул по -малко. Бяха неща от съфорумка... Не знам дали наистина в пощите беше проблема..

Общи условия

Активация на акаунт